Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 676
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Моето чхг не се е удвоило днес ,но за съжаление расте ,което ме притенсява ,че бременност има ,но може да не се развива където трябва 😭 Доктора не ми е искал да го следя ,аз сама реших да пусна . Часът ми при него е чак на 8.04 . При такива резултати ,не е ли по добре да се спре терапията за да не поддържа бременноста и евентуално да приключи сама . Ясно ми беше още от първото чхг ,че не е добре положението . Едва около 20% от бременностите започнали с ниско чхг успяват да се развият нормално . И не ме притесняваше толкова поредния неуспех ,но това нарастващо чхг вече ме притеснява . То реално като е толкова ниско ,не може да се види нищо дори и да отида сега на преглед
Три дневен ембрион чхг
12 ден -34
14 ден- 54,4
18 ден -208
Ден 20 -333
Опитайте да говорите с лекар по-рано от 08.04. Аз не бих спряла лекарствата. Чела съм за успешни бременности тръгнали с ниско ЧХГ.

# 76
Щях да напиша същото. Аз съм в същата клиника и вече бях на преглед при друг лекар заради кръвоизлив.

# 77
Надявам се да си добре ! На кой ден получи  кръвоизлив и каква беше причината ? Какви симптоми имаше ?Днес се обадих в клиниката и им казах ,че се притеснявам ,извикаха ме утре на преглед quote author=Alva-690 link=topic=1759811.msg49544622#msg49544622 date=1743611710]
Щях да напиша същото. Аз съм в същата клиника и вече бях на преглед при друг лекар заради кръвоизлив.
[/quote]

# 78
Отлепяне ( не запомних на кое бях в шок ) Доктора видя, че ембрионите са в матката и пусна чхг. И моето не се удвоява както трябва, но расте. Кураж и късмет ❤️

# 79
Боже и аз прокървих 12 ден след трансфер, направо не знам какво става, чхг ми е ниско, казаха да лежа и да се следя всеки ден. Днес е 14ти ден и имам още кървене, но намалява

# 80
Включвам се с едно лекичко ЧХГ на МЖ - 352. Очаквахме го, след като уринарните тестове всички са с втора чертичка. Според лекаря и сестрите в манипулационната е прекрасен резултат, но на мен ми се вижда нисичко. МЖ няма да отиде да я боцкат излишно, така че няма да проследим дали се удвоява. Ей така на сляпо ще си чакаме следващия преглед Grinning

# 81
Здравейте! Минавам и аз да се запиша в новата тема! Честито на всички момичета с положителни тестове и късмет на всички останали! Днес съм първи ден от ЗЕТ на 2бр петдневни тест трябва да правя на 14.04

# 82
Момичета, след трансфер кога най- рано може да се прави секс, да се тренира? И имам предвид йога, не нещо силово или с много подскачане.  Днес ми е 13 ден след трансфер. Чхг от вчера е 477. И като се обадих на манипулационната забравих да ги питам.

# 83
Аз бих изчакала коментар с доктор особено при положителен резултат.

# 84
За интимни контакти забравете поне първите няколко месеца

Момичета, след трансфер кога най- рано може да се прави секс, да се тренира? И имам предвид йога, не нещо силово или с много подскачане.  Днес ми е 13 ден след трансфер. Чхг от вчера е 477. И като се обадих на манипулационната забравих да ги питам.

# 85
Здравейте, и аз да се запиша в темата. Днес ми е първи ден след трансфер на 1 петдневно ембрионче. Четох че първите три дни са най-важни. Тест ще правя на 14 ден Blush Док каза да избягвам секс, алкохол, фитнес и вдигане на тежко. В събота имам записан час за боядисване на корени съм в лека дилема дали да не го отменя. За първи път ми е. Изчетох доста по темата, дайте съвети за какво друго трябва да се внимава. Успех на всички🥰

# 86
Най-важни са първите 7-9 дни ,защото през тях би трябвало да се случи имплантацията . Аз не бих се боядисала на този етап
.
Здравейте, и аз да се запиша в темата. Днес ми е първи ден след трансфер на 1 петдневно ембрионче. Четох че първите три дни са най-важни. Тест ще правя на 14 ден Blush Док каза да избягвам секс, алкохол, фитнес и вдигане на тежко. В събота имам записан час за боядисване на корени съм в лека дилема дали да не го отменя. За първи път ми е. Изчетох доста по темата, дайте съвети за какво друго трябва да се внимава. Успех на всички🥰

# 87
И аз не бих се боядисвала.
Patty , какво става с теб, нямаше ли днес да ходиш на преглед

# 88
Минах току що . Рано е и нищо не се видя в матката ,но  каза ,че при такива стойности на чхг ,няма смисъл и да спирам пролутекса и фраксипарина . Във вторник пак ме вика . Но е странно да ми спира инжекциите ,имайки предвид че чхг расте
quote author=Pppss1 link=topic=1759811.msg49547981#msg49547981 date=1743675279]
И аз не бих се боядисвала.
Patty , какво става с теб, нямаше ли днес да ходиш на преглед

[/quote]

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 16:07 от pattyK

# 89
И пак аз да ви питам Simple Smile ходихте ли на работа докато чакахте времето за теста? Аз лично мисля че ще се побъркам от лежане вкъщи. Преди малко докато простирах може би леко напрегнах коремен мускул и малко се шашнах…дано всичко е наред. Споделете как преживявате тези дълги дни в чакане

Общи условия

Активация на акаунт