“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 246
  • 818
  •   1
Отговори
# 600
Прави ми впечатление също, че съвременните "звезди" ( особено младите, идват непосредствено преди изпълнението на тяхната имитация и след това си тръгват веднага. Едни такива с очила, раздават го тежко, тежко.

Сигурно защото имат и други ангажименти същата вечер и трябва да присъстват и там? Колко пъти имат и по две участия на вечер.
Мими Николова си почива у тях и гледа телевизия.

# 601
  • София
Ще стане забавно, ако на дуета им дадат имитация на братя Аргирови 😄

# 602
  • у нас
Само с покани ли може да присъстваш на Капките?

# 603
Само с покани ли може да присъстваш на Капките?
Да.

# 604
  • Благоевград
А как може човек да се сдобие с тези покани?

# 605
  • Враца
От екипа, от спонсорите или от продуцентите.

# 606
Попадна ми клипче в тик ток на Вени и репетиция при вокален педагог . Мислех си ,колко ще е яко да ни показват тези неща в предаването,а не да се чудят как да запълват ефирно време.

# 607
  • у нас
Аз гледах как преобразяваха Вени като Азис. Много интересно. Колко труд стои зад това.

# 608
Преобразяването би било интересно да го покажат. Аз пропускам минутите с Етиен, Владо и Алекс. Скучни са ми подготовките. Имам чувството, че са се събрали за 1 час да снимат материала и толкова.

Благодаря на тези, които разказват как е зад кадър. Интересно ми е. Винаги много съм искала да отида, но е трудно да се сдобиеш с покани. Бих си и платила, но искам да е в малката залата. Смятам, че атмосферата там е много по-различна и приятна от арената или на стадиона. Даже на такъв тип сцена - голяма, мисля че се губи чара на предаването. Ще е много яко, ако пускат билети и за малките концерти. То сигурно ще се избием, ама има някакъв шанс и други хора да отидат.

# 609
Аз не бих се изненадал, или обратно ще го перафразирам, бих се изненадал ако Маги не се реши да направи един пътуващ бъдещ сезон. Щом Игри на Волята успяха да запълнят залите, за Капките ще е детска играчка както виждаме.

Да, от към продукция ще е по-сложно и скъпо да се направи, защото ще трябва да оборудваш различни зали за ТВ продукция с озвучение, осветление, декори, техника и прочие. Но пък ще имаш плащаща публика, която ще избие това оскъпяване и то доста. За едни примерно 4000 души по 25-30 лв билет ти отива на 100 000+ от една вечер само.

Даже не е казано, че целият сезон трябва да е в зали. Те правят 12-13 епизода, от тях преспокойно половината могат да са в градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Търново, Шумен. Една седмица си в град, следващата си го правят в тяхната малка зала, че да имат време да подготвят сцената за следващият град и така.

# 610
Тъй, де! Толкова много зали се построиха последните години, че е грехота да не се използват поне за концерти.

# 611
Как си представяте 8/9 участника-звезди + още известни личности като Етиен, Владо, Алекс, Рафи, Маги и сума ти народ екип всяка седмица да са на различно място. Това са адски много разходи за пътни на хората, техниката, отделно разходи за спане, храна, командировъчни. Звучи абсурдно да се случи. Най-вече трудоемко и след като теглих чертата за хонорари, хотел, храна, командировки, пътни, заплати за екипа - 20/30 лв за билет е толкова смешно 🤣 То вече театрална постановка няма за тези пари, където са по-малко актьори, няма техника и кой знае какъв декор. С една дума: подготовката и разходите няма да оправдаят печалбата, ако изобщо има такава.

# 612
Как си представяте 8/9 участника-звезди + още известни личности като Етиен, Владо, Алекс, Рафи, Маги и сума ти народ екип всяка седмица да са на различно място. Това са адски много разходи за пътни на хората, техниката, отделно разходи за спане, храна, командировъчни. Звучи абсурдно да се случи. Най-вече трудоемко и след като теглих чертата за хонорари, хотел, храна, командировки, пътни, заплати за екипа - 20/30 лв за билет е толкова смешно 🤣 То вече театрална постановка няма за тези пари, където са по-малко актьори, няма техника и кой знае какъв декор. С една дума: подготовката и разходите няма да оправдаят печалбата, ако изобщо има такава.

Еее ти го написа все едно тези хора никога не излизат от София или че тука сме Щатите. Laughing Това са певци, артисти, комици, които имат постоянно участия в страната. Даже редовно в Капките си промотират "На еди коя си дата ще имам представление, участие, събитие в еди кой си град". Това с пътуването ще им е последния проблем, а и говорим за 6-7 участия, не да ги командироват 5 месеца без да се връщат. И извън София има живот както се казва. Плюс това с концерт в град на всеки 2 седмици ще им е доста по-лесно, отколкото ако всяка седмица.

Сега не им знам финансите, но за мен е напълно реализируема такава идея. Маги и преди е казвал, че винаги иска да се надгражда и да види до къде може да стигне в професията, затова и след Арената тази година имаме стадиона. След него е разбираемо да се опита да надгради следващата стъпка. Поне аз така смятам.

# 613
Ясно е, че имат участия и в страната, но когато трябва да лавираш между няколко града и София (да кажем, че повечето живеят тук), няма да е толкова лесно. Звездите сигурно са свикнали на тази динамика, но едва ли хора от екипа (който не е малък) са съгласни да ги няма няколко дни в седмицата. Все едно аз си работя кротко на бюро и шефа решава март, април, май целия отдел да обикаля страната и да води обучения, например. Отделно тук имат репетиции, проверка на звук, картина, всичко. Тези репетиции трябва да се случат на терен. То не е водещи, участници, балет да кацнат във Варна в неделя на обяд и айде шоуто започва.
Сигурно няма невъзможни неща, но никак не ми се вижда рентабилно. Просто всички тези разходи биха оскъпили цената на билета и в един момент може и да са на загуба.

# 614
Не мисля, че е възможна, а и ако беше удачна тази идея Маги отдавна щеше да я е реализирал. Нито участниците, нито екипа ще се втурнат да обикалят из цялата страна за 3 минутна изява (всеки един толкова време пее) а и да се подготвят сцени и декори насам-натам е абсолютно безумно 😀 А, и всички си имат и други ангажименти в София през седмицата извън Капките. Освен това печалбата му идва от рекламите по време на излъчването, той ако искаше да печели от билети и в София можеше да наеме по-голяма зала и да продава билети, а не да е с покани както е сега.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 15:50 от Madeleine1

Общи условия

Активация на акаунт