Подготовка за малкия човек - тема 29

• 36 253
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Нашата везна е такава:
https://www.emag.bg/elektronna-bebeshka-vezna-esperanza-lcd-ekra … tm_medium=android
Използвахме я броени пъти, мереше си точно.
Сега я използваме спорадично за контрола.

Чувалчета за сън съм взимала и аз от Angelbaby. Имам и едно от Sgusheni.

Момичета, препоръчайте везна за да мерим бебето.

# 166
Дойде ми комплекта с шишета на Philips Advent и стерилизатора с изсушаване. Сега се чудя обаче има ли смисъл да купувам и техния нагревател. Предполагам са стандартни като размер, бутилките си влизат навсякъде и мога да взема нещо по-бюджетно. Може ли да препоръчате някой, от който сте доволни и е съвместим с шишетата на Филипс.

# 167
Ние сме само на АМ и взехме кана за вода, която показва каква е температурата на водата. Бяха ни дали един нагревател на Чико, но така и не стигнахме да го ползваме все още. За по натам с пюретата и тн ще видим дали ще влезе в употреба.

Иначе стерилизатора на Philips Avent с опция за сушене е нещото, което върши чудесна работа за нас.

# 168
А има ли някоя мама, която ползва стерилизатор със сушене на друга марка /Лорели, Кенгуру напр./ и е доволна? Тъй като разликата в цената ми се струва огромна в полза на вторите марки, Филипс е около 250 лв, Лорели - около 100. И се чудя, ако Лорели върши същата работа защо да не спестим въпросните пари…та, ще се радвам на отзиви.

# 169
На Philips е 150лв от Амазон Германия
Преди няколко дни поръчах, проверете може още да е така

# 170
Моя стерилизатор+сушилня беше на Кикабу, вършеше ми работа, но не мога да сравня с Филипс, защото не съм ползвала друг.

# 171
Малката яде малки количества и ЛЛ иска да следим как наддава, като я мерим през ден. Няма как да ходя до ЛЛ да я мери тя по няколко пъти в седмицата. Иначе сме на АМ, но изяжда по 60-70мл на хранене, а вече е над 2м.

Трябва ни няколко седмици, но няма от къде да вземем на заем. За това се чудим каква везна да вземем.

Ако сте в София, може да си наемете. Аз с първото бебе бях взела от bebenaem

# 172
Нагревателят ми е на Нук, прекрасен е и сега ще върши работа с пюретата. Като беше малък и беше студено нон стоп се ползваше. Сега му правя със стайна температура млякото и няма протести.

# 173
Някой може ли да ми препоръча приложение за бебешки Дневник за айфон, ако може да не е платено.

# 174
Huckleberry. Има платена версия, но никога не съм я ползвала

# 175
Нагревателят ми е на Нук, прекрасен е и сега ще върши работа с пюретата. Като беше малък и беше студено нон стоп се ползваше. Сега му правя със стайна температура млякото и няма протести.
Какъв е точно като модел? Понеже има 2-3 модела и аз им се чудя.

# 176

# 177

А всички шишенца ли стават на него? Тези на Philip’s?

# 178

А всички шишенца ли стават на него? Тези на Philip’s?
Би следвало да са всички, включително и бурканчета с храна. Но пише, че загрява шишето за 8 мин. А има такива които пише че загряват за 1,5 и за 3 мин, напр. на Philips. Аз затова се отказвам от този на NUK.

# 179
Да аз съм се спряла на Philips,защото и шишетата са ни на Philips. Ако някой има мнение моля са сподели?

Общи условия

Активация на акаунт