🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 448
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 070
Ако има секс по време на медения месец между Марто и Данка, значи е възможно да има "любов" между тях, ако обаче до края на предаването Данка му се дърпа, то със сигурност играят театър според сценария и никога не са се харесвали.
Разбира се, нищо не пречи да кажат, че е имало секс (а всъщност, не), все пак няма да го излъчат, а само ще го обявят публично.
Прави впечатление, че всички ергенки, празнуват всичко в Джанъм. Не може да отречем, че Марто също изкарва дивиденти от участието си. Такава реклама на заведението си направи, че сега всички ходят само там.
Мартина, АМ и Силвия, загубиха много от това, че се оставиха да бъдат изгонени, а не напуснаха сами на церемонията. Тогава поне щяха да покажат, малко достойнство, което очевидно нямат.
Много съм разочарована и от Васил. Къде го намериха, тоя олиг**рен, та го набутаха и него в предаването, сякаш Виктор не ни стига. Нито разговори може да води, нито поведение на мъж показва, само кима с главичка. Този път, първото ми впечатление много ме подведе.
Козара, не мога да я понасям, Ферай ми е лигла, Роси ми е напълно безразлична, а Люба, Бурсука и Клаудия, са ми направо жалки. Адриана съм съгласна с общото мнение, че е пренавита, а Синтия изобщо не е за там.

# 2 071
  • София
Направо си представих как редакторът пита Мартин "Имаше ли секс?", а той "Ш'ма обидиш!" Smile

# 2 072
Ох, бе хора, никой не вярва на тяхната любов 😀. Сега ще се самоцитирам:
1. Когато Мартин се извиняваше за целувката с Мартина, после на пейката й каза: “Ти да не вземеш да се влюбиш сега?”, а Д: “Няма страшно” - Благодаря на “добрия” монтажист!
2. Краят на историята - австралийският Ерген. Тук няма лош или страхотен секс, или са се осъзнали, разочаровали и т.н.

Колкото до романтичната приказка на OnDiNe, може да се погледне като филм, турски сериал …
Сега си мисля, че и булитата са в роля / но може да са се вживяли повече 😉/
ААаа тук се надминава всички турски сериали накуп. „Момиче за....“ Колко беше? ... Се разиграва с голямо вживяване ( дали не от самите най - коментирани “ергенки“.... не може да бъде Simple Smile )

# 2 073
  • София
Направо си представих как редакторът пита Мартин "Имаше ли секс?", а той "Ш'ма обидиш!" Smile
🔝😂😂

# 2 074
  • Sofia
Офф, вече става досадно! Не разбирам защо трябва да се обяснявам, защо мнението ми за Даниела е такова, каквото е.. Та в този ред на мисли, питам  тънкообидните защитнички на Даниела,
как да наричам жена, която си предлага (продава) компанията на богаташи, срещу 50-60 к месечно?
Въпросът е риторичен!

# 2 075
  • Street of Dreams
Офф, вече става досадно! Не разбирам защо трябва да се обяснявам, защо мнението ми за Даниела е такова, каквото е.. Та в този ред на мисли, питам  тънкообидните защитнички на Даниела,
как да наричам жена, която си предлага (продава) компанията на богаташи, срещу 50-60 к месечно?
Въпросът е риторичен!
Ако е към мен, въобще не съм ти искала обяснения за речника ти. Съфорумка каза, че Даниела никога не била наричана еди как си и аз я поправих. Останалото са пак съчинения на недоразбрани неща.

# 2 076
Въпросът е риторичен!
Оооо тя риториката им е далечна. Те създават нещо като “идеология“ на женското безкруполно консуматорство. Случайно ми попадна клипче на бивша “ергенка“ май от миналия сезон, която в предаването се държеше като ходещ мавзолей. Та тази персона с надменно повдигнати вежди разяснява как един мъж, който работи като библиотекар, продавач, дребен служител на заплата от 2 бона е пълен лузър и недостоен за каквото и да било внимание. Девойката оперира с около 10 - 12 думи в речника си, но учи последователките си как и сопола си не бива да хвърлят върху някой, който просто честно ходи всеки ден на бачкане и си изкарва парите с труд. На този фон - претенцията за 50 - 60 хиляди направо си изглежда като нещо съвсем редно. И дитирамби се пишат за възможна “любов“ полегнала върху пачки... Орди от Ферайки и Даниелки... Боливуд на цинизма.

# 2 077
На мен ми харесва развоя на събитията. Мартин разреди плявата, остави само една, дето им бодеше очите на всички.....
Виктор пък ги нацелува всичките си крокодили и ги остави да си скубят косите.
Васил пък най ми хареса, как се подигра с Козара, щот тая ми най-противна.
Ми ко, става шоуто? Какво не му харесвате, баш добре се развиват нещата. Сега искам Данка, да я прелъстят и изоставят и ще броя сезона за успешен.

# 2 078
Ами той със съвсем приличен вид си е човекът! Flushed
Аз очаквах да е някой съсухрен дърт крокодил, сдал багажа, от когото се очакват само кинти.
Тоя като му гледам вратлето, има сили за триразови валидации на нощ.

Качената снимка на Хепимен не е много актуална. Срещала съм се с него по работа няколко пъти и за мен е един от най - противните мъже, с които съм общувала. Малък Наполеончо - нисък, пълен, с огромно его, тънкообиден с огромни претенции. Да не говорим, че вечно е (като) напушен. С много мърляв вид. Не казвам, че е нечистоплътен, но така изглежда, че ако не го знаеш кой е, ще си помислиш, че три дни е пил и не е спал. Нервак при това. Абе доста неприятна личност.

# 2 079
Косара в следващия епизод за облога ли разбира, че става драма?

# 2 080
  • София
Това с Хепимен откъде се пръкна? Повтаря се 100 пъти и вече и истина. Не видях снимка, стори или някакъв достоверен факт.

# 2 081
Въпросът е риторичен!
@@@ мам@@@  какви са тези цифри месечно, да и е златна пИпиридата. Ние за толкова годишно се борим. Съдейки по парцалките и в предаването са едни къси месечни, по 300 на сеанс със зависими от вещества шугър мен ( колко като нея и която си поиска може да има)

# 2 082
Сторито с Васил вече е изтрито,явно Туджаров или някой от продукцията чете тук
Хващам се за това мнение, за да не го изгубя. Какво имаше на сторито?

# 2 083
Аз не мога да си представя, че книгата на Даниела би събудила интерес у голяма част от жените, камо ли със сухите си примери да им послужи като  катализатор за качествен скок нагоре.

Жив пример е Ферай, която в момента черпи теория от извора, после я пречупва недодялано през личната си интелектуално необременена призма и  смело поднесе резултата от назубреното на срещата с Васил, като го принуди неколкократно да се ококори на глупостите ѝ.
Според мен четенето на подобно творчество би имало резултат, ако единствено ти самият си наясно с реалната си самооценка и стойност, и само се облягаш за справка  като различна гледна точка, а не в буквален копи/пейст.
Нещо като гугъл преводача, помага ти, но ако не владееш в достатъчна степен езика, от който превежда, като нищо те е метнал и объркал още повече в незнанието.
Няма универсален  пенкилер с  формули за семейно щастие, финансов просперитет, кариерен растеж или лов на баламурници, като синтез от всичко необходимо само в една книга.
Още повече Даниела да я напише. Или да я изплагиатства оттук оттам.
Но го е направила и в този сезон  ще я  ласкаят като писателка.В първи сезон  Александра беше с етикет психоложка, във втори Пам интелектуалката есеистка, ...също по никой начин неоправдаващи титлите си, по-вероятно  продуцентите пълнят квота с уж мозъчно присъствие.
Затова изобщо не гледам по сериозен начин на факта, че Даниела имала книга, още повече с какви абсурди е пълна. Камо ли да я съдя, че развращава обществото.
Като пример: кой чел книгата ѝ  - Косара.
И с поведението си въпросната доказа, че е типичният таргет за подобна литература.

Получава се нещо от сорта на клишето - Пропагандата прави хората глупави.
Не,  тя е направена точно за тези, които са такива.

Даниела  може всякакви нелепици да е писала, но отлично е схванала, че сега са времената на консуматорския рай, в който масата се надява, че всичко може да бъде купено с пари, а щом е с пари, значи има и стойност.
Тя самата едва ли се залъгва, че точно по написаните самоутвърждения и принципи ще се стече животът ѝ, но  е наясно, че от тиража категорично зависи благосъстоянието ѝ.
Една от най-популярните американски писателки на подобна селф мейд литература - психоложката Барбара де Анжелис, с безброй наръчници и правила за женско и семейно щастие, има пет брака.
Ерго, този метод не работи.

И въпреки горното, с което съм абсолютно убедена, че Даниела е влязла основно за реклама на творчеството си, допускам, че тя се влюби в Мартин извънпланово и нещата от определен момент вече не са режисирани.
Аз в началото заложих на Виктор, но ужасно започна да ме дразни с размисли и поведение, и Мартин ми изпъкна като образ, въпреки всичките си недостатъци.
И вярвам на сагата в момента, радвам се на двойката, която се оформи с категоричност.
Мартин ми е пак с надслов готин,ама да не ти е в къщата , но дано си е намерил майстора.
Много ме кефи този сезон като цяло.

# 2 084
Сторито с Васил вече е изтрито,явно Туджаров или някой от продукцията чете тук
Хващам се за това мнение, за да не го изгубя. Какво имаше на сторито?

Да, и на мен ми е интересно за Васил.
Забелязвате ли,че френското му Р все повече се чува?
 В началото много се стараеше правилно да изговаря думите.

Общи условия

Активация на акаунт