🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 534
  • 2 199
  •   2
Отговори
# 1 605
А Косара на какво основание взема роза от Мартин? Нали беше голяма приятелка на АМ и Мартина? Трябваше да я откаже! И на Васил това направи ли му впечатление? Или само на Ферай ще начуква бат Марто канчето, че взела на Виторио китката?
Косара взима роза от Мартин, защото си вярва, че е най - красивата, умната, уникалната от всички там, че и не само там. Тя и от бармана ще вземе, ако и даде. Такова самочувствие има това момиче, че не е истина просто. АМ и Мартина не само, че нямат против, ами дори и самите те постянно и казват колко е красива и яка, неразбираемо за мен. Васил също няма против, тя го беше питала.

# 1 606
Тя и Ферай каза, че е взела на Виктор розата от любезност, ама онзи я изкара предателка.
Защото беше мазна лъжа. Знаеше, че ще си ходи и беше склонна да върже на Виктор само и само да остане. Докато Косара вече имаше роза от Васил, тоест ситуацията беше съвсем различна.

Не казвам, че тестът на Мартин към Ферай не беше тъп. Беше решил да я разкара и си търсеше повод. Ако не беше розата, щеше да е нещо друго.

# 1 607
Аз пък по някакъв начин го изтълкувах като взимане на роза от уважение, заради римуваното стихче. Grinning

# 1 608
Аз пък по някакъв начин го изтълкувах като взимане на роза от уважение, заради римуваното стихче. Grinning
Тя и миналия път взе роза от Мартин. Каза му нещо от сорта на “Айдье, тоа път ши я взема, от мен да мини”. 😁

# 1 609
Йоана в клип на Фики..сигурно сте го коментирали..но на мен днес ми попадна
https://www.facebook.com/facebok.me.izdade/videos/543035508502606/?app=fbl

# 1 610
Тя не търси популярност, неее…

# 1 611
Тя и миналия път взе роза от Мартин. Каза му нещо от сорта на “Айдье, тоа път ши я взема, от мен да мини”. 😁
Много точен цитат JoyJoyJoy

# 1 612
А Косара на какво основание взема роза от Мартин? Нали беше голяма приятелка на АМ и Мартина? Трябваше да я откаже! И на Васил това направи ли му впечатление? Или само на Ферай ще начуква бат Марто канчето, че взела на Виторио китката?
Косара взима роза от Мартин, защото си вярва, че е най - красивата, умната, уникалната от всички там, че и не само там. Тя и от бармана ще вземе, ако и даде. Такова самочувствие има това момиче, че не е истина просто. АМ и Мартина не само, че нямат против, ами дори и самите те постянно и казват колко е красива и яка, неразбираемо за мен. Васил също няма против, тя го беше питала.

Това не е вярно. Преди да влезе Васил, тя взимаше роза само и единствено от Виктор, и отказваше розите на Мартин на всяка церемония. После, когато говори с Виктор и се разбраха, че тя отива при Васил, взе розата на Васил, взе и тази на Мартин, като шега - и на двамата им беше ясно, и категорично отказа розата на Виктор.

# 1 613
Чакам момента в който ще си вземат куфарите....Joy..и тва шоО..тая мъка. Ще свърши .. Joy

# 1 614
Чакам момента в който ще си вземат куфарите....Joy..и тва шоО..тая мъка. Ще свърши .. Joy
И за четвърта поредна година, победителят ще е… Наум.

# 1 615
Това с драмата като е била на 3 наистина се радвам, че не го ровят, че от малкото, което спомена, мисля, че подразбрах и наистина не е нужно да се бута в такива травми. Дано не съм го разбрала правилно.

Когато четоха писмата си помислих, че е загубила майка си.

А това че баща й е загубил дете - от предишен брак явно?
Не знам дали правилно го разбрах и чух, но се спомена нещо за възрастен човек на който вярваш а той... нещо такова, което на едни много ужасни мисли ме наведе... Дано не е това и наистина да не съм разбрала правилно. И все пак се радвам, че не тръгнаха да цоцат тая тема, че предишния продуцент нямаше да я изпусне.

А за победителят реално не е ли Теа, не Наум - за разлика от него, тя дори не стъпа в тоя змиярник, нито се води на каква да е работа.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 18:26 от RoseofVersailles

# 1 616
  • Ню Йорк
Каквото и да си говорим, не може да се отрече, че единствената която играе играта е Даниела. С какви способи и средства го прави няма значение, важното е че само тя реално участва. Всички останали са коя за почивка, коя за интрига, а някои даже не знаят защо са там. Какво например прави там Бранимира? Ясно е, че няма никакъв интерес към никой (най-малко към Виктор). Силвия какво прави там? Разнася клюки и отново никакъв интерес към никой. Ами това недоразумение Александра? Тя не била там за да преследва мъж, чакала нея да я гонят. Да, ама не и в това предаване. Просто момиче. Само факта, че не говори добре български е показателен за начина по който е възпитана. На Ферай пък и е важно да остане при кака си, ама защо и е важно и тя не знае. АМ даже няма да коментирам - по-подходяща ще е за момата. Тя си е мъжкар отвсякъде. И т.н.

# 1 617
Цъкам си между мачовете и гледам в "Сделка-та.." по Нова, Гери Стаменова от първи сезон.. ееех, какви ергенки имаше едно време.. Wink

# 1 618
RoseofVersailles...и ти като Бранимира...кво каза, едно нищо... не ти се разбра грам мисълта. ...блабла бла..ама такова ма не точно...Rolling Eyes wtf??

Това с драмата като е била на 3 наистина се радвам, че не го ровят, че от малкото, което спомена, мисля, че подразбрах и наистина не е нужно да се бута в такива травми. Дано не съм го разбрала правилно.

Когато четоха писмата си помислих, че е загубила майка си.

А това че баща й е загубил дете - от предишен брак явно?
Не знам дали правилно го разбрах и чух, но се спомена нещо за възрастен човек на който вярваш а той... нещо такова, което на едни много ужасни мисли ме наведе... Дано не е това и наистина да не съм разбрала правилно. И все пак се радвам, че не тръгнаха да цоцат тая тема, че предишния продуцент нямаше да я изпусне.

А за победителят реално не е ли Теа, не Наум - за разлика от него, тя дори не стъпа в тоя змиярник, нито се води на каква да е работа.

# 1 619
И аз не разбрах тя какво разбрала, защото от Косара пък хептен нищо не се разбра...Joy
Ама не е като да не звучи интригуващо.

Общи условия

Активация на акаунт