🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 304
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 440
Ивет - лично за мен тя не е особено умна или просто не й се отдава комуникацията. Срещата й с Виктор си беше жива мъка - той се опитва да води разговор, а тя отговаря с по 1 просто изречение от по 3 думи. Затова с Васил набляга на сексапила и съблазантта. Обаче сексапила е нещо, което или го имаш, или го нямаш, а тя го няма. Затова изглежда смешно. Примерно Мартина и Косара са в пъти по-секси и при тях дори няма да има нужда да се правят на фатални жени, за да придизвикат сексуално желание у някой мъж.

Васил - интересен симпатяга. Не ми е красив, но определено има нещо в него. Овен - ужас, не понасям овни. Но мисля, че ще раздвижи доста сериозно сезона. В началото ми се видя, че е глътнал бастуна, обаче после някак се отпусна и стана по-приятен за гледане. Да бяха го вкарали първо него - нямаше да има нужда от другите двама, които веднага зациклиха на едно място и не мърдат от там. Мисля, че тепърва ще става много интересно, но главно благодарение на него.

Мартин - много хубаво си му казаха, че Даниела си пише книгата вътре. Ама той така я е зяпнал, че чак е смешен. 40 годишен мъж, минал през толкова връзки и накрая една Даниело буквално си го моделира, както си поиска. Излага се и направо срина образа, който се опитваше да докара в началото.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 12:53 от Не се сърди, човече

# 1 441
  • София
На мен нещо не ми допада излъчването на новия ерген, неприятна енергия усещам, хем на сухар, хем на нарцис ми бие. Но на мен рядко мъж ми допада от пръв поглед, та има време да ми обърне впечатлението Joy

Виктор се поотчупи, но пак ме издразни, че чупи стойки за това, че Любомира искала да покаже някаква близост извън срещите им. Ми тя да не ти е любовница, та ще се крие? Формат, не формат, това е доста обидно, и аз бих го шкатирала.

Ох ще ме изядете  с парцалите , но поведението на тихата Ивет на мен ми е по-евтино от това на Даниела . 😬

Въобще няма да те изям с парцалите,защото мисля същото като теб.
Все по-крипи ми става тази Ивет. Да не се окаже и тя "агентка на недвижими имоти" в Дубай?

Според мен под уж тихата си същност, Ивет е доста перверзна, възможно е да си пада по нестандартни неща (за разлика от Вико, който само си мисли, че е такъв Joy). Но съм съгласна, че изпълненията й започват бързо да евтинеят.

# 1 442
А забелязвате ли, че Ивет единствена май не почернява?

# 1 443
В крайна сметка Виктор излезе много по-силен характер от Мартин. Избра си момиче, което отговаря на неговата първоначална заявка че търси момиче с естествена външност и подкрепящ характер за партньор. Колкото и на мен да не ми допада Любомира, за него смятам е ок. Не е лъжец, не е "играч", държи си на думата и на принципите, имал е трудно детство и се стреми да не повтаря грешката на баща си, който очевидно го е наранил много. Мартин от друга страна е пълен антипод, голям играч, дървен философ, разглезеното момче на мама и тати, който си играе с жените до момента, в който не попадне в мрежите на поредната студена златотърсачка. Имал е всичко в живота на готово и всички простотии които е направил, като да си разбие семейството за поредната пришявка му се е разминавала без последствия, родителите му и децата му го подкрепят и той продължава да си живее безметежно без всякаква отговорност за другите. Абсолютен недорасляк и инфантил егоист, който и на 70 ще е същият глупак. Даниела е точната за него. Аз така ги виждам двамата ергени и честно казано Виктор излезе в пъти по-стойностен и зрял от Мартин. Криндж е на моменти, защото е по-стенителен с непознати и не му харесва да общува с много жени едновременно, но под маската на притеснителен е доста по-твърд и трезвомислещ. Просто Бранимира още от ден първи усети слабостта му към нея и започна да го мачка като една пълна комплесарка, която си вдига акциите на гърба на друг, отмъщава за минала връзка на невинен човек, което говори за слабия й характер. За новия ерген Васил бих казала, че е рано да правя заключения. Но не ми изглежда на човек вкязал там за да търси любовта, а по-скоро за приключението и за реклама. А Адриана му беше снощи най-удобния избор, нищо лично.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 09:51 от Catfish

# 1 444
Васко лекичко им се подсмихваше на повечето там. Мартин, като му каза как ще обере всички жени и той така тънко се изхили…
На Данка не и стана приятно, защото изпадна от интригата - тя вече се даде на единия ерген, а влиза чистак-бърсак нов такъв и всички ще идат да му се увиват. Някак в сянката ще остане, не може тъй, книга има да рекламира.

Данка е дъртичка за него. Васил е младо, хубаво момче - има достатъчно момичета около неговата възраст. Освен това, като видях към кои момичета се насочи, не мисля, че толкова тунинговани какички му попадат в полезрението. Тя дори не изглежда младолика. Отделно тя е прекалено изискваща, а той не ми изглежда, като типаж, който толкова лесно може да бъде завъртян на малкия пръст. Да си стои при Марто и да си събира материал за книгата - с новия не би й се получило, дори и да не беше се дала на Мартин.

Ех как ме е яд, че Васил и Йоана не се засякоха в предаването. Можеше да се получи страшна интрига. Щяхме да го видим Мартин колко не я иска Йоана, ако Васил се беше насочил към нея.

# 1 445
Васко лекичко им се подсмихваше на повечето там. Мартин, като му каза как ще обере всички жени и той така тънко се изхили…
На Данка не и стана приятно, защото изпадна от интригата - тя вече се даде на единия ерген, а влиза чистак-бърсак нов такъв и всички ще идат да му се увиват. Някак в сянката ще остане, не може тъй, книга има да рекламира.

Данка е дъртичка за него. Васил е младо, хубаво момче - има достатъчно момичета около неговата възраст. Освен това, като видях към кои момичета се насочи, не мисля, че толкова тунинговани какички му попадат в полезрението. Тя дори не изглежда младолика. Отделно тя е прекалено изискваща, а той не ми изглежда, като типаж, който толкова лесно може да бъде завъртян на малкия пръст. Да си стои при Марто и да си събира материал за книгата - с новия не би й се получило, дори и да не беше се дала на Мартин.

Ех как ме е яд, че Васил и Йоана не се засякоха в предаването. Можеше да се получи страшна интрига. Щяхме да го видим Мартин колко не я иска Йоана, ако Васил се беше насочил към нея.
Ахайахахаххаха, чакай пък и ти, тя е 2-3 години по-голяма от него. Сега вече на колко изглежда…:D

# 1 446

Ахайахахаххаха, чакай пък и ти, тя е 2-3 години по-голяма от него. Сега вече на колко изглежда…:D

Аууу, сега погледнах първата страница - ама тя била на 32? Можех да се закълна, че е поне на 36 - 37 години. На мен си ми изглежда, като поддържана жена, гонеща 40-те. Дори да оставим корекциите й настрана, самата й кожа изглежда, като на доста по-зряла жена.

# 1 447
Данчето си прилича на 40 годишна.
Силвия и тя, не знам на колко е, но изглежда като лелка, а поведението ѝ е потресаващо отблъскващо, клюкарско и досадно.
Ивата и тя много тъпо се изцепи, за да привлече внимание - 'имам мъж'. Голяма гордост, няма що. Сама се саботира с тъпотиите, които ръси от уж директност.
Мартина милата въобще не е тип на новия, но тя да си каже, че иска Мартин. Беше сладка, но той очевадно не се кефи на преправени жени тип чалга икони.

# 1 448
  • София
Данчето си прилича на 40 годишна.
Силвия и тя, не знам на колко е, но изглежда като лелка, а поведението ѝ е потресаващо отблъскващо, клюкарско и досадно.
Ивата и тя много тъпо се изцепи, за да привлече внимание - 'имам мъж'. Голяма гордост, няма що. Сама се саботира с тъпотиите, които ръси от уж директност.
Мартина милата въобще не е тип на новия, но тя да си каже, че иска Мартин. Беше сладка, но той очевадно не се кефи на преправени жени тип чалга икони.

И на мен ми прилича на 40 годишна. Силвия си знае, че е там на курорт и си и харесва, нали ѝ казаха, че уж е там за Мартин, никакъв отговор... то и той ѝ го каза, че е във френд зоната. Нали агент го играе, ще я оставят още малко.

Ива хем ми има някакъв чар, хем с нещата, които ръси, просто ме отблъсква.

Васил .. ще си отива с Ади или Косара, да видим как ще се завърти там сюжетът.

# 1 449
Мартин ще продължи да има интерес само към Даниела и да си държи Мартина под крилото да не излети, но Вика не държи на братленцето си и го изпорти и сега ще е под зорко око. Виктор ще си остане с Любомира, даже вече Бранозавъра не знам дали няма да остане за пълнеж, колкото да се цупи и пули пред камерите. Васко е сладур, най- добрия ерген за сезона, има си излъчване, мъжественост, убраност. За разлика от Мартин, който си мисли, че жените са му длъжни и Виктор, който има страх от жени. Васил ще им направи сезона, според мен, въпреки че залагах най-големи надежди на Мартин в началото, който седи добре пред камери и е сладкодумен, но Даниела му изяде главата, както казват в игри на волята😁 Васко ще увАжи момичетата и ще видим съревнование, дори смятам че останалите двама ще останат в сянка.

# 1 450
Мен пък Мартина ме дразни  - аз съм за Мартин. Ми хубаво, той човекът не те е и погледнал още, кой те пита за какво си.

# 1 451
Друго се замислих. Ми те момите вътре са подбрани еднолично от всеки ерген (с изключение на Ива), все пак Мартинки и Викториянки. На мен като ерген може би би ми било странно да влизам и да „избирам“ измежду нечий чужд избор.

# 1 452
  • # супернатурална #
Къде го видяхте този увиснал задника на Даниела? Съгласна съм, че корекциите по лицето никак не са се получили (не, че има нужда да се натъртва през два-три поста), но в тяло и стойка е много добре. Гърдите също са пипнати качествено. Получава им се флирта, целувките, нежностите. Мартин умее да целува и сцените в басейна никак не бяха неприятни за гледане. На мен очакванията от предаването не ми се простират отвъд това, Виктор няма как дори да изиграе или предизвика еротика, и за новия ррген съм скептична. Така че, давай Марто, в теб ми е надеждата.

# 1 453
Мен пък Мартина ме дразни  - аз съм за Мартин. Ми хубаво, той човекът не те е и погледнал още, кой те пита за какво си.

Според мен Васил й стана симпатичен и тихичко на уше го предупреди, за да не си губи времето с нея и да не се стига до там да му отказва роза. Много по-добре е така, отколкото както се държеше резервирано и студено с Виктор в началото, за да му покаже, че не го иска.

Интересно ми стана, като Виктор и Мартин категорично заявиха, че не си дават Косара. За какво им е, като нито единия, когото тя харесва, я кани или проявява интерес към нея, нито другия, защото пък тя не го иска. Мисля, че и двамата ергени ще останат учудени, като видят как всички моми ще започнат да се борят за Васил. За тях борба реално не сме видели - само една Мартина драпа за Мартин и до там.

И нещо от ФБ Joy

Скрит текст:

# 1 454
...
Само на мен ли ми направи впечатление, че великата писателка не беше чувала за "Първичен инстинкт"?!.....
Ааа не, тя е прекалено млада, за да е гледала такава класика.

Общи условия

Активация на акаунт