Звездни Компромати- Април'25

• 292 497
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 890
Ужас!

Той не се ли разведе с Бианка или беше фалшива новина?
Около Канчо се вихри нов скандал, вчера е писал в Туитъра, че е имал сексуални отношения с братовчед си като са били деца. Брутална работа. И новата му песен била за това.

И аз видях. Братовчед му го изнасилвал до 14-годишен. Някои травми цял живот са с нас. 💔 Омръзнало му да се прави, че всичко е наред с оня, май бил в затвора сега.

# 1 891
Светъл път на Диляна!
Много я харесвах.

# 1 892
Светъл път на Диляна!
Много я харесвах.

Мир на праха.
Няма да забравя “Приятна вечер и късмет”, предаването не помня, но фразата беше нетипична тогава за финал.

# 1 893
Около Канчо се вихри нов скандал, вчера е писал в Туитъра, че е имал сексуални отношения с братовчед си като са били деца. Брутална работа. И новата му песен била за това.

И аз видях. Братовчед му го изнасилвал до 14-годишен. Някои травми цял живот са с нас. 💔 Омръзнало му да се прави, че всичко е наред с оня, май бил в затвора сега.
Кание казва, че е намерил списания ала Плейбой и са имитирали съдържанието там, за изнасилване не прочетох аз. Братовчедът е в затвора за убийство. Кание според мен не си пие хапчетата и се опитва да привлече внимание, не знам защо иначе прави такива неща. Бъди активист и говори по темата, не си рекламирай песента, чийто текст е … И според мен пак има и редове за Ким, че не е трябвало да го напуска Grinning

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 13:37 от bunny555

# 1 894
Жаден е за внимание Канието!

Налк уж се разделиха с Бианка?

# 1 895
Жаден е за внимание Канието!

Налк уж се разделиха с Бианка?
Бяха ги снимали в Испания заедно в заведение преди 4-5 дни.

# 1 896
Имаше намеци от медии, че разводът е заради финансови причини, за да се спаси някакво състояние, не знам дали е вярно. То около тези двамата да не знаеш кое е цирк за виртуалното пространство и кое е реална ситуация. Може и въобще да е нямало развод. То брак има ли изобщо??

# 1 897
Кание казва, че е намерил списания ала Плейбой и са имитирали съдържанието там, за изнасилване не прочетох аз. Братовчедът е в затвора за убийство. Кание според мен не си пие хапчетата и се опитва да привлече внимание, не знам защо иначе прави такива неща. Бъди активист и говори по темата, не си рекламирай песента, чийто текст е … И според мен пак има и редове за Ким, че не е трябвало да го напуска Grinning
Скрит текст:

# 1 898
  • София / Пловдив
Много се радвам, че в разговора за хубавите мъже сте пропуснали Джерард Бътлър и си остава само за мен Yum
Скрит текст:

.....
Спомням си денят, в който почина кралицата.
Някъде към 17 часа се пусна мълвата и вечерта към 20 часа го обявиха официално.
Междувременно още в 19 часа в емисията на БТВ новините водещите се облякоха в черно, но не го казаха в рамките на редовната емисия, а се включиха извънредно няколко минути по-късно...........

Това обаче беше в емисията на БНТ в 20ч. Тъкмо закриваха водещите и в слушалките им казаха, че има официално потвърждение за кончината на кралицата и новините продължиха. Доста по - късно бТВ и Нова пуснаха извънредни емисии.

В такива ситуации, когато се чака да почине някой наистина важен и известен, има вече готови репортажи от типа "Кой беше папа Франциск", уговорени хора с които да се говори по темата в ефир и т.н. за да има как да се реагира бързо.

# 1 899
  • Down south
Определено трендът е клош-мода!
Тук вече е навсякъде.

# 1 900
Много се радвам, че в разговора за хубавите мъже сте пропуснали Джерард Бътлър и си остава само за мен Yum
Ей, момиче, ей тука ще се хванем за косите вече! Rage
Ама и той остаря вече. Само младата му версия искам. Grin

# 1 901
Аз искам звездите да не остаряват. Не може да са като нас, нали от звезди идват. По тях виждам колко време  е отминало.

# 1 902
Джери винаги си ми е номер едно.😀♥️
И аз го харесвам. И Джони Бернтал харесвам.

# 1 903
In Memoriam
За Диляна Грозданова
Отишла си на 67г от множествена склероза, с която се борела от година и половина.
Да почива в мир🙏
Помним я от Отзвук.
Хубава жена, добър журналист.
Все пожелаваше КЪСМЕТ, но точно той не й достигна да доживее до старини.
Скрит текст:

# 1 904
Да почива в мир!
Много години се говореше за МС, не година и половина, ако от това е починала

Общи условия

Активация на акаунт