Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ - Да поговорим - Тема 91

• 27 381
  • 610
  •   1
Отговори
# 210
Може, но е препоръчително да се намали драстично.

# 211
Здравейте момичета вчера забравих да питам дали мога да пия кафе след трансфера , вие приемате ли кафе след трансфера ?

на мен са ми казвали, че по 1 на ден може и не съм го спирала

# 212
Казаха ми 1 кафе на ден. Ако не ви е толкова важно, може да го изключите изцяло.

# 213
Аз пия по едно кафе само сутрин, и то с мляко ще се опитам да не пия . Благодаря за отговорите момичета  . ☺

# 214
Аз пия по 1 сутрин и то с много мляко.

# 215
Здравейте, момичета Simple Smile
Който е бил по дълъг протокол-  на кой ден от цикъла включихте Мериоферт (или съответно подобен медикамент) ?

# 216
Мен бе викаха 17 дни след блокиращата инжекция. Не е свързано с деня на цикъла, просто в този период трябва да ти е дошло. Преди прегледа се пускат хормони и на база тях и ехографския преглед, се назначават инжекции.

# 217
Здравейте! Нова съм тук и пиша за първи път. Тъкмо приключи моят първи опит ИКСИ за съжаление с биохимична бременност. На 40 съм и проблемът е уж само мъжки фактор. Преди следващ опит ни назначиха генетични изследвания и такива за тромбофилия при мен. Как мислите дали е достатъчно за да се подобри шанса за втори опит? И въобще ако излязат проблеми от тези изследвания медицината има ли решения? Според лекарката биохимичната бременност е по-добре от никаква , защото поне е имало имплантация. За мен от емоционална точка не беше. Бих направила всичко да не се повтори този сценарий. Благодаря на всеки, който ще отдели от времето си и ще ми даде съвет 🤗

# 218
Nadya27
Съчувствам ти много и напълно разбирам как се чувстваш .При мен също имаше биохимични бременности, както и един спонтанен аборт. След доста търсене на причините се установи, че имам завишени NK клетки ,които може да пречат на имплантацията или да предизвикват отхвърляне на ембриона.В момента правим вливки с интралипиди.Много е добре, че ще ти направят изследвания за тромбофилия и генетика ,това наистина е важна стъпка. Аз смених две клиники след 3 неуспешни трансфера докато попадна на лекар, който да ми препоръча тези изследвания. Ако се установи проблем ще се намери и начин да се елиминира . Пожелавам ти успех и кураж.

# 219
Момичета, трети ден съм на мериоферт. Корема ми е супер подут като подуването стига чак до под гърдите (които също са огромни) имам постоянно чувство на пълнота. Прегледа ми е на 27ми, притеснява ме да не е нещо сериозно а аз да си седя и нищо да не правя. Някоя имала ли е подобни ефекти?

# 220
Scar12346, аз бях на Мериоферт, но не съм имала такива симптоми. По-скоро цялостно се чувствах подута, защото не ходех редовно до тоалетната.. Пиши на доктора си все пак. Стискам палци всичко да е наред 🙏

# 221
И аз се подувам като балон по време на стимулации. Не мисля, че има нещо притеснително , а по-скоро реакция на организма, но за лично успокоение и аз бих посъветвала консултация с доктора.

# 222
Аз не съм се подувала по време на стимулации, но изрично ме предупреди доктора да наблагям на протеини и почти не съм яла въглехидрати.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 22:14 от Blqblq_

# 223
Аз бях на Мериоферт. Подуване имах вече в края на стимулацията и определено гърдите ми бяха наедрели.

# 224
При първата стимулация коремът ми се беше подул доста, даже ме бяха питали дали не съм бременна Angry
Следващите сякаш не бях толкова зле, може би организмът привикна до някаква степен.

Общи условия

Активация на акаунт