🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 670
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 190
Последния коктейл всичките изглеждаха добре, вероятно защото бяха гримирани от професионален гримьор най-после. Само не разбрах защо Рупецова вися сто часа с ролки и прави прическа, след като накрая се върза нелепо Grinning

# 2 191
"Йоана не си е закрила инстаграма, напротив. Заключва го от време на време - това е трик за набиране на повече последователи. Иначе рекламира всякакви боклуци в момента и монетизира здраво на гърба на Мартин. Той сам го намекна в едно стори. Беше написал нещо от сорта на “Да, тя влезе за любов - питайте ПР агента ѝ”.

Йоана го обясни подробно в интервюто при Ивайло, става дума не за сега, а когато са били заедно...там и за пиара обясни,че го е взела след излизането си от Ергена,за да и помогне да се справи с нелепата ситуация и хейт...А Мартин какво да напише друго,нали трябва да вмени вина ,както обикновено прави със всички..айде не ядем доматите с колците.. това не значи че тези които са с Мартин са света вода , ама то свястна,умна и уважаваща себе си жена не би го отразила тоя пуяк

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 22:34 от Catwoman12

# 2 192
В сезона на Алек блондинките бяха на мода. В този Ива е блонди. Вече не е модерно платиненото русо.

Русото е топ актуално в момента, то и никога не е излизало от мода, но са подбрали брюнетки този сезон..

# 2 193
Роси направи точно това, от което се оплаква. Беше нападната заради бележките и веднага каза, че са били по адрес на Александра - тоест, изтипоса тази, която знае, че няма да се защити и да направи скандал. Без много свян, че я злепоставя.
Не. Росица само каза, че това, което тя си обсъждала с Ива, нямало нищо общо по темата на Косара и че не било свързано и с мъже. Тази, която много глупашки изпя всичко, беше Ива. Нямаше никаква необходимост да казва, че Роси я питала дали не сбъркала като казала нещо на Александра. Ива мижеше само да потвърди версията на Роси, а не да влиза в подробности.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 23:45 от Не се сърди, човече

# 2 194
Йоана го обясни подробно в интервюто при Ивайло, става дума не за сега, а когато са били заедно...там и за пиара обясни,че го е взела след излизането си от Ергена,за да и помогне да се справи с нелепата ситуация и хейт...А Мартин какво да напише друго,нали трябва да вмени вина ,както обикновено прави със всички..айде не ядем доматите с колците..
Йоана може да говори каквото си иска, изобщо не ѝ вярвам. Нито на Мартин, впрочем, но съм много далеч от мисълта, че е манипулирана от него толкова жестоко. Хитруша е тя. А и в Надкаст сама си призна, че е заключила профила си, за да набере повече последователи.

# 2 195
В сезона на Алек блондинките бяха на мода. В този Ива е блонди. Вече не е модерно платиненото русо.

Русото е топ актуално в момента, то и никога не е излизало от мода, но са подбрали брюнетки този сезон..

Има блондинки в сезона. Просто така са се потъмнили, че приличат на ромки. Само Ива е естествена.

# 2 196
Роси направи точно това, от което се оплаква. Беше нападната заради бележките и веднага каза, че са били по адрес на Александра - тоест, изтипоса тази, която знае, че няма да се защити и да направи скандал. Без много свян, че я злепоставя.
Ива каза какво пише на бележката, Роси потвърди. Ива го направи след продължителното настояване на Косара и обвинения, че Роси е писала за Косара. Дори е да пишеше в бележката за Косара, не е въобще работа на Косара. Личната кореспонденция си е лична. В случая Косара здраво се изложи. С продължилото ѝ след това изкрейзване също.
С доносничество, клюки и интириги вече беше се проявила. Интерсно, че и за неща, което въобще не я засягат като Даниела например. Тя интерес към Мартин няма, защо ѝ е да ходи да черни Даниела пред него Тя книга пише, знаеш ли като, че ли Мартин от луната пада и не знае това.

Какво ли още да очакваме. Все си мисля, че няма с какво още да ни изненада.

# 2 197
Само да вметна, че и въпросната Александра реагира много остро на Росица. След като Ана Мария отиде при Александра да изклюкари, че са писали за нея в бележката, Роси отиде при Александра и я пита “знаеш ли какво пишеше в бележката”. Александра скочи да ѝ обяснява, че е нападателна или нещо подобно. Тоест запяла е и тя в хора и е забравила как я посрещна стадото и кой единствен беше дружелюбен с нея.

# 2 198
  • Варна
Не мисля, че е било по сценарий, нито пък че Мартин е влюбен в Даниела. Обаче Мартин е играч, харесва играта, не е там за любов. Нали той каза, че чакал "Кокошарникът да стане змиярник". Не случайно целуна Мартина, преценил е, че тя ще си сподели, защото е прекарвал време с момичетата като група достаъчно, знае, че Мартина им споделя и е по-приказлива и не може да крие нищо, искал да се случи каквото се и случи. Според мен той си играе и с Даниела, но знае, че с нея трябва да се прави, че ѝ минават номерата и в някакъв момент ще я посече жестоко.
Много се надявам да си права, защото Даниела ми е толкова грозна, че вместо да разпускам, аз се напрягам като я гледам и как Мартин й ходи по гайдата.

# 2 199
"Емануела е пълна скандалджийка, която му е късала нервите. Видяхме и Йоана колко злобна и отмъстителна може да бъде.

Не се знае кой на кой е късал нервите, а пък Йоана дори Инстаграма си е закрила и не е излизала никъде без него, за да не ядоса принца Мартин,който секса с други мацки го има за спорт..

Мартин я е накарал да си закрие инстаграма за да не ѝ пишат други мъже.

Това си е психическо насилие.

# 2 200
Мартин не ми изглежда толкова ревнив - особено предвид, че излизаше с чалга певица, която постоянно е сред мъже. Да се е побъркал за тези години във връзка с нея, ако всяко съобщение към възлюбената му го ядосваше.

# 2 201
  • Stockholm
Напротив, страшно е ревнив и егоцентричен. Дори не искам да го коментирам. Въпросът е какво ще се случва още месец и половина? Явно той си остава с Даниела. Виктор едва ли ще предложи някакви обрати. Остава Бат Васко да изнесе предаването докрая. А Мартин да забърква интриги.

# 2 202
Васил си хареса Косара и ме съмнява да има кой знае какви промени до края на сезона. Той няма и много голям избор, де. Материалистичното Ферари или странната Ивет? Не го виждам с тях. Ще направи театър с още някоя, колкото да има интрига и да си заслужи хонорара, после пак при Косара ще отиде.

# 2 203
  • # супернатурална #
Цитат на: missNoir link=topic=1758441.msg49526037#msg49526037
Много се надявам да си права, защото Даниела ми е толкова грозна, че вместо да разпускам, аз се напрягам като я гледам и как Мартин й ходи по гайдата.

Добре де! Че са доста несполучливи корекциите и че преди е била много по-хубава е неоспорим факт. Но какво ви бърка, че и не толкова лицеприятна жена може да предизвика трепет? Прилича ми на мрънянето на една позната "какви грозотии ги носят на ръце, а мен...?" Ми инфантилно и повърхностно ми е. На мен пък ми харесва посланието. Красотата е поведение. А от всички там Даниела има най-приемливото такова. В живия живот има безброй примери на жени, които не са първи красавици, нито втори, но са спечелили и задържали правилния за тях мъж. И дори са щастливи. Има и "миски", които "все попадат на неподходящия". Много красиви хора (вкл. и мъже) смятат, че им се полага по право щастие, стават мързеливи в отношенията си, не се развиват и разчитат на нещо, за което нямат особени заслуги, пък е и нетрайно.

# 2 204
Добре де! Че са доста несполучливи корекциите и че преди е била много по-хубава е неоспорим факт. Но какво ви бърка, че и не толкова лицеприятна жена може да предизвика трепет?
+1. Много ми е странно като жени коментират, че някоя не заслужавала внимание, заради външния си вид. А на моменти адски много се издребнява… Не конкретно за Даниела, а по принцип. Гушата ѝ, очите ѝ, прасците ѝ, глезените ѝ, раменете ѝ… Сякаш сме журито на Мис България.

Общи условия

Активация на акаунт