На какви неочаквани места сте срещали любовта?

• 7 992
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
На улицата . Преди 10 години през лятото ,той просто мина пред мен,вървеше си ,определено си беше любов от пръв поглед ,не го познавах,но съдбата си знае работата ,след няколко месеца вече живеехме заедно и през другото лято се разделихме завинаги.

# 91
  • По света и у нас
Ето това са ми най-странните запознанства. Ти каза ли му нещо или той ти каза?

# 92
Ето това са ми най-странните запознанства. Ти каза ли му нещо или той ти каза?

Ако питате мен ще отговаря ,работих в едно заведение с външни маси и просто имах някакво време без заетост с клиенти,и до сега го помня ,той просто си вървеше по улицата,веднага ми прикова погледа,явно е било взаимно,защото в последствие започна да посещава заведението ,и двамата бяхме свободни,няколко дни присъствие от разстояние,след това директно ми поиска номера.

# 93
За мен най-интересната любовна история е на чичото на ММ - бил е тираджия и качва на стоп една французойка в Германия, на път за Румъния, при роднини, през далечната 1973. Вече отпразнуваха 50 годишнина от сватбата. Невероятно, то факт!

# 94
Срещнах любовта, помагайки на едно детенце, което се беше заклещило на един вход.
Преди това се запознах с баба му и дядо му във влака.

Бях втори курс в университета.

# 95
Натресох се на почерка за раждане на дете и скоро след това се омъжих.
Натресоха ми гостенин, канен другаде и стана тя каквато стана...

Иначе най-необичайното е при разминаване на пешеходната пътека на Ректората. И двамата буквално видяхме светкавици, а секса беше...незабравим.

На пешеходна пътека обикновено нямаш много време за реакция. Как се запознахте? Имахте ли връзка след това? Наистина, много необичайно място, но и звучи супер романтично.

# 96
И аз на всякакви от описаните места съм се запознавала с мъже, с които се е случвало нещо, но никога в самолет или на летище - макар честите пътувания и понякога дълги престои на летището.

# 97
  • Между гори и планини
Тъй като ви чета, аз съм голямо перде.
На младини не обичах да ме свалят, защото си мислех, че виждат в мен са о тялото ми, а аз исках някой да се влюби в ума ми. Освен това по дискотеки и барове съм била борсук, гледах лошо и гордостта ми не даваше да ме почерпят.
Имах клиент когато работех в мебелна компания, който постоянно идваше заради проекта на кухнята си, млад, висок, хубав, широкоплещест. Към 5 идване ме попита - кухнята панта по панта ли трябва да взема, за да се усетиш че идвам заради теб 😝 Доста прилична връзка имахме после.
Мъжът ми го срещнах в нощен бар, място на което преди се кълнях, че няма как да срещнеш някой и да стане нещо сериозно, предвид, че хората отиват да се забавляват и пийнат. Ама, ето 21 години сме заедно.

# 98
Знам за случай, в който любовта буквално е почукала на вратата. Българин в чужбина, работещ като водопроводчик или друг вид домашен майстор, отива на адреса, но звъни на грешния апартамент. Отваря му красива жена и го упътва към вярното място. Той обаче не може да спре да мисли за нея, връща се един ден и си предлага услугите, ако тя има нужда от майстор. Жената го кани на чай и останалото е ясно. От доста години живеели заедно, вече в България.

# 99
  • Между гори и планини
Като е писано ще се случи, без значение мястото 😊

# 100
Знам за случай, в който любовта буквално е почукала на вратата. Българин в чужбина, работещ като водопроводчик или друг вид домашен майстор, отива на адреса, но звъни на грешния апартамент. Отваря му красива жена и го упътва към вярното място. Той обаче не може да спре да мисли за нея, връща се един ден и си предлага услугите, ако тя има нужда от майстор. Жената го кани на чай и останалото е ясно. От доста години живеели заедно, вече в България.

Този случай и аз го знам. Случая на полския водопроводчик в немските "филми". Знам и друг подобен. С един пощаджия. Wink

# 101

Този случай и аз го знам. Случая на полския водопроводчик в немските "филми". Знам и друг подобен. С един пощаджия. Wink
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 102
Съсипа ми хубавата история Joy

# 103
  • София
С мъжът ми ни запозна негов колега англичанин, който ме попита на улицата как да стигне до хотела си. Чаках приятелка, тя дойде в този момент, покани го в заведението с нас, искаха пак да се видят и на другата среща чужденецът дойде с мъжа ми.
Най-сериозното ми гадже преди мъжа ми ми беше частен учител по английски. Имахме няколко урока и отекоха нещата.
Като бях на 19 имах една любовна история с човек, с когото се запознах като ме взе на автостоп. Много пътувахме на стоп като бяхме на 17-19.
На 23-25 работех в един хотел в центъра на София, живеех в Стрелбище и пътувах до работа с трамвай 1. Накрая ме направиха управител и трябваше да ставам много рано за работа, защото се приготвяше закуската до 7. Сутрин в трамвая си доспивах и естествено, не дупчех билетчета, защото си викам то контролите още спят. Една сутрин си дремя в трамвая и изведнъж един мъж става и идва при мен с "карта или билет" и ми показва баджа, хаха. Аз му викам ами нямам, седна той пред мен и започна да ми говори как често ме засичал и ме бил харесвал. Не беше лош и той де, ама дотам, доста събуждащо ми подейства. Вечер след работа със същия трамвай, почти последния, пък един друг младеж ме заприказва да се запознаем, и той ме бил засичал, с него станахме приятели, не ми допадна съвсем за повече, но май се свали с една моя приятелка по спомен.
На 18-19 пак, на един голям рок концерт в зала на БТР, Сигнал, Милена и др. една млада група подгряваше преди тях. Много си харесах вокала, едно хубаво момче и започнах да го гледам. Правостоящи бяхме, не бях близо, но достатъчно. Засякоха ни се погледите, започна и той да ме гледа и да се усмихва, накрая на изпълнението им ми направи знак да се срещнем отзад. Аз отидох ☺️, запознахме се и си уговорихме среща по-късно. За съжаление поради абсурдна причина не успях да отида на срещата и после ме беше яд на мен си с години.
Имам и нещо още по-вълнуващо в живота, но не го споделям.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 00:35 от Maidenly

# 104
  • Out of the Mix
Хаха, в ума й...

Да, но това е после, не в началото.

В началото е тяло, чар и секс.
Приказки, да, но ума после ще го оценяваме.

Били са ми умни, но първо са ме кефели, като жени, за да разбера и след време колко са умни точно.

Общи условия

Активация на акаунт