С какво ви дразнят свекървите? – 163

• 30 819
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Никакво личностно разстройство няма свекървата на Ради, познавам такива хора, видели са веднъж, че могат да си изкарат нервите върху някой друг и да им е леко на душата и го правят. И понеже плюс тава са егоисти, не се замислят как се чувства другия, важното е на тях да им стане добре.
Нито е личностно разстройство, нито деменция, нито менопауза, а чист егоизъм.
Ради, като те отблокира, веднага я блокирай ти. Не е нужно да вижда какво пишеш в СМ.

# 16
  • В полите на Пирин планина
Естествено, че е въпрос на характер и най-вече на възпитание.
Нямам идея защо тези жени си мислят, че винаги са прави, тяхното мнение е меродавно и изобщо е нужно да се месят в семействата и къщите на децата си.

# 17
Те биха се месили и в други семейства и къщи, ама няма как, защото никой друг няма да го търпи това.
Затова смятам, че е егоизъм, а не личностно разстройство, защото много избирателно го правят там, където ще мине номера.

# 18
Ради, и аз те съветвам да се радваш, че свекървата те е блокирала и да я блокираш ти, когато реши, че се е отсърдила. И отсега нататък да идва у вас, когато и мъжът ти си е вкъщи. Като почнеш да не ѝ цепиш басма, бързо ще свие перките.

# 19
Аз от поне три оплаквания на Ради назад се чудя защо изобщо си комуникират двете. Тоест, знам, не се чудя, но някак здравия разум все ми се явява на преден план.

# 20
За нея не знам,но аз защото не винаги се държи зле и е майка на мъжа ми,ако не беше не бих комуникирала с такъв човек

# 21
Като ви чета, се чувствам много благодарна, че нямам тези проблеми, откак отрязах всякакво общуване. Да го бях направила по-рано, ама на, манията ми да сме в добри отношения ме накисна в онова блато. Вече не, слава тебе Господи. Innocent

# 22
За нея не знам,но аз защото не винаги се държи зле и е майка на мъжа ми,ако не беше не бих комуникирала с такъв човек
Тогава се научи да я отрязваш и да не и обръщаш внимание. Дошла е да оправи пердето например, ти я отрежи, например- Иванке, мерси че мислиш за нас, но аз съм го закачила нарочно така по фън шуй. Не го пипай, моля те. Утре за друго, например за храна- готвя нарочно така щото Гошо така обича и т.н. С усмивка но твърдо я отрязвай.

# 23
Изморих се вече,честно напрягам се покрай проблемите с нея . Не смятам да се сближаваме повече. Смятам да останем ако се видим някъде на ЗДРАВЕЙ,ЗДРАСТИ. А пердето скоро ще е отново провиснало . За него се грижи един 2 годишен господин

# 24
  • Пловдив
Колкото повече те чета - търкулило се гърнето, та си намерило похлупак.

# 25
Е, да, сравнява се 26 годшшна жена, без голям житейски опит, с 55 годишна. И с нас, дето сме също около тази възраст.
Извинявай, Янтра, но този чисто новичък похлупак хич не пасва на гърнета като нас и свекървата, дето животът ни е поожулил доста.
А и на едни и същи години да са, не виждам прилика между двете. Трудно някой ще похлупи жена, която вижда увиснало перде на видеовръзка и отива да го оправя.

# 26
Баш са си лика-прилика.
Блокират се по СМ, обиждат се и после всичко отново. Не случайно мъжете си харесват жени като майките си.

# 27
Извинявай,но къде съм писала ,че съм я обидила с каквото и да било? Защо изопачавате думите ми,по-добре ли се чувствате като стъпквате хората? Нито блокирам някого ,нито съм обидила някого. Нещата се случиха едностранно и накрая пишете ,като че и аз съм постъпила по този начин . Поправете ме ако бъркам ,обаче в тази тема има много злоба . В началото на новата тема ,жена написа ,че я дразни самото съществуване на свекърва й ,а не видях да получава хейт . Това е като ,че не искаш този човек да е жив ,или нещо бъркам,а аз че просто се оплаквам от тъпотиите на свекито излизам лоша ,хммм . Ами мога само да си пожелая тъй като имам син, един ден да не бъда свекърва  като моята свекърва и като някои които не виждат нищо лошо в поведението й . Пожелавам светъл празник на всички 💖

# 28
Аз пък ти пожелавам да си все така млада и невинна. Каква свекърва ще си, ще го реши снаха ти.

# 29
Ради,
Единствено не мога да разбера, защо се дразниш на блокирането. Нали те дразни свекървата и само ти опъва нервите, ами блокирала те - супер, дай банкет да отпразнуваш събитието. Не се занимавай с причините, дали е детинско или не.

Общи условия

Активация на акаунт