🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 848
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 415
Във Васил се харесва това, че демонстрира спокойствие, баланс, джентълменство, това, че обръща внимание на всички, че ги оставя да се изразят, че ги вижда, приема ги каквито са без да съди или да поставя условия. Като една скала в която се разбиват вълните на женските емоции. И не знам какво пък толкова подскачат мъжете що бил говорил за енергии?! Така говорели жените. Глупости на търкалета. Енергията си е реална физическа величина и е в основата на всичко.

# 2 416
Аз пасувам за Косара, тоест няма да се включа в критиките към нея Joy

За мен тя е топ попадението на сезона и най-харесваната от ергените. Всеки път получаваше две рози, а сега вече и три.

Убедена съм, че ще стигне финала и до края ще получава рози от всички останали ергени.

# 2 417
  • Street of Dreams

Ако това беше към мен, знам официалното значение на думата, просто го допълних, ок? Естествено, че който не обижда, не се и обижда. Точно защото е чистосърдечен, простодушен и/или мъдър.

Да, съгласна съм с границите. Даниела не открива топлата вода. Попадала съм и на толкова видеа, съветващи как мъжете да тестват жените и техните граници. Примерно в последния момент да променят срещата от вечеря в скъп ресторант с разходка в парка. Така щели да разберат аджеба жената държи ли на тях или на ресторанта. Разсърди ли се, постави ли промяната под въпрос, откаже ли - червен флаг.

Във подобни съвети има логика, но ми е писнало от тях. Защото граници с лекота се поддържат с някого, за когото не ти пука. Така че приложимият съвет тук би бил - не се обоначвайте, не позволявайте някой да ви води за носа и бъдете влюбени в себе си. Затова тази игра перфектно се играе от нарциси, алфи, манипулатори. Хората, които търсят истинска любов с някого и обичат да дават, са загубеняците в случая.
    [/list]
    Скрит текст:

Накрая и те ще се наиграят... като останат само такива, голямо прецакване и надцакване ще да е.

Всички хора се наиграват и страдат в даден момент - и едните, и другите.
    Играта е да имаш пълноценен живот по начина, по който го разбираш и да получаваш това, което ти липсва или имаш нужда. Възможно е Даниела просто да има комплекса на бедната жена, но ако му е хванала цаката и й е добре, без да вреди другиму, какъв е проблемът?

# 2 418
    • София
    А, Косара е попадение, не отричам... И тримата я харесаха, което не говори много добре за мъжете и критериите им, ама това е положението Laughing

Във Васил се харесва това, че демонстрира спокойствие, баланс, джентълменство, това, че обръща внимание на всички, че ги оставя да се изразят, че ги вижда, приема ги каквито са без да съди или да поставя условия. Като една скала в която се разбиват вълните на женските емоции. И не знам какво пък толкова подскачат мъжете що бил говорил за енергии?! Така говорели жените. Глупости на търкалета. Енергията си е реална физическа величина и е в основата на всичко.

Всичко това е заучено поведение. Или наистина вярвате, че всяка вътре го е "докоснала"? Избрал си е роля и си я играе, точно като Виктор 1.

# 2 419
    Ето коя е линията, чийто ефект сценаристите търсят. Даниела-Мартина, едната му се предлага като изтривалка, да мине през нея, а другата му поставя граници и условия, за да бъде с нея. Е в живота нищо не е само бяло или само черно и според мен всяко залитане в крайности, не е ок.  Николов обаче показва, в случая кое поведение е печелившо.  Ако приемем, че Ергенът е социален експеримент, виждате на къде залитат мненията на зрителите. Мартина е харесвана, щото е мила и добра, но всички намират за глупава, а Даниела я харесват, защото си отстоява принципите пред мъжа, но пък всички я намират за нагла и меркантилна. Е ми хора, така е в живота, всеки кой каквото, както си направи.

# 2 420
    От много години живея извън България и напълно разбирам колко трудно е на Александеа да се изразява на български. Тя е напълно нормална, просто не се изрази правилно, това, което искаше да каже е, че зад гърба й има много момичета, които заслужават да получат роза.

# 2 421
    Оле, ами връщайте ги тези концлагери и ги пращайте там тези златотърсачки! Като гледам, кандидат-надзирателки да не излязат навън в обществото има много.
    После кой какъв пример давал на подрастващите.

# 2 422
    По какъв начин Даниела лъже Мартин и Ферай?
    А, за приносът към обществото... вярно, че тук си говорим, че самочувствието е хубаво нещо, ама и някои съфорумки леко се пооливат - съжалявам да ви го кажа, но никой от нас не е незаменим и няма нито една от нас, която да липсва на въпросното общество. За какви се взехте, извинете, стожери на обществото.

# 2 423
    Даниела провокира такива реакции, според мен, защото идеите ѝ са в унисон с една нужда в обществото, която е тенденция и касае не само жените. Как да не работим от 9 до 5, как да изкарваме по-леко пари...всичките нови професии, които дават свобода и са по-привлекателни - инфлуенсъри, ютубъри...Това си е изцяло по темата на деня за младите. Тя казва, че няма да работи, не е нужно да работи и само да е в женската си енергия е достатъчно, да чете и да пише книги, да се забавлява, даже с домакинство няма да се занимава, ...а до нея някакъв глупчо ще се върти на пета. Това на някое младо момиче веднага ще му се види възможно. Нека Даниела обясни как този начин на живот ще ѝ позволи да бъде независима.

# 2 424
    Какво ми харесва във Васил - басовият глас, леко сякаш прегракнал. Отива му да говори бавно.

Виктор, като изчурулика с бодро гласче "Искаш ли нещо да ме питаш", ме напушва на смях.

Мартин също ми е вече смешен с неговите схеми, тестове и игри. Тотално се е филмирал.

# 2 425
    Аз мисля , че най-лесно и просто всеки допринася дори с добра дума или усмивка - да даде път на друг човек , да помогне с покупки , да поздрави мило и с усмивка са дребни неща , но имат голямо значение . Не мисля , че това да си добър значи да оставяш да те мачкат , да си добър по-скоро го разбирам да помагаш , не да си изтривалка . Въобще човек трябва първо да гледа себе си и да поставя себе си на първо място.

Много грозно беше изказването за Даниела , има роднини и приятели най-вероятно на тях ще се отрази липсата и . Не знам какво работите , че мислите , че сте незаменима , но надали е така .

Имам предвид дали ще липсва на обществото, а не на роднините и приятелите си. Плаща ли данъци? Като заможна "дама"  занимава ли се с благотворителност? Това да ходиш на ексурзии с приятелки и да се щракаш в ИГ е егоизъм и паразитизъм, абсолютно безсмислено съществуване, дори вредно, защото влияе на подрастващите.
    Да, плаща ДДС на консумираните стоки и услуги, които са скъпи и така допринася за приходите в бюджета.
    Стимулира и провайдъра си да изкарва повече за нея.
    Така има принос и с данък печалба.
    Също съдзава работни места.

# 2 426
    • Street of Dreams
    Даниела провокира такива реакции, според мен, защото идеите ѝ са в унисон с една нужда в обществото, която е тенденция и касае не само жените. Как да не работим от 9 до 5, как да изкарваме по-леко пари...всичките нови професии, които дават свобода и са по-привлекателни - инфлуенсъри, ютубъри...Това си е изцяло по темата на деня за младите. Тя казва, че няма да работи, не е нужно да работи и само да е в женската си енергия е достатъчно, да чете и да пише книги, да се забавлява, даже с домакинство няма да се занимава, ...а до нея някакъв глупчо ще се върти на пета. Това на някое младо момиче веднага ще му се види възможно. Нека Даниела обясни как този начин на живот ще ѝ позволи да бъде независима.
    Kато паралелно си пише книгите, прави си реклама, инвестира в недвижими имоти, поддържа "вида си" и самочувствието си, сякаш следвашият богаташ я чака. Не изключвам и предбрачен договор, пък може и успешен брак да има, ако го върти правилно. Това са предположения, иначе може да споделя в книгата си. Grinning

# 2 427
    Аз нямам нужда да не работя и да се вея по цял ден в женската си енергия, защото ще изтрещя от скука. Обаче има жени, които го правят и не ми пречат по никакъв начин.
    Ама това е все едно някой да напише книга "Как да отпушим тоалетната" и тук да скочим на бой, че ние имаме образование, не искаме да отпушваме тоалетни, работим си друго, защо този се опитва да накара децата ни да отпушват тоалетни и пропагандира отпушване на тоалетни! Освен това авторът е с провиснало шкембе и му няма предните три зъба - не се ли вижда на какво прилича, а ще учи децата ни да отпушват тоалетни. Сега, аз ако видя тази книга, ще я подмина и няма да погледна нито автора, нито анотацията ѝ, както бих подминала и книгата на Даниела.

# 2 428
    Даниела поставяла условия и имала граници. А, и претенции имала, трябвало да ѝ хареса мъжът. Да бе, повярвахме. Ако се появи сега Шиши, Гущера от добрите му години, когато имаше пари за Вютони, или мумифицирания чичо Ваньо, и ѝ каже, че ще ѝ поеме всичките разходи, ще си забрави всичките принципи на секундата. И да я побийват ще търпи, и всичко, стига някой да плаща сметката. Такива като нея ако ги питаш, всички имат принципи и търсят истинската любов. Реалността обаче е, че просто се продават.

# 2 429
    Явно само аз мисля, че Даниела по-голяма антиреклама от това да участва в Ергенът едва ли можеше да си направи.

Общи условия

Активация на акаунт