Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 679
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Душ гел от серията Ikigai на Tesori е наличен във Фантастико. От днес има и промоция на душ геловете на Tesori - два на цената на един.

# 496
  • София
Кой Фантастико е това?

# 497
  • София
Младост 1, ул. Йерусалим 22

# 498
  • София
Мерси, далеч ми е. В нашето няма. Ще видя в някое централно и по- заредено.

# 499
  • Mediterraneo
И тук да изкажа възмущението си от цветните спирали на Мейбълин. Голяма греда, едно голямо нищо! Писах отзиви в магазина, откъдето ги купих, дано си ги приберат обратно, въпреки че са отворени. Не се подлъгвайте, никакъв цвят не оставят на миглите. Чери скай и бургунди си взех.

# 500
Аз си взех една бяла от тази серия, серум нещо си било за под спиралата. Много ми харесва. Даже много пъти си ходя само с него без да си слагам спирала..

# 501
  • Mediterraneo
Ми, ако не успея да ги върна, и аз ще си ги слагам под черната или вместо нея всъщност. Вършат работа, подчертават и сгъстяват миглите, но аз черни спирали имам един куп. исках хубави цветни спирали. имам една синя на някаква неизвестна марка, супер син цвят оставя.

# 502
Аз пък много харесвам самата формула, прави много естествени мигли. Относно цвета: ами нямах някакви вау очаквания. Имам в бургунди цвят, оставя много лек нюанс, който стои даже кафеникаво. За мен за ежедневието е супер.

# 503
Ми, ако не успея да ги върна, и аз ще си ги слагам под черната или вместо нея всъщност. Вършат работа, подчертават и сгъстяват миглите, но аз черни спирали имам един куп. исках хубави цветни спирали. имам една синя на някаква неизвестна марка, супер син цвят оставя.

Пробвай на Golden rose, имам зелена и лилава.

# 504
Аз честно казано много не си и слагам спирали, миглите са ми дълги и гъсти, а спиралите много ми дразнят очите, но някой път ползвам. Общо взето от дъжд на вятър.

# 505
Аз черната си взех и не ми харесва.Четката много се гъне и не създава никакъв обем.Основа ползвам на Есенс,от нея съм много доволна.Не е като Ланкомската,която ползвах преди,но за парите си е чудесна.

# 506
Аз и тая на макс фактор с пълнителя, която е взех, тя обачеее направо ми прави миглите огромни много дълги и обем много, като мигам ги виждам, ама това много ме дразни. Като реша да я ползвам слагам едва едва...

# 507
Другата седмица в брошурата на ЛИДЛ видях тези маски:

# 508
Нали аргановата беше хубава? Аз все се каня да я купя и все се сещам колко съм зарината. 😆

# 509
  • Deutschland
Излязох одеве за почивка и наред с кафето, нарамих поредния дезодорант. Поне са трайни и те, а душ геловете им са божествени.

Общи условия

Активация на акаунт