Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 699
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Цитат на: *Penny* link=topic=1758101.msg49691394#msg49691394 date
[quote author=*Penny* link=topic=1758101.msg49688323#msg49688323 date=1746596169
Penny, къде са тези мостри на Заг?
[/quote]
https://www.zagzodiakshop.com/

Ето от тук ☺️
[/quote]
Мерсиии, ще ги разгледам 😊😊

# 542
Тъкмо си взех тестерите и от Заг. Този път 6/6 ми харесват. Разбира се това е на първо подушване. Ще видим като ги ранося. Иначе добавих Лира и получих подарък La belle. Изпратиха ми и актуален списък с парфюмите си.
Минах през Лили и имаше Магнетизъм на Ескада и е много хубав и той. И сега се чудя направо него ли да си взема или да си търся някоя имитация, ако има добра де...

# 543
харесвам магнетизъм на d&p, но като гледам цените им в момента в България не си заслужава.

# 544
Даа, и аз ги видях. То оригинала нов е към 50 и нещо ...по-добре той да е.

# 545
Бяхме в Турция миналата седмица и точно Магнетизъм си поднових.Марката е Айфел,ако не бъркам,имаха някаква промоция,два за 350тл,което е около 16лв (50мл).
Та добре е направен,другия който взех е Брайт Кристъл,за мен това са аромати,които общо взето всяка имитационна марка ги докарва добре и не виждам причина да се инвестира в оригинал.
Направи ми впечатление атомайзера на тези парфюми е страхотен,разпръсква перфектно.
За трайност не мога да съм полезна,спирам да усещам всичко много бързо.

# 546
  • на дъното
Здравейте 🙂
Както казах малко ми трябва на мен за парфюм и лакове за нокти🫣.Тааа на 100% съм сигурна,че най купиваниия парфюм в момента на Martin Lion  е този Цветето😉То такова описание съвпадащо с вкуса ми та как да не си купиш 🫣😉
От днес сутринта с две фъскания ммм още мириша😂😉на хубаво де.Цял ден се чудя от къде ми е познат този аромат 🤔,но не е от Арабските,както се споменава  назад в темата.Та някой разбирач да има идея на кой още може да е реплика?
 Благодаря предварително 🤗

# 547
Fleur Narcotique Ex Nihilo for women and men

# 548
Това цвете ми е много странно. Имах версията на d&p и бях влюбена в нея в началото. След няколко седмици ми беше толкова остро и неприятно, че го размених.

Аз съм на лятна вълна. Препоръчайте ми вариант на Wood sage and sea salt. Бях на косъм да си взема оригинал. Мирисах го няколко пъти в d&p и все нищо не усещах, после имах малко Martinez от размяна с мила съфорумка и сега се чудя откъде да подновя.
Какво готвите за лятото?

# 549
На Джени Глоу е супер. Много приятен парфюм с добра трайност, не изкарва цял ден, но за цената и презентацията си е екстра.

# 550
  • София
Това цвете ми е много странно. Имах версията на d&p и бях влюбена в нея в началото. След няколко седмици ми беше толкова остро и неприятно, че го размених.

Аз съм на лятна вълна. Препоръчайте ми вариант на Wood sage and sea salt. Бях на косъм да си взема оригинал. Мирисах го няколко пъти в d&p и все нищо не усещах, после имах малко Martinez от размяна с мила съфорумка и сега се чудя откъде да подновя.
Какво готвите за лятото?

Wood sage and sea salt на D&P е бомба буквално, не знам как не го усещате. И е супер траен. Една от най - обичаните ми и ползвани реплики.

# 551
Привет!
Не мога да се въздържа да не споделя с Вас (отново, като потвърждение) колко съм доволна от имитацията на Hypnotic Poison във варианта на Aristea. Освен, че си ухае прелестно, както всеки един фен на този парфюм знае как мирише, и е присъствен и траен. Aristea ме изненадват много приятно в последно време и с други техни изпълнения, като Scandal, Scandal by Night. Доволна съм!

# 552
  • BG-DE

Какво готвите за лятото?

Wood sage and sea salt на D&P е бомба буквално, не знам как не го усещате. И е супер траен. Една от най - обичаните ми и ползвани реплики.
А близък ли е до оригинала този на D&P?

# 553
Привет!
Не мога да се въздържа да не споделя с Вас (отново, като потвърждение) колко съм доволна от имитацията на Hypnotic Poison във варианта на Aristea. Освен, че си ухае прелестно, както всеки един фен на този парфюм знае как мирише, и е присъствен и траен. Aristea ме изненадват много приятно в последно време и с други техни изпълнения, като Scandal, Scandal by Night. Доволна съм!
На Аристея каквото взех, всичко е с прекрасни технически показатели /трайност, наситеност и т.н./
Но аз говоря за капсулованите цилиндрични шишенца по 50 мл /със златна боя по тях и с № с черни цифри/ и за онези 4 бр. едноцветни ..."сърчица" по 25-30 мл. с пластмасова капачка във вид на устни /продават ги в ДМ/.
Пробвала съм тестери в Кауфланд и ДМ от едни други техни серии /цветно релефно стъкло/...Ами...куцат техническите показатели.
От тези, които хваля, с особено добри впечатления съм от тяхната версия на Boucheron Quatre, Good Girl Légère, Eau Parfumee au The Blanc Bvlgari, Bright Crystal Absolu Versace...и т.н.
Скрит текст:

# 554
Привет!
На Аристея каквото взех, всичко е с прекрасни технически показатели /трайност, наситеност и т.н./
Но аз говоря за капсулованите цилиндрични шишенца по 50 мл /със златна боя по тях и с № с черни цифри/ и за онези 4 бр. едноцветни ..."сърчица" по 25-30 мл. с пластмасова капачка във вид на устни /продават ги в ДМ/.
Пробвала съм тестери в Кауфланд и ДМ от едни други техни серии /цветно релефно стъкло/...Ами...куцат техническите показатели.
От тези, които хваля, с особено добри впечатления съм от тяхната версия на Boucheron Quatre, Good Girl Légère, Eau Parfumee au The Blanc Bvlgari, Bright Crystal Absolu Versace...и т.н.
Скрит текст:
solar_fields, на абсолютно същото мнение съм!!!
Само и единствено високите еднакви шишенца от 50 мл. (Разноцветните устни не съм ги пробвала, но сега бих). Пробвала съм и съм имала от другите, като подарък и не бях толкова доволна. На първо място, което е основният ми критерии - липсва ми тази наситеност, която я има в еднотипните шишета и са ми някак разводнени и леки. Второ - дори визуално ме притесняват, защото ми създават усещането за кич.

Общи условия

Активация на акаунт