Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 277
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
Гредоред, Въведен в експлоатация Преди 1920 г.за 3000 еуро /кв.м.
Цък на изображението :

Rolling Eyes

# 541
КОпувам!

# 542
Аз може да те изпреваря. Трябва да си предпазя парите от инфлЯцията и представа си нямам къде да ги вложа освен в имот.

# 543
  • Варна
Tzena?

# 544
Гредоред, Въведен в експлоатация Преди 1920 г.за 3000 еуро /кв.м.
Цък на изображението :

Rolling Eyes
Зиъм гу ако е идеален център, без такса частен домоуправител. Trollface

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 23:38 от So Lucky*

# 545
eh znaeh si 4e 6te se nameri kopuva4 w foruma Satisfied

# 546
  • Варна
Предвид че двустайни панелки във Владиславово вече гонят 100000€, колко да струва 7 стайна самостоятелна къща с двор в идеален център?
Не се нареждам в списъка с желаещи, щот цената ми е над възможностите, но за мен е напълно разбираема.

# 547
  • Варна
Разбираема е ако хоризонта ти е Varna, Bulgaria. За тия пари те уверявам, че ще вземеш нещо къде-къде, с къде-къде по-голяма възвръщаемост от тая къща в държава от Западна Европа - не съм го чул от съседката. Да речем, че я вземеш за парцела дето не го знаем точно колко е, но при двор 120кв, да речем, че общо парцела е 250кв. не знам струва ли си и какво може да се построи там. Отделно къщата била историческа и май ще се окаже културно наследство, а там нещата не са като за инвеститори, а за хора с много излишни пари.

# 548
Kъщата мисля знам коя е, ако съм я познала по сменения шантав покрив, то може само и единствено да се ремонтира за живеене, без да и се изменя фасадата. Ремонт на такава къща се прави с куп разрешителни и специфични надзори.
За друго влезнах аз- гърците на Халкидики и Кавала реват от българите, вдигнали цените на имотите. Колко ли мръсна пара се върти в Бг, че да вдигнеш цените и в съседна държава.

# 549
Разбираема е ако хоризонта ти е Varna, Bulgaria. За тия пари те уверявам, че ще вземеш нещо къде-къде, с къде-къде по-голяма възвръщаемост от тая къща в държава от Западна Европа - не съм го чул от съседката. Да речем, че я вземеш за парцела дето не го знаем точно колко е, но при двор 120кв, да речем, че общо парцела е 250кв. не знам струва ли си и какво може да се построи там. Отделно къщата била историческа и май ще се окаже културно наследство, а там нещата не са като за инвеститори, а за хора с много излишни пари.
Колкото ти купи във Франция нали? Колко имота даваш под наем в чужбина, че знаеш? И изобщо колко данъци си платил извън България, че си толкова самоуверен.

# 550
  • Варна
Ама защо всичко обръщате в сметки и инвестиции? Не ви ли хрумва, че някой може да иска да се шири доволно и престижно именно на тази локация, именно в сграда - културен паметник? Да си направи стая - фитнес, стая - офис, киностая, отделни спални за трите си деца, една родителска… 5 паркоместа в двора и ето ти - къщата вече е пълна. Не съм аз това, но има такива хора, които и тук се развиват достатъчно добре и са щастливи. Не всеки е заритал за чужбина.

Колко да струва къщата? Ако е ваша и вие я продавате, ще я пуснете ли на цената на три панелки, при положение, че може да ѝ вземете двойно повече?

# 551
Диди, тя е на цената на три тристайни панелки в съседни райони Simple Smile)

# 552
  • Варна
Три тристайни панелки във Владиславово визирах, продължавайки мисълта си от предходния ми коментар.

# 553
Абе не знам, но и д двата случая - къщата или три панелки, ще трябва солидно количество пари да се стегне и довърши. Трябва да е някой луд, за да ги налее тези пари. А къщи имения за милион нагоре колкото искаш с двор. Тази къща е таралеж в гащите. Не виждам кой би си ги причинил, пък и да плаща ч. Някой мазохист.

# 554
  • при Arctic Monkeys
Аз да попитам, като непостоянен варненец, каква е тая щуротия с боклука?
В смисъл, това е безумно, при положение, че вдигнаха таксата смет...
Извинявам се ако е обсъждано. И да, има връзка с имотите, щот представяте ли си да продавате нещо и пред имота да има купища боклуци..

Общи условия

Активация на акаунт