Звездни Компромати- Април'25

• 291 502
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Кога излиза филмът за Бийтълс?

Има нещо сбъркано при семейство Макрон, има много слухове там. Не е само възрастта. Между другото, наскоро търсех снимка на трите деца на Бриджит, те появяват ли се с президентското семейство по събития, някой виждал ли ги е? Има ли някъде инфо защо Бриджит и Макрон нямат общо дете?

С малко закъснение, да се изкажа за Вергов и Диана. Аз вярвам, че е имало някакво насилие и за себе си съм приела, че Вергов е човек, с който не бих общувала и на който не мога да се възхищавам, ОБАЧЕ съм много против човек да бъде канселиран, заради фейсбук обвинение или недоказани думи. Вижте докъде я докарахме с Me too, влизаме в другата крайност един живот да може да се съсипе с фейсбук пост. Следя делото Блейк Лайвли - Джъстин Балдони и хората вече разбират, че абсолютната вяра във всяко обвинение не е приемлива. Време е да се върнем към максимата - Всеки е невинен до доказване на противното и виновността да се доказва в съда със съответните доказателства. В противен случай, утре несправедливо обвинен може да се окаже всеки ваш близък.

# 31
  • Glasgow
Mößbauer-Effekt, хареса ли ти филмът? Аз книгата четох преди време, че беше лесна откъм лексика, малко gen Z ми беше, не им разбирам драмите😅

# 32
https://telegraph.bg/svetski/novini/telegraf-gi-izlovi-gushterov … ...-snimka-451093
"Мистериозната брюнетка" всъщност е бившата жена на Павел на Преслава. Те с Хрисито да не са се взели? Щото таз Емилия вече не е приятелка със Светлана. А точно преди да се разделят, беше непрекъснато с тях, и с децата барабар, чак ми беше странно
Скрит текст:

# 33
  • Viena
Страхотна Мелания!Благодаря за хубавото начало 🥰

# 34
Жокер, много ми хареса.

# 35
Не знам какво се е случило реално с Диана, но тя така представя историята, че не буди в мен съпричастност и подкрепа. С толкова закъснение е решила да говори, толкова въпроси се появяват, започна с недомлъвки... Кофти, ако е удряна, разбира се не бих подкрепила каквото и да е насилие, но нейната персона и поднасянето на всичко това и устремеността да излезе жертва, която все пак е решила да не мълчи... не ме печелият.

Вергов не ми е приятен. Но ако Диана се е  натрапвала за хомо връзка с дъщеря му, бих разбрала ако се е намесил и не е бил особено зарадван от ситуацията. Жена 20+ , за която се твърди, че е имала отношения с бащата (Вергов)  е комуникирала с интимни съобщения с дъщерята на същия... Откачена ситуация, откачени хора. Как да проследиш кой дали е ударил и защо...
Мисля, че ако ситуацията беше друга, много бързо щяхме да имаме становище - жена имаща отношения с мъж, който пише интимни смс-и на дъщеря й , тя отива и го тряска с ваза по главата - не е приятно, да е внимавал.

# 36
  • До морето
Човекът до мен в метрото чете вестник, чиято първа страница е Вирджиния Гуфре, момичето от което тръгна скандала принц Андрю - Епщайн, в доста пребит вид и пише, че и остават дни да живее😲

От 2 дни ви излизат такива статии във фб, но мислех, че са кликбайт статии и ги пропускам

# 37
Благодаря на Кактус за новата тема и за много интересния първи пост!
За семейство Макрон има нещо, което не е на ред, не са ми симпатични и двамата.
А Мелания за годините си има страхотна  визия и осанка, въпреки празния поглед....
Двамата с Тръмп се подкрепят в почти 20 годишен брак, въпреки многото възходи и падения.

# 38
  • София
Много ме радват Пол Мескал и Дейзи Едгар-Джоунс. Забелязах ги за пръв път в Normal People, а оттогава кариерите им са само нагоре.

Благодаря за темата!Аз гледах Дейзи във филма  "Където пеят раците" и много ми хареса там тя ❤️.

# 39
Много стилно и красиво начало на темата.
Благодаря!
Аз също се впечатлих от майката на Мелания.

# 40
Човекът до мен в метрото чете вестник, чиято първа страница е Вирджиния Гуфре, момичето от което тръгна скандала принц Андрю - Епщайн, в доста пребит вид и пише, че и остават дни да живее😲

И аз сутринта видях тази новина, но не знам истина ли е. Влязох в профила на съпруга ѝ, но от много отдавна не е публикувал.
Тя сама била казала, че ѝ остават 4 дни и иска да ги прекара с децата си.

# 41
Да обобщим:

- 25 годишната Диана Димитрова заслужено е бита от гаджето си, т.е. бащата на 15 годишната девойка, заради предполагаеми свалки с смс-и,
- 28 годишната Мелания Тръмп е започнала връзка с Доналд Тръмп, разлика - 26 години, което е потресаващо за света.

Но връзката между 40 годишна учителка с 15 годишен ученик е тържество на достойнството и безсмъртната любов, за разлика от горните примери, в които няма нито йерархични, нито никакви зависимости между страните.

# 42
Да обобщим:

- 25 годишната Диана Димитрова заслужено е бита от гаджето си, т.е. бащата на 15 годишната девойка, заради предполагаеми свалки с смс-и,
- 28 годишната Мелания Тръмп е започнала връзка с Доналд Тръмп, разлика - 26 години, което е потресаващо за света.

Но връзката между 40 годишна учителка с 15 годишен ученик е тържество на достойнството и безсмъртната любов, за разлика от горните примери, в които няма нито йерархични, нито никакви зависимости между страните.
Мисля, че потребителите, които не изказаха подкрепа към връзката на Макрон и Бриджит са повече от няколкото, за които е приемливо.
При Диана думата "предполагаеми" трябва да е пред всяко твърдение - предполагаемо бита, от предполагаемото си гадже, за предполагаеми смс-и

# 43
Кактусче, благодаря за страхотния материал!
Харесвам Мелания!

# 44
Благодаря за новата тема!
За мен Мелания е една от най-красивите и стилни дами в политиката.

Общи условия

Активация на акаунт