🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 67]

• 47 980
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Зимното разписание на Шехир Хатларъ - корабчета
08.09.2025г.-28.06.2026г.
https://drive.google.com/file/d/10SWtdIKLvlbkUO8KvMWEFBciSbnrZRax/view

# 616

За феновете на "Шербет от боровинки" Юсуф.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 12:30 от Dragmirа

# 617
Здравейте, включвам се с кратък коментар за Битер хотел, който тук във форума се препоръчва. Ние не бихме повторили престой там. Не искам да ги критикувам, факт е, че на рецепцията са много любезни и отзивчиви и че имат паркинг, но когато ние пристигнахме паркинга им беше пълен до вратата, обиколихме квартала наоколо няколко пъти, за да намерим къде временно да спрем за няколко часа, докато при тях се освободят места. От стаята наистина има хубава гледка, но определено има нужда от реновиране и за трима души с багаж не е достатъчно голяма. Интернет връзката доста пъти прекъсваше, но ние имахме и е сим и не беше голям проблем. Следващия път няма да търся хотел с паркинг, ще оставим колата на някой голям платен паркинг и ще се придвижим до хотела с градски транспорт.

# 618
Здравейте, включвам се с кратък коментар за Битер хотел, който тук във форума се препоръчва. Ние не бихме повторили престой там. Не искам да ги критикувам, факт е, че на рецепцията са много любезни и отзивчиви и че имат паркинг, но когато ние пристигнахме паркинга им беше пълен до вратата, обиколихме квартала наоколо няколко пъти, за да намерим къде временно да спрем за няколко часа, докато при тях се освободят места. От стаята наистина има хубава гледка, но определено има нужда от реновиране и за трима души с багаж не е достатъчно голяма. Интернет връзката доста пъти прекъсваше, но ние имахме и е сим и не беше голям проблем. Следващия път няма да търся хотел с паркинг, ще оставим колата на някой голям платен паркинг и ще се придвижим до хотела с градски транспорт.
Нещо е станало, Ердоган се е разлютил и е прекъснал всички социални мрежи. Нямаше никакъв интернет.

# 619
Имаше прекъсване на интернета в Турция по нареждане на Ердоган, да.
Нищо не работеше. Гугъл, инстаграм..

# 620

Каква цена е стая за трима?
За двама ни дадоха 40€

# 621
E... по нареждане на Ердоан, нямаше в цяла Източна Европа, вкл. и Турция онзи ден преди обед Гугъл, Ютюб и Gmail. 
https://btvnovinite.bg/svetut/google-v-balgarija-i-turcija-se-srina.html

Ако говорим за онзи срив на 4 септември.

# 622
Не, не е този срив, при който и тук в България нямаше гугъл.
Вчера или онзи ден имаше репортаж по новините за някакви протести. Затова са орязали интернета.

# 623
Да, това се случва чат пат. И уикипедия бяха блокирали, защото била "платформа за терористи", и Туитър  (X)... Значи не е имало в цялата страна, не само в този хотел. Масово си ползват DNS, доколкото знам. Аз не мога да ползвам и не разбирам от това, честно казано.

# 624
  • Варна и...духом на Босфора

Много симпатичен другар😅

# 625

Много симпатичен другар😅
След като се успокои вестибуларният ми апарат след 18 часа у трена, да разкажа.
Търся аз къде е офиса на Юналите. На Галата бил, галерия било, всеки можел да влиза.  И много ясно, че отивам. Отпред каравани-         https://www.facebook.com/wazlaw/videos/1303131791356870   .
Едни руски девойки на отсрещния тротоар дебнат. Зачаквам и аз с тях. Те вече се били снимали с Юсуф. Те ти го излиза пак. Да пуши. Аз започвам да папарача. Рускинките ме питат що не ходя да се снимам с него. Ми хайде вие да ме снимате. Те така. Яко си начесах крастата.  Вече ще ми е безинтересно да одя по празните филмови къщи.

# 626
Каква цена е стая за трима?
За двама ни дадоха 40€
[/quote]

За трима, но със закуска, беше 80 евро на вечер.

# 627

Много симпатичен другар😅

Не съм гледала сериала, но снимката е топ! И не само другарят е много симпатичен, но и дамата до него. Чудна снимка, с много настроение.

# 628
Драгмирче, голям късмет си извадила, и то баш с най- готиния "другар" от другарите 😀.
Аз "Офисът" го хванах като си разотиваха караваните, но сезонът предстои и се радвам, че Юсуф все още е там и не са го занулили.😀
Имам надежда и аз да попадна на снимки, вече имах късмет с Фатих.😀
Новият сезон започна с нови сериали и идват и нови предизвикателства. 😜

Джинджър, нямам впечатление, че стаите в Битер са малки, даже напротив - в сравнение с много други хотели, например Пенинсула (който ми е другият изпитан вариант), са доста прилични.
Но все пак не съм била във всички, може и да има тесни стаи и да сте изтеглили късата клечка.
И за двата хотела има какво още да се желае, въпреки ремонтите ( повече май козметични), но на мене цената в Битер много ми подхожда + супер любезното обслужване и за всеки случай си направих резервация за ноември.😀
За паркинга не мога да коментирам, неприятна ситуация, лош момент сте случили.
Не рекламирам хотела и не оспорвам мнението ти, просто аз се чувствам спокойна като отивам на вече познато място, а според мене и много удобно като отправна точка.

И като стана дума за е-Сим, нали бяха забранени, има ли някаква промяна в ситуацията?
Дали може да се зареди закупена вече от bnesim или да се търси от някой от незабранените доставчици и има ли изобщо такива за Турция?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 11:24 от pepel_ot_rozi

# 629
И като стана дума за е-Сим, нали бяха забранени, има ли някаква промяна в ситуацията?
Дали може да се зареди закупена вече от bnesim или да се търси от някой от незабранените доставчици и има ли изобщо такива за Турция?
[/quote]

Не искахме да рискуваме със забранените, и затова купихме на Global YO: eSIM, работеше си без никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт