Adolescence / Юношество - или къде сбъркахме?

• 16 305
  • 318
  •   2
Отговори
# 315
  • София
Гледах филм за Чарлз, Даяна и т.н. кралското семейство.
Даяна на него му е "спусната" да се оженят. Той е обичал Камила още преди да се ожени за Даяна. Камила също се омъжва да друг, когато разбира, че Чарлз ще го женят. Обаче любовта им явно си е истинска. Развеждат се след години и се женят.
Аз филма съм го гледала наяве Simple Smile. Още когато станаха известни историите им и покрай развода, повечето жени обясняваха "как може да предпочете Камила пред Даяна, тя по-млада и хубава".

# 316
Ако Даяна беше грозна никой нямаше да има претенции. Тези сравнения как може да предпочита са глупави. Сякаш никой никога не се е влюбвал.

# 317
Инфлуенсърите Стан и Никола виждам, че се обясняват в новото си видео как не били женомразци, защото ги набедили в Свободна Европа, колко изненадващо, че са ги набедили, те се сетиха, че рано или късно нещата се връщат. Оправдания лъжене и мажене.

# 318
Гледах сериала миналата седмица. Честно казано кръвта ми се смразява като нов родител на дете растящо по тукашните земи.
Аз не бях чувал за инсел, та попитах жената. Тя каза, че вече се е срещата с няколко, не по нейно желание разбира се. Не е само нещо дето само го гледаме по телевизията.
Говорете повече с децата си! За всичко.

Общи условия

Активация на акаунт