Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 8 065
  • 164
  •   1
Отговори
# 60
  • Out of the Mix
Е, масивът си тежи.
Karina, от какъв материал е това?
Масив орех или дъб, а може и махагон или череша със смола е много яко.
Малко на офис ми мяза, не на кухня, ама повечето са такива сега - трапезарии, кухня, офис, домашно му.

Каква е тази маса с метални основи, че нашата е много паянтова Joy
Айде, къде без теб в подобни теми. Joy

И моята е паянтова, виж на плота може.

Ама друго си е разкикерчването и макс отпускането на широката спалня...или на широк ъгъл на мек диван. Mr. Green

# 61
Работата ни налегна, децата неуморни заспиват късно, ние застаряваме:grinning: въобще сексът отива във втора глуха

Може би не се будят рано? Сутрешният секс си има доста предимства.

# 62
  • Пловдив
Като работното време на КООП-а на село

Сутрин - от когато можем
Вечер - до когато можем
Събота и Неделя - ако можем SmileySmiley

# 63
  • Обран бостан ;)
И сме по-нервни и изобщо не е окей за жената да не води полов живот. Ама така като ги гледам повечето мъже....То това секс ли е? Единия кара на ръчна,другия не можел да свърши и тн,все теми от незадоволени жени. Не са добре нещата.

Ако авторките бяха дали по една тяхна снимка щеше да е ясно мъжете ли са виновни или Trollface

По темата - когато имам време тогава правя секс. Другите съставки не са проблем.

# 64
Е, масивът си тежи.
Karina, от какъв материал е това?
Масив орех или дъб, а може и махагон или череша със смола е много яко.
Малко на офис ми мяза, не на кухня, ама повечето са такива сега - трапезарии, кухня, офис, домашно му.

Каква е тази маса с метални основи, че нашата е много паянтова Joy
Айде, къде без теб в подобни теми. Joy

И моята е паянтова, виж на плота може.

Ама друго си е разкикерчването и макс отпускането на широката спалня...или на широк ъгъл на мек диван. Mr. Green

Масата е масив,а плота е мангово дърво. Комбинирали сме индустриален стил на мебели с винтидж кухня. Като офис може да ти се струва,защото виждаш много малко от трапезарията,но и фокуса беше в масата, така че Лъвица да купува подобна маса и да няма оправдание 😉

# 65
Карина, ако беше казала, че 3-ма здрави мъже са те качили на нея, щях да я призная Laughing

Еееее,ти пък сега 😂😂😂😂 Ех,мечти мечти
Като се размечтахме, три жени дали могат да се качат на нея ( масата имам предвид) ?
Simple Smile

# 66
Масата не е нужно да играят кеч на нея (може и двама мъже, що пък 2 жени), тя служи за опорна точка само.

# 67
  • Somewhere far away
Работата ни налегна, децата неуморни заспиват късно, ние застаряваме:grinning: въобще сексът отива във втора глуха

Може би не се будят рано?
Будят се те . и то доста рано. И пак  вечер не можеш  да ги прибереш да спят.

# 68
  • София
Уплътнявайте им тогава по-добре времето на тези деца. Да се изморяват повече, за да спят добре.
Спорт, разходки, игри и вечер са като под упойка.

# 69
  • Somewhere far away
Не помага, когато децата са хиперактивни.

# 70
  • София
При нас помага.

# 71
  • Out of the Mix
Карина, мхм. Hands Plus1
Е, признавам екзотично е това манго. SmirkHands Ok Hand
Със здраве да оползотворявате, някаква количка се е обърнала около нея, гледайте да не се препънете. Smile
Масата иначе ще ви надживее. Това няма чупене и деформиране, не се влияе от влага, температурни амплитуди, разширения.

# 72
  • Далечният изток
Така като стане...
С жената правихме секс бързо и бясно. Аз бях бърз, а тя - бясна.

# 73
Дами, използвайте сутрешните ерекции на половинките си!
Хем вълкът сит, хем агнето цяло!

# 74
Не съм чела коментарите, но ние с мъжа ми след близо 20 години заедно - около един-два пъти седмично. В началото беше по-често, но рутината и битовизмите оказват влияние.

Общи условия

Активация на акаунт