Колкото и груби да са някои от горните коментари, за едно са прави форумките: когато веднъж приемеш, че никой не ти е длъжен, животът изведнъж става много по-лесен. Е... сърдят се малко околните като разберат, че и ти не си им длъжна, ама бързо им минава
Съветвам те на този етап от живота ти да не се поддаваш на провокациите да заплашваш мъжа си, че и втората му жена ще го напусне по същите причини като първата. Едно, че той вече има опит и би приел идеята много лесно, и второ: дори да запазите семейството си, отношенията ще са непоправимо счупени. Приеми, че в момента си по-чувствителна. Надявам се родителите ти да не наливат масло в огъня с подхвърлянки как нищо не се случва в апартамента. Ако има такива приказки от тях, събирай си багажа и се отделяй от тях, ако искаш да съхраниш себе си и брака си. Казвам ти го с най-добри чувства и се надявам животът ти да се развие по най-добрия начин.Да, за работата съм разбрана, в крайна сметка още преди да заживеем заедно съм видяла колко интензивна е и понякога не разполага с времето си. За ремонта също разбирам.
Това, което не разбирам е, че когато има свободно време, той е приел,
Извини ми се и за тези неща в крайна сметка, надявам се наистина да е разбира вече.
В крайна сметка седнах и си казах нещата в прав текст. Колко правилно, колко грешно, беше време да ги кажа.
Алекс, не се интересувам от мъже за осиновяване
Приемам, че мъжът е адекватен възрастен, който се грижи за собствените си базови нужди и може адекватно да се грижи за тези на детето си. Ако не е такъв възрастен... Да оставя многоточие.