Наистина със свекъра ти е трудно, защото свекървата ти помага, а той се върти около нея... На него очевидно не можеш да разчиташ, но заради нея гледай да пазиш поведение. Много е важно да имаш кой да ти помогне при нужда, а с дете понякога се налага - от опит пиша.
Мен свекървата ме дразнеше неудържимо, а и мъжа ми, макар да му е майка. Но имахме нужда от помощ за децата веднъж седмично за час и се налагаше да стискаме зъби. Сега вече децата са големи и аз изобщо не комуникирам с нея, освен в изключителни случаи. Но на мъжа ми си му е майка, дразнеща или не, така че той си полага грижите, които й дължи като син.
Относно свекъра-да,нямам му особено доверие,плюс това хигиената му е под всякаква критика.
Ти не си виждала той как се сърди,буквално като едно петгодишно.Все трябва да е на неговото.
Един път приятелят ми му каза нещо,той се разсърди и го “заплаши”,че щял да се прибира обратно в България

Живее от поне 7-8 години в Германия,още кара кола с българска регистрация.Нали,то си е негова работа,но сега иска да си купи друга кола,обаче сравнил стойността ѝ в Германия и България,и познай откъде ще си я купи-от България.Искал да я кара до Германия с транзитни,аз да съм се била занимавала със сменяне на номера на колата с немски,ходене по КАТ и тн.
Този човек даже не се е информирал относно съответната процедура,закони,условия преди да е взел окончателно това решение.Приятелят ми беше влезнал за него в интернет да прочете какви са изискванията и му препоръча да си вземе кола от Германия,защото ще регистрира колата по-лесно и бързо,но не-за него цената на автомобила е най-големият приоритет.
А свекървата ти след време не се ли изтъквала ,че когато си имала нужда от нейната помощ,си я използвала?