Термин Декември 2025 👶

• 40 398
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Аз вече съм в 15та и още нямам изгледи за нормално хранене. Май ще съм вегетарианец за близкото бъдеще. Поне предстоят плодовете и зеленчуците лятото. Но ми се гади още, боли ме глава, изморявам се лесно.  А дори не съм на работа, в болничен съм си поради прокървяванията.

# 331
Аз съм 13+4 вече и също повръщам, но като че ли имам повече апетит и не ми е толкова лошо през деня. Не издържам много на жегите и мисля юли да пускам вече болничен и повече почивка вкъщи на хладно.

# 332
Май ще съм вегетарианец за близкото бъдеще.
Да не се притесняваш, аз не ям месо от 15 години и бебето ни е живо и здраво Hug
МЖ е в 14-та седмица, чувства се прекрасно. Вчера измаза бараката, днес лепи цокъл на верандата. Било ѝ скучно да си почива.

Има ли някой друг, на който коремът му личи още от трети месец? На мен не ми личеше почти до петия месец, а сега с жена ми всичките ни приятели знаеха, че чакаме второ преди да минем 12-та седмица и да започнем да казваме.

# 333
На мен ми личи, първа бременност ми е.

# 334
Аз друго ще питам,какво взимате за имунитет, освен храна ,но да кажа и аз също не ям месо,гледам да го карам на плодове и зеленчуци!
Просто не ми понася нито месо,нито яйца...

# 335
Аз друго ще питам,какво взимате за имунитет, освен храна ,но да кажа и аз също не ям месо,гледам да го карам на плодове и зеленчуци!

Яйцата са важни, съдържат холин, опитайте да ги хапвате на принцеси, пълнени чушки с яйца или друг начин. Моето АГ каза две яйца на ден или поне жълтъците.
Аз взимам мултивитамини след 12 г.с.

# 336

Яйцата са важни, съдържат холин, опитайте да ги хапвате на принцеси, пълнени чушки с яйца или друг начин. Моето АГ каза две яйца на ден или поне жълтъците.
Аз взимам мултивитамини след 12 г.с.
Опитах на всичко и след това ми е много лошо и имам киселини ...

# 337
Аз си записах вече час при Калев в Щерев за фетална морфология. Надявам се да не е проблем, че ще съм 20-та седмица без 1 ден.  Знам, че се прави от 19 до 23, но същия ден заминаваме на почивка за 2 седмици и знам, че ще ми е притеснено, ако трябва да чакам да се върнем и тогава да ходя.
Надявам се да успее да види всичко нужно.

# 338
Аз си записах вече час при Калев в Щерев за фетална морфология. Надявам се да не е проблем, че ще съм 20-та седмица без 1 ден.  Знам, че се прави от 19 до 23, но същия ден заминаваме на почивка за 2 седмици и знам, че ще ми е притеснено, ако трябва да чакам да се върнем и тогава да ходя.
Надявам се да успее да види всичко нужно.

На мен в МЦ Марковс изрично ми казаха 20+ няколко дни, за да се виждат органите. Даже 21 най-добре.

# 339
Здравейте, в 11гс+6 дни съм с термин 28.декември. От вчера болките в гърдите ми изчезнаха, усещам само сърбеж около зърната, според вас това нормално ли е?

# 340
Здравейте, мами, записвам се и аз в темата за декември понеже термина ми е за 27 ноември, но може да влезе и в декември.

Аз също съм се записала за фетална при Калев в 20 седмица и 3 дни, дали ще бъде добро време? Като се има предвид, че дават да се прави 19-23 не би трябвало да е проблем.

# 341
Здравейте, мами, записвам се и аз в темата за декември понеже термина ми е за 27 ноември, но може да влезе и в декември.

Аз също съм се записала за фетална при Калев в 20 седмица и 3 дни, дали ще бъде добро време? Като се има предвид, че дават да се прави 19-23 не би трябвало да е проблем.
Утре ще ходя при моята лекарка и ще я попитам. Със сигурност това, което знам е, че 21, 22 седмица се вижда по-добре. Но пък аз нямам проблем да се върна, ако нещо не се вижда.

# 342

Аз съм с променен термин заради размера на бебето, което върви напред за 28.11 Simple Smile
Относно втората фетална на мен доц. Чавеева ми каза между 20 и 24 г.с., но следящата АГ каза, че новите препоръки са 22-24 г.с. и да запазвам за възможна по-напред. В Щерев им е добра апаратурата и би трябвало да се види.

# 343
За 2ра ФМ ми препоръчаха на мен 22ра седмица, но по големина на бебето, а не по ПРМ. Моето върви по-голямо.

# 344
Има ли друга бъдеща мама освен мен, която на БХС е отказала да разбере пола на бебо? Grinning
Мисълта, че не е на 100% сигурно ме спря. Може би и това, че имам познати, при които първо са казвали едното, а после се е оказвало другото.
С таткото решихме да изчакаме още месец-два, а и в крайна сметка важното е да е здраво! TractorRibbon

Още нещо - има ли мами, които в 13гс все още имат болки и придърпвания ниско долу.
Моите са почти постоянни като се засилват дори и при минимална физическа дейност.
Пия ношпа макс от време на време, ноо май май не ми действа. Търпя си ги, но ми омръзнаха. Grinning

И последно - ориентирали ли сте се до коя седмица ще ходите на работа? Computer

По БХС не се определя полът. Полът може да се види с НИПТ (там е много точно) или да се предполага на фетална морфология (зависи и от позата на бебето).

Общи условия

Активация на акаунт