Сиси и на мен всичко ми е криво, нищо не чувам, само пулса си, като дишам и като дъвча нещо, а другото ухо е като високоговорител ама все едно ехо имам в главата, и едно отвратително напрежение. На мен това ухо ми е проблемно, какъвто и специалист да видя всички казват, че толкова тесен, дълъг и крив ушен канал никога не са виждали. По принцип ми се запушва веднъж на около пет години и в България ми го промиваха с топла вода, ама тук работят с изсмукване и не са им достатъчно тънки инструментите за да стигнат до тъпанчето, а ползват размери за деца. Ходих при една, която се занимава с това, август месец и тя горката рови, бърка един час (а часа трябваше да е 20 минути) и втори път ходих и накрая го отпуши. Преди два месеца някъде се запуши пак и пак отидох при нея, тя каза че има лека инфекция и да се обадя на джипито за антибиотични капки, и то се отпуши с тях. И преди две седмици пак. Обадих се на жената, ама не знам дали наистина няма часове или просто не и се занимава с мен, ама ме отсвири и си записах час в една клиника миналата седмица. Жената и тя се хвана за главата и каза че ще изпрати съобщение на джипито да ми дадат направление за УНГ, защото този канал е направо патологичен случай, ама ми даде и някакви капки да опитам и днес пак го чисти. Каза, че според нея е чисто и ми направи някакъв тест и каза, че тъпанчето ми изобщо не мърдало и мисли, че имам някаква инфекция на вътрешното ухо и е пълно с течност, и сега ми каза да си купя един балон, който се надува с нос, и оправял въпросната течност. Поръчах го и утре като дойде ще почвам да го използвам, дано помогне, защото вече няколко седмици имам чувството, че съм под вода, и вече едва издържам.