Има друг на хоризонта

• 18 961
  • 663
  •   1
Отговори
# 75
Изглежда страшно много хора, предимно мъже, смятат, че когато една жена оцени някой мъж като кофти материал, то има друг на хоризонта. Особено ако кофти материалът се явява вид партньор.
Защо е така ужасно неприемлива мисълта, че този човек в действителност за чеп не става? Някаква проекция на говорещия ли е? Нещо друго?
Защо не може една жена да погледне мъжа до себе си и да си каже - е тоя е егати загубеняка, я да ми се маха от главата?
Да, ужасно неприемлива мисъл им е. Да, не може жената така да си мисли. Не може,бе. Жената не може да е без мъж!!! Не може! Нещо не й е в ред. Долна феминистка Joy

# 76
  • Out of the Mix
Никога не съм напускала мъж заради друг мъж. Разделяла съм се, защото не съм се чувствала добре от отношението или удовлетворена от връзката. Това, което съм забелязала обаче е, че с появата на нов мъж в последствие, старият бързо се забравя, ако не е бил читав.
Същата работа и при мен е било.

Вече в 2025 г. и толкова динамичния живот и свят да се чувстваш сам, или самотен, не мога да го разбера.
Винаги има какво да се прави, балансираш си времето, деня.

В кофти отношения и връзки, не, безсмислено е.

Сериозно ли се коментират мъжчета, неспособни да се грижат за себе си и домакинството, сам си гладя...

Жена "да ми шета" никога не ми е трябвала.

# 77
  • Somewhere far away
Факт е , обаче че има и много такива мъжчета. Все е живял с жена. Амаа като жената си тръгне не знае даже как да пусне пералята.

# 78
Не е това. Те знаят как. Просто когато живеят д жена удобно "забравят" как. После като ги изгони жената, пак си "спомнят," някак магично. Ама като са с нея са в някакъв амок мисловен... После що жените не искали да живеят с мъж... Ми как да искат като мъжа става амеба като живее с жена, нищо "не може". WTF за кво е ..?!??! Пък сам като живее изведнъж всичко сам си може ... Ми, ОК, значи живей си сам.. Rolling Eyes

# 79
  • Out of the Mix
Ами първо аз съм си свикнал, не го мисля.

Но по-важното е, че като има екипност, по-бързо се отмята всичко, и остава повече време за двойката да са заедно и да правят по-приятни неща. Та, взаимозаменяемостта е хубаво нещо.

# 80
  • sofia
А пък ние се изнесохме вече всички и го оставихме да си прави компания с дървениците, явно само такива гадинки може да отглежда. 🤣🤣🤣🤣🤣
Рокси, добре е, че вече и двете деца са при теб.
И моят мъж беше абсолютно сигурен, че има друг мъж. Като видя, че няма даже се изцепи, че ако съм била умна, съм щяла първо да си намеря някого и тогава да се изнасям 🙄
И, да...с времето човек се променя. Не сме статични и не сме същите като преди 20 години...
А за семейните мъже, които си търсят разнообразие, дисертация мога да напиша.... и съм сигурна, че ако собствената им жена почне да ги върши същите работи като тях, че е бъде нахулена подобаващо от тези същите.

# 81
От чисто любопитство, а прането, миенето на чинии, чистенето, гладенето и подобни кой ги върши и с каква честота, когато няма жена наоколо? С такава заявка ще е тъпо да се окаже, че си събираш дрехите в сакче и го носиш на мама, или на гардероба ти да има два пръста пепел...
Аз, да ви кажа, откак съм женен много повече домакинска работа върша из къщи.
Преди като бях ерген, пусна пералнята уикенда, мина набързо с мопа, чиниите в миялната, готов съм с работата за цяла седмица. За ядене кога навън, кога пица, кога намажа две филии - гладен не съм останал.
Не съм трупал много вещи, че да трябва да ги подреждам, почиствам и поддържам. Не са ми били нужни.
А откак съм женен и особено с две деца, къщата е пълна с хиляди работи, нужни и ненужни, които трябва да се подреждат, почистват, подменят, децата имат много повече дрехи, бутилчици и бурканчета (особено дъщеря ми), а синът ми пък играчки и спортни вещи, които създават голямо количество работа, от която и аз върша моята част.
Ако се случи да стана пак ерген, ще ми е много по-леко ежедневието, честно.
Ама и по-скучно.

# 82
Аз съм забелязала, че много жени живеят с погрешната представа, че мъжете са безпомощни същества, които не могат да пуснат една пералня, и също така много мъже живеят с погрешната представа, че жените са безпомощни същества, които не могат да се оправят финансово без тях.
И двете съждения са дълбоко погрешни в масовия случай.

# 83
  • София
Ами Криско, то и за жените важи същото, домакинската работа е много по-малко като си ергенка, камо ли без деца Joy

# 84
Ами Криско, то и за жените важи същото, домакинската работа е много по-малко като си ергенка, камо ли без деца Joy
Хубаво, така е - ама какво тогава ни плашите: кой ще ви пере, ако жена ви си замине с децата и останете сами в къщи? Ми ще се перем сами - а на вас кой ще върши тази част от работата, която мъжът преди е вършел?

# 85
Хубаво, така е - ама какво тогава ни плашите: кой ще ви пере, ако жена ви си замине с децата и останете сами в къщи? Ми ще се перем сами - а на вас кой ще върши тази част от работата, която мъжът преди е вършел?

То пък кой знае колко работа върши мъжа в къщи,че сама жена да не може да се оправи....
Това е основната разлика между нас и вас-вие ставате отново ергени,а жените самотни майки.

# 86
chris78, от мен да научиш нещо - всички ненужни неща в кошчето. Знаеш ли как се прочиства домът след това? След време дори няма да си спомняш, че тези неща ги е имало.

# 87
От чисто любопитство, а прането, миенето на чинии, чистенето, гладенето и подобни кой ги върши и с каква честота, когато няма жена наоколо? С такава заявка ще е тъпо да се окаже, че си събираш дрехите в сакче и го носиш на мама, или на гардероба ти да има два пръста пепел...
Аз, да ви кажа, откак съм женен много повече домакинска работа върша из къщи.
Преди като бях ерген, пусна пералнята уикенда, мина набързо с мопа, чиниите в миялната, готов съм с работата за цяла седмица. За ядене кога навън, кога пица, кога намажа две филии - гладен не съм останал.
Не съм трупал много вещи, че да трябва да ги подреждам, почиствам и поддържам. Не са ми били нужни.
А откак съм женен и особено с две деца, къщата е пълна с хиляди работи, нужни и ненужни, които трябва да се подреждат, почистват, подменят, децата имат много повече дрехи, бутилчици и бурканчета (особено дъщеря ми), а синът ми пък играчки и спортни вещи, които създават голямо количество работа, от която и аз върша моята част.
Ако се случи да стана пак ерген, ще ми е много по-леко ежедневието, честно.
Ама и по-скучно.

Не е откакто си женен, а откакто имаш деца. Ако се случи децата да останат при теб, ще ти е доста по-трудно, но това явно не се предвижда. Но твоите са сравнително големи, така че най-тежкото откъм домакинстване е минало
Мъжете обикновено си представят как при раздяла са ергени, които си виждат 1-2 пъти месечно децата.

# 88
  • София
Ми ще се перем сами - а на вас кой ще върши тази част от работата, която мъжът преди е вършел?
Коя работа? Да ни лази денонощно по нервите или нещо друго имаш предвид Simple Smile

Повечето жени не се разделят с истински полезен мъж, това съм забелязала. Иначе не всеки мъж се държи като капризен ирански падишах, вече мнозина домакинстват наравно с жените или поне не са безпомощни в тая област.

# 89
То пък кой знае колко работа върши мъжа в къщи,че сама жена да не може да се оправи....
Ми ако мъжът ти не върши нищо в къщи, и без него би ти било по-леко, отколкото с него - зарязвай го тогаз.

Общи условия

Активация на акаунт