Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 8 104
  • 164
  •   1
Отговори
# 75
Важно е и качеството, не само количеството, както и да си пасват хората, в това което правят, не само колко често.

# 76
То, ако не име хубаво, дали ще е често? Simple Smile

# 77
Разбира се, много жени не обръщат необходимото внимание на собственото си удоволствие. Мъжът им иска секс - правят го. Добре ли й е, получава ли оргазъм и иска ли самата тя - друг въпрос е.

# 78
  • София
Толкоз им акъла.
Тия са ми в графата "пускащи".

# 79
Недейте така, изпълняват си съпружеските задължения.

# 80
Ами или са комплексирани, или са отгледани с концепцията "срамно". Друго обяснение нямам.

# 81
Глупости. Много хора стоят в брак, защото е по-удобно или няма къде да идат и не е като да са влюбени но и не са съвсем изстинали. Особено единия във връзката. Та когато се налага се задоволява нагона.

# 82
  • Пловдив
Кой прави секс в тези смутни времена 🙄🙄

# 83
А това не са ли комплекси? Комплексът да си сам и страхът да не можеш да се справиш в живота без някой до себе си? Или да намериш някой по-добър? Или да бъдеш във връзка (без значение заради любовта или удобството), но не можеш да го научиш да ти доставя удоволствие? Все пак всичко опира до комплекси.

Не всеки веднага влиза във връзка с някой, който може да достави удоволствие без думи. Често всичко трябва да се обсъди.

# 84
  • София
Някои само са чували за удоволствието в секса и това не е смешно.

# 85
Е, не може всичкото проблеми да са “комплекси”

Освен че са комплексни, това е вярно

# 86
За едни са комплекси, за други избори.

# 87
Спря удовилствието,връзката се разпадна.
И без това не беше уау сексът.

# 88
  • До хладилника, който обичам
Три пъти общо, за три деца. Какво повече, аз съм порядъчна жена!

# 89
Три пъти общо, за три деца. Какво повече, аз съм порядъчна жена!
За съжаление доста жени от по-старото поколение така са били научавани от техните майки и баби, че секс с мъжа си правиш само ако искаш деца. Даже едната ми баба едно време като си хванах първото гадже ме хвана натясно в килера да ме разпитва какво що правим. За секса (тя го наричаше онождане) ми каза - "правиш го ако искаш дете, затваряш очи и търпиш". Стана ми смешно тогава, но сега ми е тъжно ..

Общи условия

Активация на акаунт