Жените без корекции

• 18 297
  • 518
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Севлиево
Блефаропластика бих си направила(по рождение единият ми клепач е леко паднал),но не знам дали ще се престраша.
Сестра ми си оперира носът (по чисто здравословни причини,но като дете доста я подиграваха за него)-никак не е доволна,но пък и много не ѝ личи(в Англия е правена операцията).
Надявам се това за жените с мустак да е някаква шега...

# 46
  • Paris, France
Скрит текст:
Блефаропластиката понякога изглежда много странно. При Нина Добрев резултатът е вечно уморени очи, а наскоро ми попадна актрисата, която играеше Милена в бразилския сериал "От обич", ако някой си го спомня. И при нея  малко странни стоят очите, според мен. Слагам 2 снимки. Около мен има доста жени с корекции, кои по-видими, кои по-дискретни, признавам че в сравнение с някои понаправени наборки изглеждам по-уморена и повяхнала, но това е и до начин на живот, деца и лични грижи.

И като млада:

Не съм виждала наскоро Нина Добрев, но не мисля, че си е направила блефаропластика. Тя няма 40г. Каролина Ферраз изглежда сбабичосана, защото е анорексично слаба и крехка, без мускули и без подкожна мазнина. Ако тропне 10-15 кила няма да изглежда толкова изпита. Тя не е много стара. Около моя възраст е. Да е на 58г максимум. Прекалено високо са и веждите и мисля, че не са ги свалили като са опънали челото и. Може и от ботулин да е.

Блефаропластика бих си направила само и единствено ако сбръчканата ми кожа пада над очите ми и ми пречи да виждам и без махане на мазнината, а само повдигане. Нагледала съм се на неуспешни и с фатални последици.

Вярно е, че децата скапват визията при липса на време и помощ с гледането им.

Около мене доста жени си правят корекции, но не е брутално видимо. Ненавиждам джуки тип патешка човка, особено ако са съчетани с тънък, дълъг нос и широко лице. Другото грозно е нос като на лисичка.

Не знам дали бих си направила корекции само за да изглеждам по-добре. По-скоро не.

# 47
  • Down south
Цитат
Хаха, не виждаш “масово коригиране” именно защото живееш в Канада. Ела в България и се разходи до кой да е Мол и ще се нагледаш на корекции за години напред Joy
Няма нужда даже и от мол, гейтовете за България може да се познаят по дамите с видимо уголемени устни и пр.
Жалко, че в суматохата, много са пропуснали да си изправят/оправят зъбите.

# 48
  • София
Скрит текст:
Блефаропластиката понякога изглежда много странно. При Нина Добрев резултатът е вечно уморени очи, а наскоро ми попадна актрисата, която играеше Милена в бразилския сериал "От обич", ако някой си го спомня. И при нея  малко странни стоят очите, според мен. Слагам 2 снимки. Около мен има доста жени с корекции, кои по-видими, кои по-дискретни, признавам че в сравнение с някои понаправени наборки изглеждам по-уморена и повяхнала, но това е и до начин на живот, деца и лични грижи.

И като млада:

Не съм виждала наскоро Нина Добрев, но не мисля, че си е направила блефаропластика. Тя няма 40г. Каролина Ферраз изглежда сбабичосана, защото е анорексично слаба и крехка, без мускули и без подкожна мазнина. Ако тропне 10-15 кила няма да изглежда толкова изпита. Тя не е много стара. Около моя възраст е. Да е на 58г максимум. Прекалено високо са и веждите и мисля, че не са ги свалили като са опънали челото и. Може и от ботулин да е.

Блефаропластика бих си направила само и единствено ако сбръчканата ми кожа пада над очите ми и ми пречи да виждам и без махане на мазнината, а само повдигане. Нагледала съм се на неуспешни и с фатални последици.

Вярно е, че децата скапват визията при липса на време и помощ с гледането им.

Около мене доста жени си правят корекции, но не е брутално видимо. Ненавиждам джуки тип патешка човка, особено ако са съчетани с тънък, дълъг нос и широко лице. Другото грозно е нос като на лисичка.

Не знам дали бих си направила корекции само за да изглеждам по-добре. По-скоро не.
Има блефаропластика Нина, очевидна, виж снимките й преди и след. На Каролина също  изглеждат като вкопани очите, и клепачите са с видимо по-голяма площ, независимо от възрастовите промени, очите и клепачите конкретно не стареят така.

# 49
И за какво й е било на Нина да се пипа.. ей това не разбирам. Не, че сега е грозна, но е различна и определено си беше по-хубава без тази пластика.

# 50
Само на мен ли ми изглежда че тези снимки на Нина са и с по доста годинки разлика, на тези в ляво е много по-млада май? При някои жени има такова хлътване с годините, то и цялото й лице си е загубило тези почти детски черти от първата снимка. Но не при всички жени клепачите "падат" върху окото, при други очите изглеждат по-хлътнали навътре като намалеят мазнините в лицето.

# 51
  • Paris, France
На мене ми прилича на остаряване и загуба на подобна мазнина. На майка ми очите са като на певицата Шер, без епикантус или качулка, но като е била много млада не са били такива. Не мисля, че има блеф, но не съм специалист и не мога да бъда 100% сигурна. При повечето ми съученички лицата се промениха по същия начин без пластика. Загуба на бебешка сланина (puppy fat) му казват. При по-дебела, месеста кожа личи по-малко или никак. Имам предвид лицето на Катрин Зета-Джонс, жени с повече източноазиатски или африкански примес.

# 52
При мен имаше един период от чисто любопитство гледах видеа на пластични хирурзи, в които анализират лицата на познатите ни холивудски звезди и с познанията си правят предположения какви корекции имат. Oставах много изненадана, че даже и млади 25+, 30+ умопомрачително красиви жени също са пипнати, корекции, които обаче само ловкото тренирано око на пластичния може да долови - малко филърче тук, или ринопластика съвсем лека, клъцни-срежи там. Аз оставах изумена! Майсторството при известните и звездните им хирурзи се състоеше в това, че всичко изглежда накрая 100% естествена красота, или съвсееем леко подсилена. Така че абсолютно вярвам за Нина и блефаропластиката й.

# 53
А, тя може и наистина да има пипано, но да сравняваме промени в лице с десетилетия разлика и видимо различно количество мазнини и да казваш че пластична намеса го е "развалила" просто не е съвсем коректно.
Всички остаряваме, времето само в едната посока върви, не можем да си останем същите и това е нормално.

# 54
  • Melmak
За мен проблемът остава прекаляването и сякаш вманиачаването. Наистина няма нужда да се ходи в мол или по Витошка. Само на гейта за полет за България и ти става ясно.
Тук сякаш нарочно се правят да се вижда от километри джука, за да се покаже някакъв статус. Ама само това да беше.

За съжаление много операции не са успешни.  Много жени и силиконовите импланти в гърдите си махат заради здравословни проблеми. Разбира се, бизнесът с естетичната красота няма изгода това да се говори.
Като ида в чужбина виждам доста по-естествени жени.

Това за космите е така, има такива течения, даже щерката на Мадона се беше снимала с косми под мишниците. Е, нито една крайност не е добра.

# 55
Дори и в чужбина, отдалече разпознавам българките.
Само като видиш циците, вдигнати до носа; скулите; носа;  устните; нарисуваните вежди; начинът, по който е гримирана и облечена, отвсякъде си крещи: "Булгар, булгар"

С корекциите е като с татуировките - без една можеш, но само с една не. И за това повечето, които си правят корекции, в един момент прекаляват и стават гротеска.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 21:10 от Без цел

# 56
За мен по-скоро е притеснително, че множеството корекции са на мода. Млади момичета се подлагат на операции и всякакви други процедури, не защото имат нужда, не защото нещо конкретно ги притеснява и им създава дискомфорт и/или комплекси, а защото е модерно и в тяхното съзнание липсата на корекции едва ли не ги прави бедни, “невървежни” и социално изолирани.

Познавам две жени, които са толкова “направени”,  че нямат нищо общо с хората, които са били преди операциите. Не ме разбирайте погрешно, изглеждат страхотно, но промяната е в степен “програма за защита на свидетелите”.

Аз, като човек, преживял тежка алергична реакция от медикамент, за който лекарите ми казваха, че не е възможно да е от него, никога не бих си сложила нещата, които масово си слагат. Филъри (с полимери, които в един момент почват да мигрират), силиконови гърди, нови брадички и не знам какво още. Моя колежка страда от реакция към силиконови импланти и две години лекарите търсеха причината за състоянието ѝ. Беше стигнала до степен да не може да борави с ръцете си.

Нека съм демоде, важно ми е да съм здрава и в един момент лицето ми да не заприлича на мекица, както често се случва.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 22:41 от Rebel Rebel

# 57
Много глупав въпрос, защото красотата е винаги на мода. Естествено красивите жени са красивите, а тези баби Яги, които са обезобразени от инжекции и операции трябва да си лекуват комплексираните психики. Това са душевно болни хора, които трябва не да си бият постоянно химия, а да търсят специализирана помощ. Да си хубава и да се обезобразиш умишлено е чиста патология. Естествено остаряващите жени са изключително привлекателни, още повече на фона на такива патки. Дори грим не е необходим, само малко червило, сенки и моливче и готово.

# 58
  • Пловдив
Дори и в чужбина, отдалече разпознавам българките.
Само като видиш циците, вдигнати до носа; скулите; носа;  устните; нарисуваните вежди; начинът, по който е гримирана и облечена, отвсякъде си крещи: "Булгар, булгар"
Разбира се, ние сме уникални за света. Събрали сме всичко лошо и си личим отдалече.
Вий сирьозно? Българите специална различна порода (влошена) и се различават от всички други?

# 59
  • Melmak
Магдена, много личат. Направо като с печати на челото са. И аз ги различавам, преди още да ги чуя на какъв език говорят. Рядко съм виждала други такива съсипани доброволно жени.

Общи условия

Активация на акаунт