Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 264
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • Разпиляна във въображението
То може да е достатъчно да се раздуха случая. Някоя телевизия може и да се задейства с репортаж. Цените преди влизането в ЕЗ е достатъчно интересен и злободневен въпрос.

# 676
  • Beyond the stars
Тази Баба-бандит я имаме от края на юни и със сигурност не съм дала 29лв. Купихме я  на път за морето т.е. без промо и отстъпки. Психологическата ми бариера за детска книга е около 22лв, над нея се замислям серизоно. Тоест бабата според мен не е била повече от 19 и нещо. За доста книги набюдавам рязко приближаване към 15 евро. А със сигурност не говорим за нови тиражи дори.

anmasu хич не е трудно с нивата на Ozone, ако поръчваш от 10 години и 90% от книжния/подаръчен пазар минава от там. И играчки за деца, и джаджи за порастнали деца.. Доста разшириха асортимента и като съотношение обслужване/цени/качество за сега са ми от най-добрите три в личната класация.

# 677
Голяма част от издателите непрекъснато имат книги в промоция, да не говорим за разните кодове, купони и т.н. из сайтовете. Не мога да се съглася, че така нямат печалба, въпреки, че точно това се опитват да ни обяснят.
Напоследък, например, има жестоки детски книги, но част от децата няма въобще да се докоснат до тях - точно заради цената. Аз работя с деца и купувам детски книги, но тези по 40 - 50лв...еми не са ми по джоба, ще си чакам промоциите. За мое съжаление част от най-чаканите книги никога не са намалени 🙄
В тази връзка - дали ще има онлайн алея на книгата?
Да сте чули нещо за "Медноглавия демон", защо така няма наличност?

# 678
Ами, не, Вълшебство, поръчвам от 2022 и поръчвам само книги, понякога ваучери за подарък, а и поръчвам и от други места, така че сумарно за тези години имам между 600 и 700 лв. А за нивото след Бронз каква е отстъпката, защото споделих вече каква е на Orange (никаква, според мен)? Гледам, че сега не е безплатна доставката в Ozone до Box Now, защото са в кампания ли?
anmasu хич не е трудно с нивата на Ozone, ако поръчваш от 10 години и 90% от книжния/подаръчен пазар минава от там. И играчки за деца, и джаджи за порастнали деца.. Доста разшириха асортимента и като съотношение обслужване/цени/качество за сега са ми от най-добрите три в личната класация.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:20 от anmasu

# 679
  • Beyond the stars
Ами, не, Вълшебство, поръчвам от 2022 и поръчвам само книги и ваучери за подарък, а и поръчвам и от други места, така че сумарно за тези години имам между 600 и 700 лв. А за нивото след Бронз каква е отстъпката, защото сподели вече каква е на Orange (никаква, според мен)? Гледам, че сега не е безплатна доставката в Ozone до Box Now, защото са в кампания ли?

https://www.ozone.bg/help/article-23/

Безплатната доставка с BoxNow беше кампанийна, сега е над определена сума.

# 680
5% e отстъпката за книги на група сребро. За други неща е по-малка. Сега видях, че пише 3% на аптека, но това не е вярно, защото си поръчах детралекс от тях преди две-три седмици и нямаше абсолютно никаква отстъпка в количката. Тогава даже си помислих, че е бъг, защото обикновено свалят някакви стотинки.

# 681
  • София
Здравейте, някой знае ли издателство “Давид” дали имат някога отстъпки? Тъкмо бях решила да поръчам почти всички книжки на Евгения Войнова и гледам от днес с нова цена от 25.00лв на 28.00лв., а не са никак малко.

На Панаира на живо евентуално, онлайн никога не съм засичала.
Освен безплатна доставка от Ozone, че от нейния сайт си е към 7лв.

И на панаира нямат отстъпки, следя ги. И в озон никога не съм го виждала намалени или да участват в някаква промоция.

Успях да намеря някои от книжките на старата цена на 25.00лв и пуснах поръчка. Ще видим дали ще ми я изпълнят. Освен тези, имаше и Приятелите на Рали, но синът ми е малък за нея. Взех и за подарък. 🙂

# 682
Ето я на нашата "Бабата бандит" коричната цена, на която е купувана - 19.90 лв.

Преди две седмици майка ми взела на дъщерята "Бабата бандит се завръща" и аз също се изненадах неприятно на цена 28.95 лв, като тя е лепена със стикер върху корицата.

Не ми се мисли догодина като излезе новото илюстровано издание на Хари Потър на каква цена ще е то, при положение, че "Ордена на феникса" беше 70 лв.

# 683
Значи сто на сто съм я взела за 16 лв. с намалението.
Ето нашата Баба. Цена няма. Не е заличена, нито нищо. Просто удобно липсва.
Но както стана ясно едва ли нещо може да се направи , освен да се ядосваме Simple Smile

# 684
Хермес : Намалили сме над 200 заглавия от богатия ни каталог с отстъпки от 30%, 20% и 10%. Има предложения за всички вкусове: от любовни романи, през трилъри до приложна психология и история.
 https://hermesbooks.bg/promo-zona-1425/v-kraja-na-ljatoto.html?u … mc_cid=2ae924d62e

# 685

Не ми се мисли догодина като излезе новото илюстровано издание на Хари Потър на каква цена ще е то, при положение, че "Ордена на феникса" беше 70 лв.
То новото излиза на 14.10.2025 и 100% ще е над 100лв.

# 686

Нова дата ли има обявена? Аз последно гледах този пост в инстаграма на издателството:

# 687

Нова дата ли има обявена? Аз последно гледах този пост в инстаграма на издателството:

Аз за "Огнения бокал" говорех с поп-ъп елементите. Реших, че щом аз чакам този, всички го чакат, даже не прочетох, че Вие за другия говорите 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...моя грешка. Ама и този ще над 100лв., така че...

# 688

Аз за "Огнения бокал" говорех с поп-ъп елементите. Реших, че щом аз чакам този, всички го чакат, даже не прочетох, че Вие за другия говорите 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...моя грешка. Ама и този ще над 100лв., така че...
За "Огнения бокал",мисля че ще излезеш права.Редовната цена на книгата е 49.99долара.

# 689
И аз чакам продължението на поредицата на МинаЛима, с новия илюстратор.
Обаче ще чакам и промоция, не мисля да я купувам на пълна цена.

Общи условия

Активация на акаунт