🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 752
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 125
Лили,този път ме уби! Евгени и начин на говорене?Та той само мучи.

# 1 126
След певческите му изяви класирам Евгени последен. По жалко представяне от това даже не мога да кажа, че Алеко направи.

# 1 127
  • България
Къде я видяхте тази гъста коса на Бранимира? За цял сезон видях два косъма.
Съжалявам за кадъра, но от снощния епизод този беше най-добрият, до който успях да се докопам в You Tube. Има нормална гъстота, в никакъв случай косата ѝ не е рядка. Много ми харесва на мен, особено цветът.🙂
Скрит текст:
Не искам да звуча злобно, но косата й има обем от прическата, а не защото е с гъста коса.

# 1 128
  • Ню Йорк
За едно нещо Даниела и Ферай бяха напълно прави - има куп момичета, които седят някъде в миманса и даже не участват в предаването. Дошли са единствено и само за почивка (то пък Шри Ланка едно място велико), семпли та чак безлични и също толкова апатични. Трябва да пратят поне 10 в къщи и то на куп.

# 1 129
Опитах се да ви догоня със сериите, но на снощната пак заспах. Не съм върл фен на Васил(то май на никой не съм), но за ситуацията с облога за целувката: Човекът доста на градус се бори с другите "качени на черешата" по градус да не се целува, но мъжката дума да не я даде на пияна глава, и то с други които са се почерпили достойно - еми няма как.🤣 За първи път виждам пиянски облог между трима мъже, нещо което вероятно се случва често в живия живот - за да са "големи" гумени глави.🤣 Нещо направено на нетрезва глава, не би трябвало толкова да засегне Косара, но ще видим.😁

# 1 130
За мен най-секси е Васил. По-рано някой го нарежда как можело на 30 да изглеждаш така, а аз смятам, че точно така си е супер. Не бих искала да е на прахчета и хапчета, за да има уау външност. И нека не се лъжем, че тези с перфектните фигури стават с такива от много спорт. Да, спортуват, но взимат много добавки и какво ли още не. Той има една приятна естествена външност. Като се поотпусна на купона си личеше малко повече от истинската му харизма, на тея нагласени срещи на пейките и пред камери е ясно, че се спича. Само толкова обигран е Мартин, но той вече има известен опит от Игри на волята.
Виктор 2 ми се стори красавец в началото на сезона, но покрай цялата недодяланост, липса на речников запас и никакви флиртаджийски умения някак вече не мога да го видя със същите очи.

# 1 131
За мен косата на Бранимира е гъста.
И естествена..което е още по-хубавото!
Личеше си на обяда след играта..к черната рокля като беше.

# 1 132
Лили,този път ме уби! Евгени и начин на говорене?Та той само мучи.
Май се изразих грешно. По-скоро говоря за маниер на говорене, не начин на говорене. Като цяло излъчването на Виктор 2 ме дразнят, затова отива под Евгени. Но ако не говори, си е хубавец.

# 1 133
Мен ме интересува какъв е дрескода за яхти и катамарани?

# 1 134
Ами и аз май като Тета клоня към Танко.Той най умее да се изразява.

# 1 135
Нито един ерген не ми харесва. Но ако с пистолет ме принудят да избирам ако е за веднъж може би ще избера Мартин. Само него не ми е толкова криндж да гледам как се целува. Ако е за дълго ..не знам, май когото и да хвана ще е зле та все тая.

# 1 136
Мен ме интересува какъв е дрескода за яхти и катамарани?
Моряшко костюмче Trollface

# 1 137
И аз не бих избрала ни един, но ако се налага - Мартин, поне ще ни е забавно. Grinning

# 1 138
Нямате изчитане,дано не се повтарям,но очаквам поредната тъпа обща среща днес.
Предвиждам АМ и двете Мартита да обсебят срещата с глупостите им и лафчета тип 7 клас и другите няма да вземат думата,най-вече Васил,който ще стои като пън,а Роси ще се усмихва плахо и едва ли ще каже някоя дума.Мисля си,че я покани Васката само и единствено,защото е висока и подходяща за волейбол,а той иска да спечели. Виктор ще ръси тъпотии на килограм,а Любито някоя интрижка може да врътне.
На мен си се ядосвам,че гледам този бливоч!

# 1 139
  • Stockholm
Мен ако ме заплашат с пистолет, ще посоча Алекс от миналия сезон. Той така и остана неразбран с онези патки, които не знаеха дори кои са Пинк Флойд.

Общи условия

Активация на акаунт