Има нещо сбъркано при семейство Макрон, има много слухове там. Не е само възрастта. Между другото, наскоро търсех снимка на трите деца на Бриджит, те появяват ли се с президентското семейство по събития, някой виждал ли ги е? Има ли някъде инфо защо Бриджит и Макрон нямат общо дете?
С малко закъснение, да се изкажа за Вергов и Диана. Аз вярвам, че е имало някакво насилие и за себе си съм приела, че Вергов е човек, с който не бих общувала и на който не мога да се възхищавам, ОБАЧЕ съм много против човек да бъде канселиран, заради фейсбук обвинение или недоказани думи. Вижте докъде я докарахме с Me too, влизаме в другата крайност един живот да може да се съсипе с фейсбук пост. Следя делото Блейк Лайвли - Джъстин Балдони и хората вече разбират, че абсолютната вяра във всяко обвинение не е приемлива. Време е да се върнем към максимата - Всеки е невинен до доказване на противното и виновността да се доказва в съда със съответните доказателства. В противен случай, утре несправедливо обвинен може да се окаже всеки ваш близък.