🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 654
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 530
А мислите ли, че Роси е завистлива?

Мисля, че депресивната нагласа я прави най-вече черногледа спрямо какво се случва с нея и оставалите, но мисля, че не или поне не е такава тежка завист, с която да навредиш на другия (При Люба и Косара от друга странаааааа 😂 ) В обикновени ситуации си реагира нормално. Трябваше преди влизането да си прецени, че не е за такова реалити.

# 1 531
Любомира май е с естествено светла коса, някак тежко ми стои това тъмно кестеняво.

Роси просто не беше с добър модел бански на тази среща. Васил е изгубил интереса към нея, макар, че когато и даде първата роза и тя я отказа,  беше искрен.

# 1 532
Според мен е целунал Мартина Wink

Да бе - и ще отиде да се похвали точно на бат Марто, дето ще го изяде с парцалите, че му я е пипнал. Нищо, че и той не я иска. Мартин е страшно токсичен нарцис. Той може да не харесва Мартина, но до последно ще се прави, че се чуди между нея и Даниела, за да не му я пипа никой друг. Витко не вярвам да е толкова смел. Но, ако ме опровергае - евала.

# 1 533
# 1 534
Роси не може да прикрива емоциите си. Можеш да прочетеш всичко по лицето и изражение. Просто е чист и неприкрит човек. Личи си, когато нещо й е неприятно, но това не я прави злобен човек. Има още да поживее и да се научи.

# 1 535
Роси си реагира съвсем нормално на волейбола. Какво да направи, да изгърми една топка в главата на "съдията" ли? Игра добре, поне по-добре от Мартина и АМ ( с Брани и Виктор не гледах). Какво сте я нарочили за лузър?
Ако е относно въпроса ми.
Аз я харесвам. Просто чух такова твърдение от познати и реших да питам тук. Да видя вие на какво мнение сте. Тя ми е любимката от този сезон.

# 1 536
Гледам на ЮТ как Марто боядисва Дани.  Носът и е все едно е паднала в калта. 😂
И Мартина вече ядосана, вместо да се радва, че не е на нейно място. Комедия!

# 1 537
Мартина прекали с тази реакция. Много странен човек е. Както е весела, забавлява се, Марти-парти, а-у… Така изведнъж превключва и 2 дни се сърди за някаква мега тъпотия.

# 1 538
Първите два епизода бяха скучни, но купона поне беше на ниво. Третия епизод също беше скучен до половината... Мозъка ми директно изтрива разговорите между Косара и Васил, толкова са интересни Joy По-добре да слушам кикорченето на Даниела.

Бранимира я харесвам, защото е себе си. А и понякога изглежда хубава. Но категорично ми падна в очите, че на Марто му каза как стоят нещата, а на Виктор - не. Вярно е и че той нито веднъж не я попита директно, за разлика от него, но все пак можеше да му обясни позицията и чувствата си и да не приема розата му.

На мястото на Любомира, аз директно бих си тръгнала. Доста унизително е да си резервен вариант, особено след като вече са се случили някои по-интимни неща помежду ви. И Мартина, добра до глупост, й дава съвети да проявявала разбиране. Ма какво разбиране, то няма нищо за разбиране, ясно е че Бранимира само да свирне и той ще тръгне да търси своите "отговори". И един от тях сто на сто трябва да бъдае да си лекува травмите, преди да се занимава с други хора. И все пак - не е хубаво, но не ми е жал за него, когато му дават несигурност, защото той прави същото с останалите две момичета в отбора си.

Мартина за пръв път като че ли видя Даниела и Матин заедно в по-интимен момент и започнаха да й падат илюзиите. Това я подразни, а не конкретно гримирането.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 15:01 от ladonnae

# 1 539
Много е под въпрос колко добър човек е Виктор. На няколко пъти го хващам да се държи ужасно без капка емпатия. Интересното при него е, че въпреки че е хубав, се държи като инцел.
Не мисля, че е липса на емпатия - по-скоро не знае как да се държи и няма емоционална интелигентност. Но може и да си права. Другото странно при него е, че постоянно изтъква, че няма пари, а през вечер е по дискотеките. Толкова ли не може да си направи сметките? На 26 човек вече би трябвало да има някаква финансова култура.

На дискотека може да пацикаш и една бира цяла вечер или 2 води. Не е нужно да пиеш по 1 бутилка Шивас.
В периода, в който като студентка хептен нямах пари, баш тогава се счупвах от дискотеки - ама пиехме преди това вкъщи или в общежитието евтин алкохол, после на дискотеката по една бира, едно малко от най-евтиното или една вода. Ходене на пица ни излизаше по-скъпо.

# 1 540
Туджаров каза в подкара, че Вики не е беден. Ама това май отдавна трябва да е ясно.

# 1 541
Не знам някой изясни ли, но пръстенът не е бил годежен, а тип “обещание”.

# 1 542
Роси много сгреши като не отказа розата на Васил, поне можеше достойно да излезе от играта, на срещата Васил дори не говореше с нея,а с другите..на коктейла никакво внимание,последна роза...,другият път и да иска да върне роза няма да може защото няма да има и кой да и я даде...и ще си тръгне като препикано мушкато..жалко за хубавото момиче ще и се смачка още повече самочувствието...

# 1 543
На дискотека може да пацикаш и една бира цяла вечер или 2 води. Не е нужно да пиеш по 1 бутилка Шивас.
В периода, в който като студентка хептен нямах пари, баш тогава се счупвах от дискотеки - ама пиехме преди това вкъщи или в общежитието евтин алкохол, после на дискотеката по една бира, едно малко от най-евтиното или една вода. Ходене на пица ни излизаше по-скъпо.
Не е на 1 бира цяла вечер, на снимките се вижда.

# 1 544
Гледам на ЮТ как Марто боядисва Дани.  Носът и е все едно е паднала в калта. 😂
И Мартина вече ядосана, вместо да се радва, че не е на нейно място. Комедия!

Мартина прекали с тази реакция. Много странен човек е. Както е весела, забавлява се, Марти-парти, а-у… Така изведнъж превключва и 2 дни се сърди за някаква мега тъпотия.

Мартина се подразни на приказките на Мартин как се възбужда, докато гримира Даниела. И е изключително права, че бе крайно неподходящо да го казва пред другите.

Общи условия

Активация на акаунт