Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 846
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, тази маска хубава ли е? Далеч ми е от бюджетна и дрогерийна, но видях една инфлуенсърка да я хвали и се замислих.

Много е хубава, любимата ми е и съм си поръчала 2 бр., да се запася.

# 571
  • София
Какво представлява? Нанася тънък слой на лицето?

# 572
Тази маска от Зоя ли препоръчвате?

Да, нея много я харесвам. След това правя понякога и шийт маски или слагам дълбоко хидратиращ крем.
Ползвах я 1-2 в седмицата, като понякога вместо вода слагам някакъв флорален разтвор.
Сега съм с нийм, доста добре почиства също.

# 573
И аз харесвам маската със спирулина, често ползвам глинени маски, след тях слагам и шийт маска.
Лесно ги отмивам с тези гъби, не е задължително да са от ДМ, има подобни в Лили и други козметични магазини.

В шейн ги има и сухички, дето си ги мокриш и те се раздуват до този им вид 😁 мислех да си взимам тъкмо. С тях или с конджак гъба (от лидъл за 2 лв май беше), си изтривам доста по-лесно маските.

# 574
Аз естествено за пръв път чувам за конджак гъби 😲🤣 сега отивам да проверя за какво иде реч....иначе паста от конджак ям 🤣🤣🤣🤣

# 575
Ми те различно й казват, коняку, коняк не знам си как още.😀
От лидъл шийт маските също са окей, като хидратация, бяха по 1,60.
Понякога и тях ползвам.
То какво да очаквам от шийт маска😀

# 576
Днес следобед и аз се мацах и слагах маска след маска. Малко релакс, то неможе все на педал..

# 577
Маската на Skin1004 e подходяща за мазна кожа, на нея действа добре. Сухата изсушава допълнително и не е добра идея да се ползва на такава кожа. Ако сте със смесена, нанасяйте само на Т-зоната, която обикновено е мазната в този случай.

Някой нещо за този фдт?
https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-new-york-techen-fon-d-o … -matte-129-546934

# 578
Маската на Skin1004 e подходяща за мазна кожа, на нея действа добре. Сухата изсушава допълнително и не е добра идея да се ползва на такава кожа. Ако сте със смесена, нанасяйте само на Т-зоната, която обикновено е мазната в този случай.

Някой нещо за този фдт?
https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-new-york-techen-fon-d-o … -matte-129-546934
Аз го бях взела, но не ми допадна. Лек е наистина, но твърде лек за мен. Не покрива добре червени петънца след акне. По-скоро става за изравняване на тена. Аз съм с мазна кожа и ми стоеше добре, но не ми допадна покривността.

# 579
  • Deutschland
Шийт маските ми харесват като ефект, обикновено ползвам Миша или Шабенс. На Балеа са хубави само лимитките, а имаше една на Гарние с кокос, направо разкош. Само време нямам, да полегна с маска, да запаля ароматна свещ, около мен тишина и релакс.

Преди десетина дни си сложих от ония белещите маски за крака. За да мога да свърша нещо, отгоре обух чорапи и така имах възможност да я държа час поне. На втория ден отгоре се появи сякаш втора кожа, грапава. След баня всичко се разпадна на малки люспи и това беше.
Дали е удачно да си направя още една, при положение, че е минало кратко време от първата? И без това времето е хладно, сандали не нося.

# 580
Ще си пресушиш кожата и от ефект ще стане дефект. Сега мажи ударно крем (със силиконови чорапи нощем докато е още хладно) и чак след месец пак може да повториш белещата маска.

# 581
Ох, няма шиит маска на Балеа, която да не ми е докарала пъпки или раздразнения. Всичките ми щипят ужасно. Последно взех от пачовете им за очи - такова щипане и парене, че не знам издържах ли и 5 минути.

Използвам и съм доволна само от маските на Jigott и Миша.

# 582
  • София
И аз май се опъпчих от маската с Пантенол на Балеа Сензитив

# 583
Аз маски на белеа не съм ползвала, взимам корейски на Миша и сентела. Пачове имам на белеа и си ги слагам редовно, правят ли нещо незнам обаче..

# 584

Преди десетина дни си сложих от ония белещите маски за крака. За да мога да свърша нещо, отгоре обух чорапи и така имах възможност да я държа час поне. На втория ден отгоре се появи сякаш втора кожа, грапава. След баня всичко се разпадна на малки люспи и това беше.

И при мен веднъж така стана и си помислих, че никаква работа не е свършила маската. Беленето започна чак след 15-тия ден и беше доста силно, за няколко дни отдолу се появи съвсем нова и чиста кожа.

Общи условия

Активация на акаунт