🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 411
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 735
Роси не трябваше да отказва роза от Васил. Трябваше да откаже на Виктор. Сега и Мартин какво се бърка в тези неща, все едно конско и четат? Ми то Викторианките останаха 3, останалите защо не ги тропат, Мартин защо не чете конско и на Адриана?

# 736
Не дават никакви синхрони ва Роси. Само тази с тютюнджийският глас я оплюва. Още от онзи ден с бележката ми прави впечатление. Все едно я съди и продукцията... В предни сезони, каквито и скандали да имаше даваха няколко думи на синхрон и на другата страна - за баланс.

# 737
Аз ше дремна...

# 738
Романсът с Данка май е приключил бързи, с гръм и трясък. Мартин не качва абсолютно нищо с нея, пък и тя. Но е върнала бижутата горката Simple Smile

# 739
Аз мислех, че за СТВ-тата Васил ще избере Синтия, нали тя беше по картинга и състезанията?
Каква изцепка има Клаудия?
На една групова среща минаваше с джета прекалено близо и Росица се уплаши. После Виктор ѝ каза да бъде по-внимателна, защото ще нарани някой.
Мерси, Лили!

Айде, Данчето прецени, че е дошъл момента да си поиска Мартин да я води на шопинг... Сериозно ли бе хора? След няколко целувки и просто така си просиш?

# 740
Романсът с Данка май е приключил бързи, с гръм и трясък. Мартин не качва абсолютно нищо с нея, пък и тя. Но е върнала бижутата горката Simple Smile
Нямат право да се издават в СМ. Миналите години даже даваха фалшиви “спойлери”. Елена от сезон 2 например постоянно публикуваше за щастлива любов.

# 741
Васил ме разочарова с избора си на Косара за среща. Мислех, че е по-умен. Явно някои специални ефекти като задник, поклащащ се небрежно като шамандура в басейна, дават резултат. Всеки акцентира на силните си страни.
Фен клубът на Виктор беше по-скоро френд клуб. Според мен там нито едно от момичетата не изпитва по-специални чувства към Виктор. Разменят се по ред на номерата. Виктор в тоя епизод изглежда като да му е писнало вече от женоря.

# 742
  • София
Любомира е толкова досадна... Защо момичетата се били отдръпнали от Виктор, потресена била... Еми отговори си сама на тъпия въпрос, след като си ви разменя с Бранимира.

# 743
А те малко я коментираха? Даже не знам как може да си мълчи пред тях
Е, очевидно тя също ги коментира. Просто продукцията не го е показала толкова много, но си личи по реакциите на всички. Как така една от приятелките ѝ не се застъпи за нея, ако е толкова чиста?

Напомня ми на ситуацията с Александа от първи сезон, но Роси не се е показала да е толкова откачена. Но отново се опитват да я изкарат жертвата, а според мен не е точно такава.

Тя просто се държи адски неадекватно. Харесвах я много от самото начало, но напоследък почва да си личи колко е зле. Това не означава, че и останалите не са мега зле Grinning

# 744
Уау, и Мартин държи сметка на Роси, Синтия и Ивет защо не са избрали този ценен кадър Виктор HushedSweat Smile

# 745
  • някъде другаде
На Роси няма да и се получи и с Васил. Тя трябваше да приеме розата от него.

# 746
Имам чувството че Любка е обсебена и вманиачена в Росица. Тя е от жените които нищо не ги радва, просто бълва омраза, завист, агресия.. Такава фиксация и обсесия си е за психотерапия и трябва да се лекува, тя изобщо не е добре с главата. Това че Виктор я избра изобщо не я интересува, иска кръв да се лее и ако бяхме в Средновековието, щеше да набеди Росица че е вещица, докато не я изгорят на клада или убият с камъни на площада. Много омраза бе, става ляга, Росица й е в устата. Яко й дрънчи главата, а после Роси имала проблеми.. Какви по-точно, че е несигурна и нерешителна и си го признава.. Те другите щото не са.. Просто добре се прикриват

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 20:53 от Catfish

# 747
Роси не трябваше да отказва роза от Васил. Трябваше да откаже на Виктор. Сега и Мартин какво се бърка в тези неща, все едно конско и четат? Ми то Викторианките останаха 3, останалите защо не ги тропат, Мартин защо не чете конско и на Адриана?
Може пък баткото да предаде на батьовото, че е пълен льольо. 😁

# 748
  • here and now
Аз мислех, че за СТВ-тата Васил ще избере Синтия, нали тя беше по картинга и състезанията?
Каква изцепка има Клаудия?
На една групова среща минаваше с джета прекалено близо и Росица се уплаши. После Виктор ѝ каза да бъде по-внимателна, защото ще нарани някой.
Мерси, Лили!

Айде, Данчето прецени, че е дошъл момента да си поиска Мартин да я води на шопинг... Сериозно ли бе хора? След няколко целувки и просто така си просиш?
Е,  да го провери дали е стиснат. Да се преориентира навреме, ако се налага. Годинките си вървят Mr. Green

# 749
Васил ме разочарова с избора си на Косара за среща. Мислех, че е по-умен. Явно някои специални ефекти като задник, поклащащ се небрежно като шамандура в басейна, дават резултат. Всеки акцентира на силните си страни.
Фен клубът на Виктор беше по-скоро френд клуб. Според мен там нито едно от момичетата не изпитва по-специални чувства към Виктор. Разменят се по ред на номерата. Виктор в тоя епизод изглежда като да му е писнало вече от женоря.
Е, и задникът не е. Ако беше по това, щеше да избере Ивет Grinning Според мен е защото Косара изглежда екзотична на пръв поглед, а след като си отвори устата се вижда колко е посредствена.

Общи условия

Активация на акаунт