Живот на кантар - тема 4

• 32 657
  • 759
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Състезателното риалити шоу „Живот на кантар“ (The Biggest Loser) е световен телевизионен феномен, реализиран в над 40 държави и гледан от над 100 милиона души в 220 страни по света.
То съчетава в себе си забавление, умело комбинирано с предоставянето на полезна информация за здравословен лайфстайл.
За първи път в България, феноменът, променил животът на хиляди души по света в голямата борба с килограмите, стартира  на 13 февруари 2025 г. по bTV с водеща Нанси Карабойчева.

В продължение на три месеца, участниците спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма. По пътя към „голямата загуба“ до тях ще бъдат професионални треньори и ментори, посланици на голямата промяна. Заедно с тях те ще преминават през всички емоционални и физически изпитания. Те са хората, които ще ги мотивират и подкрепят по време на цялата трансформация, в която едни обикновени хора, ще постигнат нещо необикновено пред погледа на зрителите.

Менторите на участниците ще бъдат професионалните треньори Анита Маркова (след контузия, нейното място заема Радослава Тодорова-Рори) и Иван Георгиев – Ванко, клиничният диетолог Дерйа Хюсеин, както и специалистът по ендокринология доц. Явор Асьов.

Победителят в предаването ще спечели 50 000 лева.
Поощрителна награда от 15 000 лева ще получи на финала този от отпадналите участници, който е свалил най-много.

Скрит текст:

Скрит текст:

Този, който успее да загуби най-много килограми на финала вместо калории, ще брои пари.

„Живот на кантар“ – единственото предаване, в което печелиш, докато губиш!

Старите теми: [1], [2], [3]

# 1
Благодаря за темата!
Като цяло идеята за новата мисия (с колелото в рамките на 24 часа) изобщо не ми допада. Дано не стане причина за нови травми у участниците.

# 2
Благодаря за новата тема 🤗.
Симпатизирам на сините,нямам спомен от световния формат,но накрая събират ли ги в общ отбор като останат малко хора или докрая са разделени?
Не ме питате,но се надявам Славко или Вили от Плевен да спечели.Най не искам фотографката или Тодор да спечелят.

# 3
  • Наблизо
Благодаря за темата!
И аз съм раздвоена за новото предизвикателство.Ще видим.
Оказа се,че не работят във вода защото има незнаещи да плуват..
И аз като Лещичка,плюс Ани.Най-милите и спокойни участници.Мартин леко ми падна така в очите,инфантилен и леко по селски сексист.

# 4
  • Телиш/Плевен
Резултати от анкета

Кой искате да спечели състезанието?

Гласували: 109

35 гласа за Виолета Христова
28 гласа за Анна
14 гласа за Славко
9 гласа за Мартин
7 гласа за Рая
7 гласа за Виолета Пефтичева
5 гласа за Тодор
2 гласа за Марияна
2 гласа за Миглена
С 0 гласа са: Йорданка, Поли, Симеон и Мария

# 5
Благодаря за новата тема.
Принципно велото е щадящ уред.
На мен едно време като ме боляха колената и като си купих и много благотворно ми повлия.
Обаче моето вело с тяхното има разлика.
Техните са модерни, а моето нямаше степени на трудност. Имаше, но не бачкаха много.
Но  като за начало, нали бях дебеличка и ми вършеше работа за раздвижване.

# 6
Не съм видяла анкетата.
Сини е моят отговор.

# 7
И аз от началото си подкрепям сините.
От червените единствено Мартин ми е симпатичен, вярно глуповат и инфантилен,но пък е добряк и го харесвам.

# 8
Ами аз съм м/у Йорданка и Вили. Ама не Барби, а другото Вили.

# 9
  • Някъде там
Лаленце, благодаря за темата. Flowers Tulip
Май масово сме за сините.
Но, харесвам хора и от червените и ми се иска накрая да няма отбори, а да се борят  всеки за себе си.
Не, че Тодор и сега не го прави.

Ако не е редовно, а от време на време, такива стресови дни са полезни според мен, защото свикват с режима и влизат в една рутина и зациклят и това ще ги извади от тази монотонност.

# 10
Благодаря за темичката, Лаленце. Flowers Rose
Гласувах в анкетата. За сините съм.
И от двата отбора има хора, които харесвам, но като цяло клоня към сините.

# 11
  • Варна
И аз съм тийм сини.
Благодаря за темата, Лале 💐

# 12
"Всичко хубаво на този свят е синьо." И аз благодаря за темата, Лале! 🌷

След миналата седмица усещам, че губя интерес към предаването, но от друга страна изобщо не ме натоварва, та по всяка вероятност ще продължа да гледам.

# 13
Благодаря за новата тема.
Принципно велото е щадящ уред.
На мен едно време като ме боляха колената и като си купих и много благотворно ми повлия.
Обаче моето вело с тяхното има разлика.
Техните са модерни, а моето нямаше степени на трудност. Имаше, но не бачкаха много.
Но  като за начало, нали бях дебеличка и ми вършеше работа за раздвижване.
Доколкото видях, те са на спининг колелета, което е много различно от велоегометър.

# 14
Аха, не съм ги оглеждала.
Значи са различни. Не съм се качвала на спининг колело.
С какво е по-различно?

Общи условия

Активация на акаунт