🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 275
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 200
Ана Мария в последните два епизода изглежда като че ли лицето ѝ се разтопява и стича надолу. Какво става?

# 1 201
Сега се сетих и за друго. Всички смятат, че щом Роси не се вписва и никой не я харесвал, то непременно проблема е у нея, обаче като всички не харесват масово Даниела, то проблема бил Мартин и неговия интерес към нея, а не самата тя. 😀

# 1 202
Комичното беше, че понеже тя е тъпа като гъба (Ферайчето) и му говори и обяснява като на малоумен на Васил – това ми даваш, аз на теб това. Той затова и се кокореше и му беше смешно. Все едно мъжът/той е маймуна – даваш му банан и той изпълнява. Потрес.
Че тя и изпечената кака Данче, ги плещи същите, само че премигва и показва зъби. Нищо по интелигентно не виждам в това, ти ще ми плащаш аз ще бъда в енергия.

# 1 203
Ана Мария в последните два епизода изглежда като че ли лицето ѝ се разтопява и стича надолу. Какво става?

Еми, кахърна е. Why the long face, дет’ се вика. И като добавим това, че натурално долната 1/3 от лицето ѝ е… доминанта, така да го кажем, става доста видимо.

# 1 204
Сега гледам на запис и съм в потрес. Даниела наистина ли каза, че може би ще напусне мъж, ако той фалира?! Тази жена значи е неспособна да има връзка/брак. На всеки може да му се случи да фалира… изражението на Мартин беше малко учудено, сигурно защото той вече е фалирал. 😀
Или е на път да фалира, носят се слуховете, че заведенията му работят на загуба
На мен друго ми е интересно. Мартин нали имал малък процент всъщност от тези заведения - 10-15%? Той така говори за бизнеса, все едно е изцяло негов. Сигурно много му се иска такъв стандарт, щом постоянно го повтаря. И друго - как същият този бизнес от 15% съсобственост, изисквал от него да е по заведенията всяка вечер, за да го управлява. Брех, ще кажеш, че лично прави ревизия след края на работното време, а не се налива, гледайки да привлече внимание на поредната напращяла хубавица.

# 1 205
Помня, че миналата година ден през ден имаше постове колко е скучен сезонът, даже се смяташе, че заради провала четвърти сезон няма да има и никой няма да се кандидатира за ерген.  Факт е, че Данчето е най-обсъждана. За мен лошият пример също е полезен. Колкото и да ми е неприятна тази женица, вчера две неща ми харесаха в нея - че не пие алкохол и че купи подаръче на Ферай.
А на мен ми стана интересно какво се има предвид под това “Не пия алкохол”, след като дори в момента, в който го казваше надигаше чашата с вино, пият вино двамата с Мартин на всяка среща, коктейли и така нататък. Как така това кореспондира с репликата й, че не пие алкохол? Или то и виното като бирата няма да го броим за алкохол😂

# 1 206
Косара застреля Виктор с думата увереност, която той няма, а Васил има, но и той добре отговори на синхрон.

Тя само това повтаря като замаяна. Следя я.

# 1 207
На промото за днешния епизод дават Косара с някакъв мъж. Не ми заприлича на никой от ергените.
Някой разпозна ли го?

# 1 208
Абе чак пък морален упадък.. в живота има къде, къде по-лоши хора, просто фокусът е върху нея в момента и тя умишлено прави такива провокации и изказвания, в действителност е фалирала/навредила само на себе си.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 14:56 от BobbyDyl

# 1 209
На промото за днешния епизод дават Косара с някакъв мъж. Не ми заприлича на никой от ергените.
Някой разпозна ли го?
Може би Наум снема сведения , или графолога извършва експертиза Astonished

# 1 210
А на мен ми стана интересно какво се има предвид под това “Не пия алкохол”, след като дори в момента, в който го казваше надигаше чашата с вино, пият вино двамата с Мартин на всяка среща, коктейли и така нататък. Как така това кореспондира с репликата й, че не пие алкохол? Или то и виното като бирата няма да го броим за алкохол😂
Пиеше ли наистина или беше само една глътка за наздраве? Не се загледах. Във втори сезон също имаше една, която не пиеше, но до нея си стоеше пълна чаша… Ще е кофти за пред камерите, ако мъжът има, а жената - не.

# 1 211
Сега се загледах в зодиите на момичетата, стана ми интересно, че моите фаворитки са същата зодия като мен - Любомира и Клаудия. В началото чисто интуитивно си ги харесах, с времето още повече ми допаднаха. Истината е, че и двете са много нетипични за формат като Ергенът. Иначе, на техните години, си хлътвах баш по такива като Виктор. За щастие пораснах и мъжът ми няма нищо общо. Grinning

# 1 212
То тяхното наздрависване беше през 2 минути, то глътка след глътка...Grinning

# 1 213
Ето я кака Даца ИнергиЯта Joy
Тук спеСиално..инвестира в мУмента..то всъщност т'ва прави кАта ден дет се вика....целодневно и целУгодишно....инвестирВа...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 214
Анонимният въпрос за “триъгълника” с ръце май беше опит да я обвинят във вещерство Grinning Имам мътен спомен, че в определени кътчета на СМ, тези с кристалите и картите, се води някакъв магически знак това.

Аз реших, че за формата на лицето я подиграват, че първоначално май не уточниха, че е с ръцете…

Общи условия

Активация на акаунт