🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 655
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 780
Официално дадоха че утре ще е влизането на третия ерген. Добре дошъл, Васил! Дано си по - интересен!
Едва ли

# 781
Хубаво момче е. Предполагам ще го харесат дамите.

# 782
Каква дъвка? Изтървала съм явно

# 783
Хора,да знаете, тук е по-интересно отколкото в Ергеня! Да вземем да предложим на продуцентите да изберат няколко човека от форума и да ги вземат на другия Ерген. Да ги сложат малко по-встрани и тези избрани съфорумци да коментират шоуто на живо! Нещо като старчетата в "Мъпет шоу". Така хем ще си изкарат един хубав курорт, хем най-сетне на драгите зрители ще им стане интересно предаването!
Най - доброто предложение! Поне ще има забава! Simple Smile

# 784
Айде, да идва третият и да поразвърти момите, че Данка и Любомира страшно ми омръзнаха вече. Бранка на мен ми е интересна как киселее и ревнува по синхроните. Утре май ще си разменят капите с Викито, тя няма да си даде пипалото на Буба току така. Усещам бъдеща интрига срещу Даниела.

# 785
Може би, са гледали да си прикоткат по 2-3 девойки по-близо, защото са знаели, че ще влезе и 3-ти ереген.. а 4-ти ще има ли? Grinning

# 786
А кой е Васил ?

# 787
Данчето пак каза свръх тъпня - винаги щяла да е като огледало и да отразява каквото види насреща.
Демек си признава, че е празна, безхарактерна и като пълен нарцис играе каквото искат да видят отсреща, за да получава каквото иска. Много нескопосан образ се опитва да гради.
И някоя там подскача, че втора книга щяла да пише докато е в предаването - то просто хабене на хартия, какво се вълнуват толкова.

# 788
  • Варна
В темата за спойлерите се знае кой е третият ерген .Не знам дали да го казваме тук?

# 789
Виктор прилича на селско момче обичливо, което току що е жънало на нивата...И на свечеряване се видели със севдата му и се мляснали тайно в тъмното...И после цяла нощ не спал и се въртял от вълнение.
Всъщност това са истинските неща, а не - аз ще съм ти отражение, ти на мен и аз на теб.

# 790
  • София
Представих си как Виктор и Любомира напускат предаването и отпътуват към залеза, та третия ерген влиза по спешност, че няма кой да "оправи" останалите дами.

# 791
Наистина ли ще има трети ерген?
Виктор вече избра. Той може да си тръгва вече.

# 792
Добре, значи в утрешния епизод ще има екшън: Мартин и Даниела ще се целуват, Бранка ще вдига скандал на Виктор, най-накрая влиза третия ерген. Много ще ми е интересно да им видя реакциите и кои жени ще го налазят. Красив мъж е той.

# 793
Виктор прилича на селско момче обичливо, което току що е жънало на нивата...И на свечеряване се видели със севдата му и се мляснали тайно в тъмното...И после цяла нощ не спал и се въртял от вълнение.
Всъщност това са истинските неща, а не - аз ще съм ти отражение, ти на мен и аз на теб.
И две огледала изправени едно срещу друго отразяват нищо до безкрайност. Много поетично.

# 794
Писмото нали беше от Любомира, с което му благодари за хубавият ден. Аз друго писмо не видях.
Шоки ужас, влиза още един! Дано този избере Косара, че чак на мен ми идва да я взема. Бранка вече да стяга багажа за България, само смут вкарва в обстановката.

Общи условия

Активация на акаунт