🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 484
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 025
Е как ще не е, всеки ден качва. И не, не седи само. 😁

И пак с потник Laughing поне е връз тениска.

# 2 026
Но ден за крака не прави 😁
Фики 2

# 2 027
От това ,което съм гледала в инстраграма и Даниела не казва , че е хубаво жената да е зависима от мъжа , казва че жените трябва да имат изисквания . Не виждам какво лошо има , мъж да те вземе за среща , да плати сметката , да ти подари букет са минимални усилия.
Даниела не е открила топлата вода

Тия съвети ги даваше и баба ми

# 2 028
  • София
За Росица- според мен тя наистина ги дразни като подслушва постоянно, а не взима участие в разговорите. Ако искаш да питаш нещо ще питаш директно, не да слушаш чужди разговори докато се правиш, че пишеш.

Аз не разбрах как стана толкова ясно, че Росица е слухтяла именно да подслуша разговора на Косара и Бранимира, че и бележки си водила. То бива параноя, ама на поведението на Косара беше направо гротескно.
Ами изключително невъзпитано е да си разменяш бележки с някого в присъствието на други хора. Косара че реагира твърде бурно е факт. Аз на нейно място бих си казала “ егати недорасляците”. Обаче и Росица не е толкова безгрешна в случая. Просто е смотана, смачкана и комплексирана, самия факт че предпочита да разменя бележки вместо да говори го доказва. Масово хората винаги са на страната ма жертвата, особено пък ако жертват обича да изтъква колко е жална. В първи сезон беше така, признавам си и на мен тогава ми беше жал за Александра, после като я видях в друго предаване си се чудех на акъла какъв балък съм.

# 2 029
Аз мисля, че Васил отсвири Косара снощи с изречението - ти обаче си много крайна.
И на мен ми направи впечатление. Понякога мъжете така казват “ограничена” или “скандалджийка”.

# 2 030
  • София /Абсурдистан
Сетих се нещо. Имам близка, която издаде няколко книги и ми разказа някои неща. Издаването е скъпо нещо, но разпространението е още повече. Книжарниците вземат най-големият процент. От нея знам, че все повече автори сами си търсят начини за за разпространение поради тези причини. От любопитство я питах дали е доволна от продажбите. Каза ми, че всичко е продадено /малък тираж/ и си е върнала парите, които е вложила, само толкова. Та и Даниелка може затова да си продава сама книгата.

# 2 031

Ами те я дадоха как леко се завърта към тях. След като започна да пише Косара явно реши, че пише нещо за разговора им, пък то се оказа нещо на Ива писала. Абсолютни глупости по принцип са това, но и в други кадри се вижда Роси как леко надава ухо на разговорите и се прави на ударена. Явно Косара избухна без нищо, но не се знае дали не се е натрупало. А защо Люба надигаше жили вече и аз изтървах нишката. Тя закряка като сврака и аз вече не разбрях нищо.

Точно. По принцип харесвам Росица, но все пак е доста гадно да видиш как някой слуша твоя разговор и почва да пише бележки като училище. Особено пък, ако знаеш, че този човек е коментирал  други как не ги понася и т.н. На Косара й се стори, че по същия гаден начин я коментират и нея.

# 2 032
  • Варна
Не съм обърнала внимание, обикновено я следя какво количества поглъща и завиждам. 😎
😂 Да, за завиждане е, даже за мразене 😆
Това първо го споменахме в темата като се питахме дали е оригинал, че тя нали безработна...
Абе не знам.
Според мен не е метаболизъм, а булимия. И то не е нито за завиждане, нито за мразене.

# 2 033
Странна ми е близостта между Любка и Бранимира, нали уж Бранимира нямала място там, щом той целувал друга, докато ѝ говорил на нея колко е специална и какво значи. Двете всеки път ми изглеждат като неразделни.
На мен ми е интересно, ако Брани вземе да полудее и да натисне и целуне Виктор, Люба дали ще ѝ се вбеси.

Тези трите, Любомира, Бранимира и Клаудия, играят в един отбор. Ако Бранимира целуне Виктор, Люба може да изиграе малко драма за пред камерите, ама не вярвам да се засегне. Виктор си ги е подбрал и си ги държи, защото са от артистичните среди, безопасни са за него и взаимно могат да са си изгодни след предаването. Даже сигурно се е запознавал и с Любомира и Клаудия още преди предаването, щом е харесал преди години снимки на Любомира, а с Клаудия учат в НБУ. Тях не ги обявиха в предаването за поканени, че много ще му станат поканените. Виктор напира да стане известен поне колкото Виктор 1. Иска роля, непрекъснато театралничи, гримасничи и се криви по синхроните. Учи режисура и покрай тези момичета по-лесно ще се намърда в подходящите тв и театрални среди. Никаква връзка не му трябва сега, като има други цели.
Скандалите тип Съдби на кръстопът Любомира ги разиграва на Росица, която е страничен човек. Може Росица да е казала за гласа на Любомира, но намекна, че на някои не им харесвал нейния нос, т.е. и нея там са я коментирали. И е права да се дразни и да ревнува още от ден едно, когато разбра, че Бранимира е специално поканена от Виктор, а тя трябва да се бори за същия човек. А и в предишния епизод, в който помислила, че Виктор ще я целуне, пак Клаудия и Любомира раздуха историята да се обърне срещу нея.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 00:33 от @NoName

# 2 034
Тези трите, Любомира, Бранимира и Косара, играят в един отбор. Ако Бранимира целуне Виктор, Люба може да изиграе малко драма за пред камерите, ама не вярвам да се засегне. Виктор си ги е подбрал и си ги държи, защото са от артистичните среди, безопасни са за него и взаимно могат да са си изгодни след предаването. Даже сигурно се е запознавал и с Любомира и Клаудия още преди предаването, щом е харесал преди години снимки на Любомира, а с Клаудия учат в НБУ. Тях не ги обявиха в предаването за поканени, че много ще му станат поканените. Виктор напира да стане известен поне колкото Виктор 1. Иска роля, непрекъснато театралничи, гримасничи и се криви по синхроните. Учи режисура и покрай тези момичета по-лесно ще се намърда в подходящите тв и театрални среди. Никаква връзка не му трябва сега, като има други цели.
Скандалите тип Съдби на кръстопът Любомира ги разиграва на Росица, която е страничен човек. Може Росица да е казала за гласа на Любомира, но намекна, че на някои не им харесвал нейния нос, т.е. и нея там са я коментирали. И е права да се дразни и да ревнува още от ден едно, когато разбра, че Бранимира е специално поканена от Виктор, а тя трябва да се бори за същия човек.
Клаудия не харесва Люба и Брани, както и те нея.
Косара 'се разбира с тях', но докато не ѝ настъпят 'интереса', след това би започнала да мята доматитИ без да мисли.

Виктор си режисира сценки с колежките. Най-големият обрат би бил да си избере Ана-Мария, добре ще му се отрази.

# 2 035
Колко дни слави рожден ден Мартина? Нали бяха в Джанъм, сега пък в СеЛаВи. Пак същата компания Любомира, Косара... Бранимира не видях. Утре може и на трето място. Празнува си жената..

# 2 036
Колко дни слави рожден ден Мартина? Нали бяха в Джанъм, сега пък в СеЛаВи. Пак същата компания Любомира, Косара... Бранимира не видях. Утре може и на трето място. Празнува си жената..
Наваксват си с ядене и пиене. Ферай изяде всичко в Шри Ланка, Виктор го изпи…

# 2 037
  • Street of Dreams
Мартина ми дава вайб на Гувернантката - евтинее, усмихва се и прислужва наоколо в надеждата да я забележи.

# 2 038
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От това ,което съм гледала в инстраграма и Даниела не казва , че е хубаво жената да е зависима от мъжа , казва че жените трябва да имат изисквания . Не виждам какво лошо има , мъж да те вземе за среща , да плати сметката , да ти подари букет са минимални усилия.

Laughing Laughing Laughing
Даниела не иска мъж да я взема на срещи и да плати вечерята.
Даниела иска дебел плик с кеш всеки месец срещу сексуални услуги и да го придружава на партита/почивки(Които пак са си за нея). Не иска семейство,нито да се грижи за мъжа,не предлага почти нищо, фалшива е и мен лично ужасно много ме отблъсква.
Не мога да намеря и едно хубаво нещо в нея.

Нямам никакво време да чета днес,но мернах едно мнение как Мартин не бил влюбен,много добре знаел,че го играе. Ами...не е вярно. Хлътнал е с двата крака и ясно си му личи.Има голямо сексуално напрежение между тях и това му пречи да вижда трезво над нещата.
Уж големият хитрец,уж голям играч не знам си какво пък едно бедно девойче без никакъв бекграунд(но чело много книги как да минипулира глупаци мъже) го разиграва както си иска.

# 2 039
Не е ли малко странно, че Мартин толкова лесно сдаде. Чак друга жена нямало да погледне, нито да целуне във формата, хем всички знаят в какъв формат са влезли. Изглежда човек, който изобщо не обича да му казват какво да прави, а е като кученце пред Даниела. Нещо не ми се връзва на мен...Голяма любов ще да е...

Общи условия

Активация на акаунт