
На оризовките се зарадвах, че са без глутен и като са почти безвкусни трябва да са диетични, ама не се сетих пък за въглехидратите... Все още нямам навик да чета подробно етикети и да смятам калории, но вече започвам да го създавам. С тази информация за храната, на която преди не се обръщаше толкова внимание, вече да се чуди човек какво да яде. А когато има и някакви здравословни проблеми продуктите за консумация стигат някакъв санитарен минимум. Аз съм с Хашимото, пълна с камъни жлъчка и на прага на инсулинова резистентност и това страшно много ограничава избора на храна, да не говорим, че съм като Марто, и броколи, авокадо и подобни въобще не мога да ям. Не съм правила диети през последните години, но май е време да потърся Дерйя - аз ще спазвам режима ѝ, ако не ми включи броколи
Препоръчани теми