Баща ми живее с мен и не знам как да се справя с това – това нормално ли е?

• 5 938
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
  • София /Абсурдистан
Неща като Холтер не се ли заплащат?
Зависи къде се прави. На мен не са ми искали заплащане за холтер.

# 121
На мен ми прави изключително грозно впечатление как авторката избирателно не отговаря на поставени важни въпроси от други участници в дискусията.
Пише си това, което на нея й изнася и напада всеки, който и дава съвет да си търси работа.
Аз не знам какъв друг съвет очаква?
Как да изгони баща си ли?

Разбрахме, че при майка си не можеш да идеш защото новият й мъж, явно не те иска в жилището си (и с право).
Нямаш ли други роднини при които да идеш временно?

Не знам - не те ли е страх, че утре може принудително да ви изхвърлят на пътя с тия бързи кредити.
Тя седнала кренвиршите да му брои.

Много са ти сбъркани приоритетите.

# 122
В държавните болници нищо не се доплаща, вкл. холтер. Масово влизат за изследвания хора, които са с ТЕЛК, за подновяване. В частните има много техни такси, да знае, ако реши да постъпи в болница.

# 123
Само аз ли виждам, че авторката е попаднала в капан? Живее с алкохолен баща, няма стабилна опора, а всички тук я нападат, все едно е длъжна да е милионерка на 25 и да издържа болен човек, който не се е погрижил за нея през целия ѝ живот.

Този човек ѝ е осигурил лукса като пълнолетна да живее без грижи за жилище, наем, сметки и манджа, при това без да работи. В отговор тя му се тръшка за дограмата и как не ѝ купил козунак. Та не е много сигурно дали лирическата героиня е по-токсична или баща ѝ.

# 124
  • София
На повечето ганьовци цигарите ,кренвиршите ,кафето и алкохола са им най-важни . После що са пълни болниците

# 125
  • Варна
Само аз ли виждам, че авторката е попаднала в капан?

Ти на това ако казваш капан, значи не знаеш какво е истинска безизходица. И някой да й пречи случайно да излезе от "капана"? Не, тя се натиска да стои там. Да върви да работи, работа има. Да, може да е тежка, не престижна, не много добре заплатена, но има. Обаче тя не ще. Насила може да вземеш, не да дадеш.

# 126
"Баща ми живее с мен"
Грешно заглавие. Той живее с нея.

Странно как има деца с кофти родители порастват по-бързо. И сами се оправят, не разчитат на тези хора.
А други не могат да пораснат.

# 127
Достатъчно по темата, заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт