Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 8 064
  • 164
  •   1
Отговори
# 45
  • волно калдъръмче
Искам да попадна на гладен мъж, ама такива не ми се падат. Всички, с които съм била, са предпочитали секса пред храненето. Дори да са изпитвали глад, отлагат за после. На пълен стомах не знам какъв секс правите.

# 46
  • София
Е, ако яденето му е тъпчене.

# 47
  • волно калдъръмче
Не е точно тъпчене, защото те и след секса хапват оскъдно.

# 48
На гладно не върви тая работа, друго си е да се намуаш с пържоли и след тва инструмента сам си става готов за работа Simple Smile

# 49
Да ви имам писането по картинка и съчиняването...

Коя е тая маса с метални основи? Да не сте изтъпанили проф. кухненско оборудване насред домашна кухня? - не вярвам.
И какво пречи солидната дървена маса, която на всичкото отгоре ще остави по-малко следи върху паркета?
Grinning
Жадни кокошки пишат съчинения са някои мъже

# 50
И какво пречи солидната дървена маса, която на всичкото отгоре ще остави по-малко следи върху паркета?
Grinning

Ако жената е 100 кг, а мъжът 120, наистина има опасност за дървената маса Smiley
При нормални габарити на участващите, и помощна ПДЧ-масичка върши работа.
А следите по паркета се избягват, като предвидливо на всички мебелни крачета се поставят предпазители.

Жадни кокошки пишат съчинения са някои мъже

Винаги такива, хвърлени ей така в пространството, ми създават усещането за някакво нечисто и извратено любопитство. И винаги ми е чудно как хората тръгват охотно да разказват подробности за интимния си живот, докато някой отстреща зад екрана задоволява... любопитството си. Бляк.

# 51
  • София
Каква е тази маса с метални основи, че нашата е много паянтова Joy

# 52
  • Поморие
Здравейте дами, въпроса ми е насочен по-скоро към жените със по-дългогодишни бракове или връзки колко често правите любов със мъжа си и това удовлетворява ли ви сексуално,емоционално и тн.
Дори към хората със дете или деца имате ли желание за секс въпреки отговорностите и задълженията покрай дома и семейството,работата ще ми е интересно да прочета различни мнения и гледни точки как да запазим страстта и любовта във отношенията
Голямо значение има дали има деца- децата са прекрасни, но носят със себе си много грижи, ангажименти, нерви и безсъници! 😃 Преди децата всеки ден/вечер, с едно дете - да кажем през ден-два, с две малки деца 1-2 до 3 пъти в седмицата и то като са ни оставили да се наспим. През деня - никакво време с пищящо бебе и истерично двегодишно, което 12 часа дневно обръща и унищожава покъщнина и разлива всичко пред себе си. Общо взето има голяма разлика между всяка двойка и зависи от ангажираността на ежедневието. Също и в голяма степен от отношенията в двойката. Има ли напрежение, да не говорим за някакви сериозни откклонения в отношенията м/у мъжа и жената, на никой или поне на жената (защото жените не прощаваме лесно мъжките глупости) няма да й е до никакви интимности. В последните дни, когато бяхме заедно с мм бях твърде разочарована от живота и човека до себе си, за да ми е до секс с него.
Ако партньорът ви си струва - поддържайте искрата и пазете връзката. Рядко се случва вече да се намери стойностен човек. Аз се отказах. 🤷🏼‍♀️

# 53
  • София
Децата не са пречка. Все пак и те спят понякога или се занимават с техни неща, без да трябва да им висиш на главата.
Отношенията и желанието са важни.
И ангажиментите извън двойката, защото е различно при отсъстващи партньори и при такива, които са много време заедно.

# 54
Каква е тази маса с метални основи, че нашата е много паянтова Joy

Ето ти идея с нашата маса 😂😂😂
3ма здрави мъже едва я качиха.

# 55
Много хубава маса, Карина

# 56
Върти, сучи, на манджите си дойдохме.

За секс питат, за секс.

Ах времена, ах нрави.
Жените търсят секс, мъжете храна Joy

# 57
  • София
Карина, ако беше казала, че 3-ма здрави мъже са те качили на нея, щях да я призная Laughing

# 58
Карина, ако беше казала, че 3-ма здрави мъже са те качили на нея, щях да я призная Laughing

Еееее,ти пък сега 😂😂😂😂 Ех,мечти мечти

# 59
  • волно калдъръмче
Върти, сучи, на манджите си дойдохме.

За секс питат, за секс.

Ах времена, ах нрави.
Жените търсят секс, мъжете храна Joy
с надървен поглед и дълбоко замислен член.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 13:59 от Алегриq

Общи условия

Активация на акаунт