🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 182
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 480
Г. Краули, под смяна на самоличност имах предвид буквално промяната на името, както Гетсби. Другите неща не ги броя към това.

Просто паралелите с книгата са толкова много, че ми се струва невъзможно да са избрали темата на партито случайно. Всъщност най-вероятно е случайно, а животът се е погрижил за страхотната ирония. Реалността винаги е по-невероятна от фикцията Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 15:56 от Clare

# 481
  • София
Имам чувството, че ние сме влезли в реалити “Мацки гледат Ергенът” - остава да си пуснем камерите в ZOOM 😂😂😂 Приемаме всичко за реалност - героите, отношенията …
Много хора, които познават Виктор лично, казват, че той е душата на всякаква компания 😱. А Туджаров, в първия си под/надкаст каза, че Даниела била “много харизматична” за ужас на Неделчо и нас, пишещите тук 😂😂😂

# 482
Каква душа е Виктор, този криндж не може да се изиграе!

# 483
  • Street of Dreams
На партито Даниела беше Гетсби, не Васил. Сменена самоличност, заличаване и погребване на предишните инкарнации, амбиция да се внедри сред “висшата класа” и мимикриране на характеристиките им, имитация на богатство/достъп до финанси, социално катерачество.

В онова старо интервю, в което говореше за бутика си, го играеше бизнес дама, работещо момиче, работохоличка, сериозна предприемачка, здраво стъпила на земята. Не е проработило и сега пробва нов аватар.

Много добре казано. Интересна ми е тази извънсюжетна линия на писателката Даниела, която не иска да има нищо общо с Айгюл от Сунгурларе - (фантазирам в момента от снимката на баша й с цървулите) не иска да помни празните джобове и малката стая в някоя къща на прашна улица, когато мечтите са били далечни. Сега е друга и ще става trophy wife. Движи в други среди. Говори гладко, без следа от диалект, без груби провинциални изрази. Никога не споменава миналото си. Дори в писмото си до себе си от миналото, не беше грам истинска. Миналото й няма никакво място в лъскавия свят, който тя иска да построи за себе си.

Въобще не я съдя, всичко е легитимно и това си е нейния път и нейната борба в живота. Fake It Until You Make It.

# 484
На Туджаров на мненията не се доверям.

# 485
  • # супернатурална #
Някои хора наистина имат нужда да започнат начисто. Не бих я съдила прекалено строго за смяната на името-дори и тук, във форума, многократно бе наричана "Айгюлката", помакиня и т.н. Предполагам, че и се е налагало да се справя в далеч по-враждебна среда.
За Виктор даже не знам какво да напиша, при положение, че вече при сцените с него си намирам друго занимание. Неловко ми е да го гледам. Най-ужасното му поведение беше, когато се разправяше с Бранимира през Синтия на пейката. Толкова недорасло, невъзпитано, лишено от всякакъв такт...

# 486
  • Street of Dreams
Хората я критикуват заради промяната на личността и криенето, не защото е туркиня/помакиня. За Ферай никой нищо не казва.

# 487
Снощи гледах със закъснение и превъртане, не ми беше  интерсно много, много.
Запомних слончето и като цяло ми хареса срещата на М и М с него.
Срещата на брат АМ с Мартин беше като всички други. Той я хока, тя се съгласява. Той я разпитва, тя е вече в собствени води. Тя се опитва да го докосва, той е все на "Бе" с нея. За прословутата интрига с пеперудите почти нищо не разбрах, ама и толкова съм гледала и миналия епизод. Само дочух, че тя е изплела интригата с доносничеството за Даниела, ама момичетата нещо изпортили работата и Мартин се сетил. То пък, голяма работа, че Даниела пишела книга, не разбрах как я компрометира това.
Ау, Ивет! Ужасно недодялана съблазнителка, неслучайно Васил избяга, а Косара се счупи от смях. И с вечно обърнатите горнища на банските, тъмното червило и гарвановочерната коса, която даже не й отива, цялата ми е нечистоплътна някак. Както и не мисля, че даже, както се изказаха много хора тук имала най-хубавото тяло, то го показва по най-добрия начин.
За бъдещата целувка на М с М нямам коментар, все едно ми е.
Роси само мрънка и се самосъжалява. Кофти, че не й обръщат внимание, но не е само тя в кюпа, а и с такова поведение не би привлякла интерес. Тъпо ми е за нея, защото сама задълбава в това си състояние и се самонавива. А иначе ми е симпатична и я харесвам.
За Косара си знаех, но не очаквах да иска прословутата валидация от другите за смяната на отбора, нито толкова очевидно и показно да демонстрира симпатиите си към Васил, който язък, но нямал плочки. Ех, Косарче, и ти имаш плочки само в ИГ, не се коси.
Адриана май вече се има за женена за ерген № 3, с когото имали мноооого общи неща. Доообре.
Ами това е май.

# 488
Писането я компрометира с това, че поражда съмнения, че тя използва Мартин и отношенията си с него за материал за книгата, без да има реален интерес към него.

# 489
Леле, довечера ще има гръм рая....Мартина целуна Мартин.
Виктор пък досега не поглеждаше Косара, сега я обърка с тая среща. Тя очевидно го вижда като хлапе, не като мъжа, който търси. Васил е по-подходящ според мен, но пък той не я поглежда даже...

# 490
Леле, довечера ще има гръм рая....Мартина целуна Мартин.
Виктор пък досега не поглеждаше Косара, сега я обърка с тая среща. Тя очевидно го вижда като хлапе, не като мъжа, който търси. Васил е по-подходящ според мен, но пък той не я поглежда даже...

Косара ми се видя, че изобщо не искаше да ходи на срещата с Виктор. Ако момичетата не я бяха накарали да отиде, най-вероятно щеше да я откаже. Хареса си Васил от пръв поглед и Виктор моментално й се изпари от главата. Нещо, за което аз лично изобщо не я обвинявам де -  Виктор в сравнение с нея, като поведение е като в детската градина.

# 491
За Косара си знаех, но не очаквах да иска прословутата валидация от другите за смяната на отбора, нито толкова очевидно и показно да демонстрира симпатиите си към Васил, който язък, но нямал плочки. Ех, Косарче, и ти имаш плочки само в ИГ, не се коси.
Когато някой коментира, няма да е зле първо да погледне себе си, да. Някой вчера каза, че деколтето на Люба и на Косара си приличали, та, се загледах и аз, ми, права е. Сигурна съм, че ако Васко каже в национален ефир, че няма хубави гърди, на Косето няма да ѝ стане приятно. Малко такт не е излишен.

# 492
Когато някой коментира, няма да е зле първо да погледне себе си, да. Някой вчера каза, че деколтето на Люба и на Косара си приличали, та, се загледах и аз, ми, права е. Сигурна съм, че ако Васко каже в национален ефир, че няма хубави гърди, на Косето няма да ѝ стане приятно. Малко такт не е излишен.

Което е странно, защото тук бяха показвани снимки с доста едър бюст. Какво е станало, та така са останали не знам. Ето, намерих такава....

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 16:40 от Lotus32

# 493

Абе така е, ама като чета как тук в темата критикуваме масово момите в предаването, по тази логика трябва всички да сме с визията минимум на Анджелина Джоли и телата на Ел Макферсън  Grinning

Сега сериозно - на мен този коментар на Косара ми прозвуча по-скоро, като опит да прикрие пред другите момичета колко много хареса Васил. А тя наистина мнооого го хареса - страшно й пролича. Дори мисля, че се притесни заради това и започна да се държи леко странно.

# 494
Lotus, слагала си е сиси с фотошоп.

Общи условия

Активация на акаунт