Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 48

• 35 060
  • 775
  •   1
Отговори
# 195

Може ли снимка на терасата с такива плочки
Ами, това което цитирате е снимка на тераса с такива плочки, може да потърсите още снимки в гугъл.

# 196
  • София
Здравейте, препоръчайте моля марка лепило за плочки, основно подходящо за подово.

# 197
Деформируемо лепило клас S1.

# 198
Здравейте, препоръчайте моля марка лепило за плочки, основно подходящо за подово.
С това лепи ММ
https://www.ceresit.bg/produkti/keramicni-pokritija/produkt.html … 0201SBC013W2.html

# 199
  • София
jele3 и drago, много благодаря!

# 200
  • София
Sofyia  - бях ти писала и в баните, вс ни е лепено с баумит флекс топ, без клинкера на терасата.

# 201
Някой, който е строил трафопост за своя сметка и в последствие прехвърлил на ЕнергоПро може ли да се включи със съвети как се случват нещата?

# 202
  • Пловдив
Имаме дворно място със стара постройка в границите на селото. Но нямаме партида за ток. Как да проверя дали е имало партида на този имот, тъй като са се сменили няколко собственици и от двайсетина и повече години не е обитаемо?
Ако няма партида какъв е редът за създаване на нова, колко струва и колко време отнема? Имаме стълб пред имота, към ЕВН сме.
Благодаря.

# 203
Е, ами питайте ЕВН - какво по-логично от това!

# 204
Здравейте,

Не успях да намеря конкретно с търсачката, та може и да го има, но все пак ще питам.

След издаване на УВЕ какво трябва да се направи?

За момента ми казаха да мина през общината в данъчното да заведът къщата и да плащам данъци.
Също така в Електро дружеството за да минем на битов ток и да станем постоянен абонат.
Друго? (паралелно сме пуснали да издадът и паспорт на къщата).

Поздрави

# 205
  • Пловдив
Ако сте към ВИК ,трябва също да им  представите УВЕ . Мен така ме  навикаха от там ,че не съм попълнила декларация и  вече не сме в строеж :
- "Г-жо ,всички попълвате декларации за окончателен договор и никога не гледате един малък отрязък ,в който пише ,че при получаване на УВЕ трябва да дойдете ! А, в Енергого ходите ..!!! "
 А,аз отидох 2 години след документа ,защото бях получила писмо  ,че искат да направят пробовземане от обратните води ,мислейки че още сме в строеж .

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 16:42 от nelina_london

# 206
Здравейте,

Не успях да намеря конкретно с търсачката, та може и да го има, но все пак ще питам.

След издаване на УВЕ какво трябва да се направи?

За момента ми казаха да мина през общината в данъчното да заведът къщата и да плащам данъци.
Също така в Електро дружеството за да минем на битов ток и да станем постоянен абонат.
Друго? (паралелно сме пуснали да издадът и паспорт на къщата).

Поздрави
Първо трябва да си извадите административен адрес, ако вече нямате такъв, след което си вадите нотариален акт в някоя нотариална кантора. С него се ходи после навсякъде.

# 207
  • София
А дали знаете кога най-рано може да се извади административен адрес? Само след УВЕ ли?

# 208
Мисля че бях чел че с УВЕ и Нотариалния акт за земята е достатъчно и няма нужда от нов нотариален акт.

# 209
А дали знаете кога най-рано може да се извади административен адрес? Само след УВЕ ли?
Нашият го изкарахме след акт 14. Не знам дали преди това може да се изкара.

Общи условия

Активация на акаунт