Но да продължа по-сериозно - не се обиждат най-вече чистосърдечните и простодушни хора. Или мъдрите, които знаят, че обиждащия обижда единствено себе си... Разрушителността сама по себе си не е нещо зло, особено ако се руши злото
А злото е онова, което вреди на човека и/или другите.
С какво толкова някои жени впечатляват, че да получат такъв хейт, сигурно никога няма да си обясня (но най-вече не е "полит-коретно" да го разсъждавам в темата
). Даниела с нищо не може да застраши начина ми на живот или някой в него, та просто не виждам защо да я хейтя. Линията й с Мартин ми е интересна - сапунка или не, искам да видя как ще завърши. Корекциите й са потрес, ама някакви мъже ги кефят такива неща, няма лошо, търсенето определя предлагането. Отвъд това, не виждам с какво може да ме развълнува таз женица.
), защото е интригантка, були и фалшива. А най-интересното ми е масовото харесване на Васил, който е супер монотонен и малко по-подготвената версия на Виктор 1. Нищо от това не искам да гледам обаче - интересно ми е как ще се развие интригата Даниела - Мартина - Анна-Мария, Както и Виктор какви ще ги надроби с Бранимира, Любомира и всички отхвърлени (превод - колко още може да се изложи). Васил засега ми е тотал скука. Препоръчани теми