🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 608
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 75
И Данчето и Росито са топ. На първата и книгите ще се купуват, и многобройни последователи набара, тепърва ще става още по-известна с този хейт уач. Дори още по-богат ще намери.

# 76

Брани с гуменетки ли е?

Не зная, но е най-добре изглеждаща тук. И понеже въпросът се повдигна - всичко щеше да е наред с Бранимира, ако не й се стоеше толкова в Шри Ланка. Не харесва Виктор - ясно. И аз не го харесвам. Ама да вземе да му каже ясно и в прав текст.

# 77
Роси на мен ми харесва за Coachella-та. Всеки фестивал си има някакъв стил- там май са boho или бохемски. Вижте на Burning man какво е, там са като паднали от Марс повечето, но според мен е яко да има място, на което е позволено да си облечен супер странно и май това е целта.

# 78
Clouded, благодаря за темата Flowers Hibiscus
Ивет нали отпадна миналата седмица? В първия пост липсва в отпадналите.
Не е проблем, ако не можеш сега да я добавиш. Случайно забелязах и пиша, за да имаш възможност да я включиш в следващата тема.

# 79
  • София
Благодаря за новата тема, Clouded.

1. Да, супер купон стана

2. Никога не ми е пречил, но според мен в Ергенът няма нужда от водещ. А и той не е точно водещ.

3. Виктор, защото все пак предаването е за мъж/ерген си търси жена...

# 80
Аз мисля, че Клаудия ще тръгне да целува Виктор.
Бранимира абсурд , тя по -скоро би го ошамарила

# 81
Благодаря за темата 🌺
Ще ми се да се случи нещо наистина неочаквано, например Даниела да си каже, че е филипинско момче, което се трансформира през последните няколко години и всъщност новата книга е за транзишъна. Мартин да си каже, че с жена си са в отворена връзка, и всъщност е още женен, а не е парясник.
Ама няма да стане, знам, скуката ще ни залива и удави.

# 82
Да живееш в ЛА и да идеш на Коачела не е чудо голямо, изобщо да идеш на кой да е фестивал, на който повечето са на черешата не е някакво постижение. Виж, ако завършиш Харвард, спечелиш някаква престижна награда за принос към науката, човечеството или подобно - тогава да. За ергенките дори нещо по-простичко, като да имаш нормална работа, различна от продавач на дрехи онлайн, хостеса и инфлуенсър си е уау.

# 83
На АМ устните имат повече ъгли от хексадекагон.

# 84
Ох, Адриана - леко луда?! В коя вселена това? Rolling Eyes

# 85
Чудя се кой нормален мъж с всичкия си ще приеме да го наричат Васята Simple Smile  Ферай е тъпа като тръба.
Точно, поне името му да беше дълго, че да има с какво да оправдаеш "умалителното".

# 86
Оф, никъде не е казала Даниела, че трябва жената да стои като фикус. Даже в последните си сторита казва, че искала да се развива. Как ще се развива тя си знае. 😀

# 87
И Ферарито дава срокове. Какво им става на тези жени?!

# 88
На Косара четенето е мъка Joy

# 89
На Косара четенето е мъка Joy
То и говоренето ѝ е мъка.

Общи условия

Активация на акаунт