🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 727
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 950
В Стара Загора не говорят така наистина. Диалектът й е по-скоро от селата. Не можем да я обвиним обаче, защото, ако не е излизала много извън околията си, не се е усетила, че говори така. Така си знае, така си говори. В момента, в който стъпи в София, ще разбере и ще й се наложи да подобри говора си, защото ще стане обект на дискриминация, както в момента дразни повечето хора тук. Мен също ме дразни, макар че съм от Пловдив, а тук и икаме , тилифони, тиливизора и пр. Това е, диалектите дразнят, но тя няма вина. За другото има обаче😉

Тя си живее в София, и магазинът е там, и в НБУ е учила. Нямам надежди да промени говора, освен ако не иде на логопед.

Сериозно? Ужас! Ами много зле за нея тогава, значи егати и самочувствието щом хич не я е еня. Аз като стъпих в София, мнооого си усетих икането и го изкорених, но в Пловдив пак си възвръщам неволно🤣🤣🤣

# 1 951
А защо Мартина да се сдухва, че Даниела се връща бясна от среща с Мартин? Не трябва ли това да я радва?
Защото Мартин ѝ удари пълен игнор и Мартина усети, че явно скоро ще ѝ бие шута, заради Даниела.

# 1 952
А защо Мартина да се сдухва, че Даниела се връща бясна от среща с Мартин? Не трябва ли това да я радва?
Защото Мартин ѝ удари пълен игнор и Мартина усети, че явно скоро ще ѝ бие шута, заради Даниела.

И, защото Мартина много добре знаеше, че Даниела ще реагира много остро на тази целувка. Знае и, че на Мратин основната фаворитка му е Даниела. И, като я видя да излиза бясна, най-вероятно й светна, че нещата при нея са GAME OVER.

# 1 953
Споделиха ми,че Мартин е тясно свързан с хора от продукцията и човек на висок пост от екипа дори били семейни приятели от години
Дай някой спойлер явно поназнаиваш доста неща от предаването.

# 1 954
Прекалено се фиксирате в това кой как говори, костна структура, бузите на Косара… малцина са призвани да са идеални.. после защо масово жените откачат и хукват да се променят с операции. Някакви безумни стандарти се налагат.
Интересно е какво се случва, т.нар. динамика между ергени и моми.
И на мен ми е чудно какво намира Мартин в силиконовите деколтета, какво го привлича Викторчо в Брана и надупчените й бузи, ама…

# 1 955
Много е красива Валерия от С2 като порцеланова кукла е. И другите момичета повечето са хубави. За тези дето ми го препоръчаха засега ми харесва много.

# 1 956
  • Варна
Ето някакви откъси от книгата да добиете представа, едно момиче в тик ток я обсъждаше. Ами вижте какви големи разстояния има, колко голям шрифт явно за да изглежда по-обемна. И цитати от Фейсбук, ма то голяма писателка. Жалко че сега толкова заблудени момичета ще се юрнат да я купуват, тя и затова е влязла вътре и имат някакви договорки и с Мартин и с продуцентите.
Скрит текст:

Тази е луда... пълен потрес!
Да живьей простьитуциатъ

# 1 957
Мисля, че Косара чудесно знае как звучи като говори и въобще не ѝ пука.
Очевидна разлика между глава и тяло има при Клаудия. Ако видиш само лицето, ще решиш, че е слаба и стройна, а тя има едро и не отговарящо на лицето ѝ телосложение. Не е дебела, а е едра и изглежда тромава. Едра е и Диана, с едри бедра и ръце. Росица няма талия, телосложението ѝ е стройно, но не е женствено, не се и облича подходящо, за да го подчертае.
Най-женствени в моите очи са телата на Мартина и Косара, първично женствени без да се напъват да го подчертават. Да, на Косара пазвата ѝ е празна, но въпреки това. На Мартина е изкуствено напълнена, ама някак си като цяло излъчва топла женственост.
Бранка е висока и стройна, но ми е като момченце.
Ивет има съвършено тяло, но ... нещичко ми липсва, не ми е женствена женствена, ами някак... пластмасова.
Ана Мария ако ви заговори на бански диалект и с тоя говорен дефект, нищичко няма да разберете! Тя е стройна, но има лоша стойка и огромните гърди не ѝ помагат, дърпат я напред.
Синтия - висока и стройна, ама... незабележима въпреки екзотиката и в нейното лице, някак не излъчва нищо привличащо.
Силвия - за раждала два пъти жена има приятно запазена фигура, но нищо повече. И Даниела е с подобна, приятни извивки, но просто добре структурирано тяло, допълнено с изкуствени овали отпред и толкова.
Александра - освен че е като солета, както и Ферай, също се поклаща странно. Винаги съм се чудела какви са точно мъжете, които имат до себе си жени, приличащи на дете... Не искам да мисля по въпроса повече.
Адриана не ми харесва, дребна и набита, с лоша стойка ми се стори като беше по бански. Същото впечатление имам и за Ива.
Любомира е фина и слаба, но някак си има женствени крака, при нея кофти е деколтето и главата.
Като цяло са едни добре изглеждащи, средно статистически жени, които не са уау, но не са и зле.
Допълвам, че това са изцяло и само моите лични впечатления от момичетата.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 16:47 от DiaMia

# 1 958
На Мартина е изкуствено напълнена, ама някак си като цяло излъчва топла женственост.
На мен ми е вулгарна, крещяща и винаги неподходящо облечена. Сисите са вечно на показ, а-ха да изскочат от деколтето.

# 1 959
Ами всеки има свой поглед върху хората.

# 1 960
Момичето което беше на среща с Виктор в София, и той не и даде роза - Алекса, влиза в Ергенът във Вторник ще я видим на среща с Васил.

# 1 961
Даниела си живее в нейна си, паралелна вселена. Чета в тредс какви глупости пише, като повечето много прости хора е нагла” аз съм писател, а не учител по български език и редактор”…

# 1 962
Добре де, хора, толкова ли ви е трудно да прочетете поне първия пост в темата за да видите, че тук не трябва да се пишат спойлери??? Има си отделна тема за това. Всеки път някой решава да развали кефа от изненадата на другите.

# 1 963
Скрит текст:
Ето някакви откъси от книгата да добиете представа, едно момиче в тик ток я обсъждаше. Ами вижте какви големи разстояния има, колко голям шрифт явно за да изглежда по-обемна. И цитати от Фейсбук, ма то голяма писателка. Жалко че сега толкова заблудени момичета ще се юрнат да я купуват, тя и затова е влязла вътре и имат някакви договорки и с Мартин и с продуцентите.
Скрит текст:

Тази е луда... пълен потрес!
Да живьей простьитуциатъ
Защо не е подравнен текста на на тази "книга', няма ли редактор?

# 1 964
Много тъпо решение на Росица да не приеме розата от Васил, при положение, че човекът дойде при нея, като ѝ беше тъжно и я попита какво става..
Сега просто Виктор ще я изгони и това ще е. Няма да се учудя, ако Васил не ѝ даде роза следващия път.

Опасява се, че и правят "Ферайския" тест и гледа да не се издъни.

Абе защо Наум излиза с роза за да обяви "церемонията на розата" ? Кой му я дава и най-вече, за какво му е ?
Аванта за жена си.

Общи условия

Активация на акаунт