Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 607
  • 159
  •   1
Отговори
# 30
А, дайте едни координати тогава, баси, свиди ли ви... Явно човека няма много свободно време, може и да не минава с месеци докато стигне до поредната в списъка. Идеалка ми е тъй, пари ще дава, нови приятелства с жени ще завържа... Ехеееее

# 31
Кукуто си ти. Каква работа имаш да следиш къде е паркирал бившия и къде яде, че и съобщения да му пишеш?
Май пак искаш да се качиш на клона и да се наредиш сред любовниците.

# 32
  • Пловдив
Седни си напиши домашните ,че мама скоро ще се прибере и ще е сърдита

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 20:04 от Sun2000

# 33
  • София
Ъъъъ, само аз ли нищо не разбрах...

# 34
Не знам кой от трима Ви е по-жалък?
Дядото, че си намира и хваща наивни и заблудени рибки да си чеша спадналото ЕГО, или вие двете, където не сте много в час с ГЛАВНИЯ?!

# 35

Обяснявам аз каквото разбрах - има богат чичко, който има няколко жени и няколко любовници и се задява с една от бившите си любовници. Една от новите любовници звъни на бившата любовница. Бившата любовница е възмутена, че са я заменили с нова. 
Афробългарска му работа.

# 36
Авторката е очаквала официалната жена да види смс-а и да направи мръсно на бившия любовник, но вместо това смс-ът е видян от нова любовница, която й звъни. Авторката е уж весела, но всъщност е разгневена защо аджеба са я заменили с нова любовница... Уж нямал време, уж жена му мрънкала, ама си хваща друга... Мръсникът му с мръсник.

# 37
Историята е сложна, но май схванах сюжетната линия. Thinking
Любовницата ревнува от бившата, а не от настоящата официална жена.
Бившата се чуди защо официалната не ревнува от нея, а неофициалната ревнува.

# 38
А какъв е бизнеса, че има пари за толкова жени, деца, кръчми, хотели, джуки, почивки? Да се преориентирам и аз.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 19:35 от Прекрасная Василиса

# 39
Не съм очаквала изобщо жена му да види смс-а, защото е написан докато се качва пред мен в колата. Второ жена му никога не би паднала ниско да звъни тук и там, тя е  била наясно с нашите отношения, аз никога не съм се крила, спала съм си у тях и т.н. За бизнеса няма да влизам в подробности, Пловдив не е голям град..

# 40
Ако се  наложи да отбелязвам някъде плюсове и минуси за теорията за обратната еволюция. Тази тема е един голям плюс. Grinning

# 41
Кой знае къв чалга бардак върти в въпросния бизнесмен, щом се стиска за хотел и води разни вкъщи, при жена си 🤣

# 42
  • Далечният изток
Спала е у тях... Е от това по-голямо официализиране няма.
А, пита ли настоящата любовница като си гукате по телефона, дали спи у тях?

# 43
  • у дома...
аз никога не съм се крила, спала съм си у тях и т.н. За бизнеса няма да влизам в подробности, Пловдив не е голям град..
В детската ли спа? Или съпругата натирихте там? 🤣

# 44
Той ги редува.
Докато е с едната в спалнята, другите, докато са в изчакване, хвърлят табла в хола.
После ги хвърля на арената (пуска им интригата) и те почват да се бият помежду си.
Той седи и гледа с купа пуканки.

Общи условия

Активация на акаунт