Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 849
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Фрау, по-добре изчакай да мине поне месец, не съм сигурна, че тези ексфолиращи маски за крака под формата на чорапи са за честа употреба. Аз си правя такива понякога, стоя около час с тях, купувам или от Алиекспрес или от ДМ на Балеа. При мен беленето започва след 3-4-5 дни и когато съм в банята, кожата пада на люспи. В чорапите ми също има люспи, които падат, докато вървя.

# 586
Маската на Skin1004 e подходяща за мазна кожа, на нея действа добре. Сухата изсушава допълнително и не е добра идея да се ползва на такава кожа. Ако сте със смесена, нанасяйте само на Т-зоната, която обикновено е мазната в този случай.

Някой нещо за този фдт?
https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-new-york-techen-fon-d-o … -matte-129-546934
С мазна кожа съм, не говорех за това как действа на себума, а че въобще не почистваше порите, въпреки, че я правех след напарване на лицето.

Този фдт съм набелязала и аз и сега е тренди. Пробвах на ръката, уж добре. Ама не знам. Имам още от на катрис матиращия плюс един сс крем и един бб крем.. пак ще прекаля🤣

Шийт маски - аз взимам по принцип тези на Миша и съм доволна, но тези от лидъл също са добре хидратиращи. Балеа пробвах две - едната беше с бляскави частици оставащи по лицето после и беше интересна 😅 и една дето беше с картинка на нещо като кексче, и тя беше окей.
Аз по принцип нямам чувствителна кожа, рядко получавам реакции от продукти.

В шейн се продават и шийт маски, които да си напояваш сама, може някой ден да пробвам с разни отвари и хиалуронова киселина. Сега не ми се занимава сякаш.

# 587
  • на дъното
Като се е заговорвло за маски една от любимите ми е тази

Не изсушава кожата и мисля имаше глина също в нея

И да попитам с кой измивен гел мога да заместя този (типично за Лореал да спират хубавите си продукти)

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 07:00 от silviayo

# 588
Успях снощи да взема фдт на Мейбълин от Лилито в мола, номер 129 взех, леееко ми е тъмен, но е поносимо. Ако това лято се появи поне малко слънце, скоро ще е идеален цвета. Нанася се равномерно и застава доста добре, с мокър бб го нанесох. На мен не ми трябва кой знае какво покритие, но си има такова повече от средно. Има хубав матов, но не твърде сух завършек. Харесва ми доста, ще видим до довечера как ще се държи.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 22:04 от DiaMia

# 589
Шийт маски си купувам на Миша и на Чамос, държа по 15-20 минути, защото те започват да изсъхват и се губи ефекта. Слагам ги след минаване с дермаролер с микро игли.

# 590
  • Варна

И да попитам с кой измивен гел мога да заместя този (типично за Лореал да спират хубавите си продукти)

Успешно го замених с ето този:

# 591
Аз напоследък успешно и редовно употребявам на сина ми измивния. На Cerve против акне, супер си ми е и на мен ползвам го след zero clean it.

# 592
На Биотен и аз го харесвам, също и на Агива е много приятен и доста ароматизиран, но на мен това ми харесва. Загледах се в надписа на лореалския, този на Агива не е за мазна кожа, за нормална е.

Скрит текст:

# 593
Не съм ползвала на Лореал и Биотен, от този на Нютроджина няколко опаковки съм употребила, който също е с хиалурон.

# 594
Понеже наскоро се коментираше термозащитата някой ползвал ли е тази да изкаже мнение ?

# 595
Точно за този продукт не съм чувала мнения, обаче много дами гледам, че хвалят марката както и Пантен.
На мен приятелка ми донесе от Виена шампоани и балсами от серията за брюнетки на Балеа Профи.

# 596
  • София
Като заговорихте за маските за крака се сетих,че купих две различни преди повече от месец и веднага приложих на мъжа ми😁За него ги купих,но кой да помни😂 Изненадах го 😅

# 597
Можете ли да препоръчате дегримьор на маслена основа( или пък не), който не дразни очите?  Купих този на Балеа, но трябва да измия 3-4 пъти очите след това с измивeн гел, за да премахна мазнотията и нещо не ме кефи.

# 598
  • София
На Микса двуфазния.

# 599
Момичета, издирвам черна боя за дрехи. Имам един костюм от Calliope, който след 3 пранета стана лилав на коленете и врата, а кройката ми харесва и искам да го понося още малко. Можете ли да ми препоръчате някаква боя за него?

Общи условия

Активация на акаунт