Живот на кантар - тема 5

• 37 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Най-големият ми рекорд е да сваля 2 кг за по-малко от 12 часа, но беше много екстремна ситуация. С детето бяхме с час за вадене на трета сливица, обаче беше по някакви модерни правила и малко като филм на ужасите. Без да влизам в подробности-, но трябваше около 10 ч да сме на регистратура, после ни вкараха в една стая с баня и тоалетна и току идваше една сестра за документи, за някаква течна упойка през устата и тн, едва към 18ч взеха детето за операция, вече с пълна упойка. През цялото това време не трябваше да яде и да не пие вода. Аз, естествено, също не пиех вода, за да не дразня детето.,вкл и до тоалетната набързо си измих ръцете, да не чува шуртяща вода. Тъй като имам кантар до леглото и се тегля сутрин и вечер, вечерта като се притеглих, бях минус 2 кг, които не възстанових на другия ден. Притеснението ми също беше голямо покрай скорошен смъртен случай на дете при подобна операция. А нямах и наднормени кг тогава, вкл естетични.

Пиша това, защото от опит зная, че понякога не само от не ядене, а и от емоции се смъква много. Може Поли да се е развълнувана от идването у тях, може да не е само от неядене. Аз също в моя случай без ядене, без вода дори, но и друг път съм била без ядене(но с вода), чак два кг не съм сваляла.

Дано се справят всички, симпатични или не, за награда или не, дано не се върнат към вредни навици.

# 61
Участниците постигат доста добри резултати, а вероятно и самият формат не оставя всеки да се вихри и да импровизира.

Пълното изключване на въглехидрати е противопоказно и при проблеми със ЩЗ.

# 62
Нали разбирате, че от въглехидрати до въглехидрати има огромна разлика Simple Smile

# 63
Айде бе, верно ли? Добре, че си ти да споделиш тази велика тайна.

# 64
Е чи как Simple Smile

# 65
Нали разбирате, че от въглехидрати до въглехидрати има огромна разлика Simple Smile

Има хора не го знаят.
И позната имам си мисли, че само тестени и сладки неща са въглехидрати. И смята, че като ги спре ще отслабне.
Продължава стабилно да си яде боб, леща, ориз, картофи. Резултат - О

# 66
Аз не виждам как човек би се лишил изцяло от въглехидрати. Ами то зеленчук, плод, мляко, пълнозърнести брашна, овес, елда, киноа, всичко съдържа въглехидрат.
Според мен бързите въглехидрати клатят лодката, с бавните, ако са в умерено количество няма проблем.
Затова режимите са нисковъглехидратни и нискомазнинни(изкл. кето), а не без. То не може без (т.е. може, но не е правилно), а и не е нужно.

# 67
  • Благоевград
Аз бях на стриктно кето 2 месеца без да знам, че имам проблем с ЩЗ. Отслабнах доста, свалих и см, инсулинът ми от 22 падна до 8 на гладно, обачеее такъв зверски косопад никога не съм имала. Аз го започнах чисто здравословно, но после видях, че имам тсх около 3 и някъде ми попадна информация, че трябва да не изключвам въглехидрати и минах на НВ ВМХ и косопадът спра за 10 дни. От тогава много внимавам много. Факт е, че само кетото ми намали инсулина, нв вмх не чак толкова.

# 68
Може да се живее... без рафинирана захар, без нишестета, без рафинирани олиа, без ултрапреработени продукти, дори салама и луканката са вредни... после ГМО... след това... казваш си - еми аз ям зеленчуци, купувам си, ядеш, ама дръжки... тоя домат има 3 нутриента на кръст от хидропониката, на която е расъл, това не е домата на дядо и баба и т.н.
... кво щях да кажа ? А, да... и накрая една хубава композиция от стрес на клетъчно до емоционално ниво и си готов... за Живот на Кантар Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 69
Според мен корекциите по лицето на Поли, нямат никакво отношение с процеса на отслабването и  в предаването. Но, ако някой се грижи за лицето си , е логично да се грижи и за тялото си. В този случай обаче, явно домашното огледало стига само до под нивото на долна челюст.

# 70
Според мен корекциите по лицето на Поли, нямат никакво отношение с процеса на отслабването и  в предаването. Но, ако някой се грижи за лицето си , е логично да се грижи и за тялото си. В този случай обаче, явно домашното огледало стига само до под нивото на долна челюст.

И аз това си помислих. След като е дебела защо и са били корекции? Не погледна ли малко по-надолу Grinning
Разбирам да  е слаба мацка и да се тунингова, но дебела жена да си прави на лицето корекции, не разбирам.
Плюс с грим изглежда добре, но явно заради корекциите е така провиснала в лицето.

# 71
  • Пловдив
Тоест - за какво са им на дебелите хубави лица, като така и така на нищо не мясат. Wink

# 72
Тоест - за какво са им на дебелите хубави лица, като така и така на нищо не мясат. Wink

Не съм казала това.
Но има логика.
Grinning

Но сериозно. Виж тялото на Поли и тялото на Йорданка. Ръста го остави.
Поли е доста обезформена. Тя трябва да работи за мускул само и да го зареже това кардио.
И недоумявам. Гледах се в огледалото в този вид, че и повече е била и викаш дай да туря устни.
Не разбирам.

# 73
Е, хайде сега защо. Да отидеш до клиниката веднъж на няколко месеца коства само пари и 0 усилия. Не е като да свалиш 30кг.

# 74
Не съм гледала вчера до край, но какво искате да направи Поли с мъжа си пред камерата, да се таковат ли😆? Иначе и мене ме дразнят разказани джуки и зеленикави татуирани вежди.

Общи условия

Активация на акаунт