Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 869
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Като си правите маската с маската затоплете ли ги на водна баня ? И какви смесвате ,аз само с кокосово си правя ,но имат това същото с арган. В момента обаче изхабявам една опаковка на пантеон маслото с кератин,ухае невероятно, не омазнява като слагам по три понички и я прави много мека.
Другите още са неотворени.

Преди си бях правила една смес от масла : кокосово, бадем, зехтин, рициново, розмарин няколко капки, канелено (загрява, става и за скалп и за тяло, но не самостоятелно) и от гроздови семки, мисля и аеганово, че сложих. Но сега не съм толкова по маслените маски, сега правя само с билки и в тях слагам масло за коса на ривана или икаров(редувам).
В момента косата я мия много по-рядко и ме е страх да почна пак с чистите масла в скалпа. Иначе за краищата слагам или кокосово или зехтин (тях загрявам) или крем за коса, докато в корените е другото.
Иначе имам серум за растеж на евтерпа, той е с някакви масла, стои се три часа, но него по-рядко ползвам, страх ме е да не се върна в изходно положение с миенето на косата😀 а и скалпа доста заздравя.

# 526
Аз се сдобих със спиралата на Golden rose iconic lash, имаше положителни отзиви в темата за спиралите, но все още не съм стигнала до нея, че имам други отворени.

# 527
Олиото на Балеа от снимката не ми допадна изобщо. Това на Hask е много по-хубаво.

# 528
Значи съм на прав път и просто ще се заредя още 👌

# 529
Следобед съм планирала домашно спа. Не сме си вкъщи, обаче и тук имам по-малко неща, но все пак съм донесла половината, та не е без хич. Вчера минахме и през Лилито купих няколко шийт маски на миша та ще се мацотя и ще лежа и чета книга, ако е рекъл господ да ме оставят на мира моите момчета 🤣🤣🤣

# 530
Следобед съм планирала домашно спа. Не сме си вкъщи, обаче и тук имам по-малко неща, но все пак съм донесла половината, та не е без хич. Вчера минахме и през Лилито купих няколко шийт маски на миша та ще се мацотя и ще лежа и чета книга, ако е рекъл господ да ме оставят на мира моите момчета 🤣🤣🤣
Успех 🩷 и аз от време на време си правя, да те светна вземи си пачовете от дм

В хладилника и е много освежаващо, по-удобни са от гел пачовете, щото не се размърдат наникъде. Че ако слагам гел пачове трябва да стоя легнала😀 падат ми постоянно.
И имам една маска за очи, дето се слага и тя в хладилника, с дупки е и мога да си виждам и да си върша неща, слагам отгоре и съм като на седмото небе😩

# 531
Ще си взема само да успея да стигна до ДМ, че напоследък нямам шанса, а не ми се поръчва от там. Имаме ДМ в квартала, ама..

# 532
  • София
И тук да изкажа възмущението си от цветните спирали на Мейбълин. Голяма греда, едно голямо нищо!...
Аз взех зелената, и потвърждавам, че нищо не правят.
Миналото лято си взех ето такава, много ярък цвят, весел, летен. Нося я само нея, без никакъв друг грим,  за да не стане в повече.

# 533
  • Deutschland
Тарталета, тук ли си?
Имаш ли идея дали на Aveo лосионите за тяло са хубави и нямат химичен аромат?
Следобед ще ида за тетрадки от Мюлер и искам да взема лосион.

# 534
Момичета, днес имах възможност да помириша душ гела от новата серия на Tesori – Ikigai, който лично мен не ме впечатли особено. Но се влюбих в олиото – ароматът му е невероятен! Преди около 50 минути излязох от душа, а кожата ми още ухае. Това е любов! 💕 А и хидратира супер. Никаква сухота не усещам.

# 535
Душ гел от серията Ikigai на Tesori е наличен във Фантастико. От днес има и промоция на душ геловете на Tesori - два на цената на един.

Нашата Била е много жалка и малка, но днес купих Илигай душ крема за 5лв. Беше намален.
Взех го по препоръка от тук - божествееееен е

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 20:26 от Misha.

# 536
  • вкъщи
Пробвах днес балсама за ламиниране от плекс серията на Балея. Ами много съм доволна. Суха, къдрава и изрусена коса стана мека, с блясък и много ухаеща. Оформих си къдриците както обикновено и не ми изправи косата както подозирах.

# 537
Здравейте, моля препоръчайте ми бюджетна, но качествена маска за коса и термозащита, която наистина работи. Благодаря!

# 538
Здравейте, моля препоръчайте ми бюджетна, но качествена маска за коса и термозащита, която наистина работи. Благодаря!
За мен това се оказа маската с най-добър ефект от ползваните напоследък. От Лидл е
Скрит текст:

# 539
Маска за коса в момента ползвам на Тианде, на мастър херб и прави косата много мека.
Иначе преди това ползвах.. от джъмбо😀 и ми правеше косата много мека.
За термозащита в момента съм с тази на Сайъс, доволна съм, редувам я със спрея С.О.С на гарниер.
Ако търсиш нещо био - маска с касия ( може и други неща да се забъркат с нея). Касията е природен балсам и косата след нея е 10/10.
И все пак любима любима маска ми е тази на Лорис с чесън или със змийско мляко - 1 литър.

Общи условия

Активация на акаунт