КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 086
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • някъде другаде
Добро утро!
Аз имам хартиени снимки от сватбата ни , от бала ми и ученическите години , на децата като малки. Иначе имам запазени снимки на майка ми от бала , от сватбата на родителите ми , наши като малки със сестра ми. много често си ги разглеждам , гледам и от лаптопа от почивките ни.
Днес първо на физиотерапия , после на работа , а след обяд при ЛЛ , за там ще са ми нужни стиснатите ви палци.
Ако нещо започне пак да ме размотава , направо следващия месец го сменям.

# 616
  • София
Добро утро, дружки!
Рано заспах, рано се събудих.
АЙША, от родителите ми наследих пълни кутии със снимки. Накупих им албуми и им създадох работа - да подредят снимките. Оказа се, че им беше много приятно. След време те си отидоха, но спомените останаха. Нямам нищо против новите технологии, но предпочитам хартиените снимки. Да не повтарям - и мои, и на Ромео, и на децата, и на внуците, от балове, сватби, екскурзии. Много снимки! Децата и внуците ги разглеждат с интерес и познават предците си. И аз нямам бременни снимки. Сега вече е късно за такава фотосесия. Stuck Out Tongue Winking Eye
ПИПИ, знам си аз, че съм зле с математиката. Що ли се захващам? Rage Изчервих се.
ТАНУ, благодарение на теб, миличка, съм слушала толкова хубави песни, някои отдавна забравени. Ето и тязи, последната - никога не съм я чувала, а ми хареса много. Благодаря ти и те гушкам! Hug
ТОНИ, Уважавам физиотерапията, защото на мен ми помага. Дано да помогне и на теб! HugСтискам палчетата. Успех!
КАССС, не се ядосвай, ами търси помощ. Сама дали ще успееш? Когато мен ме болеше петата, без да ходя на лекар, започнах да слагам прясно зелево листо с ракия. Мина ми. Не знам на теб дали ще ти помогне, но не пречи да опиташ. Ако те интересува, ще разкажа подробно.
ДИДИА, на добър час на прекрасната Неда! И нека последва ново начало - още по-хубаво, още по-вълнувашо, още по-успешно! Flowers Four Leaf Clover HeartAirplane
БОРЯНЧИЦЕ и аз не слагам снимки във ФБ. Как си тялом и духом?
Спирам до тук, че Ромео ме чака, кафето не чака. Grinning

# 617
Добро утро!
Хубави неща споделяте, радвам се за всички.
Аз съм на Мелмак!
Трудно ми е, мъчно, налягат ме разни мисли, посрещам от Лондон, изпращам за САЩ и така.
В Банкя няма да дойда,
няма да пътувам и в Ксанти.
Не всичко на всяка цена.
Хубав ден!

# 618
  • Вила Великула
Добро утро и от мен пред да ме е отвяла работата. Сноощи поработих до към 23,00 часа и днес вече съм на линия.
Дидия, успех на Неда. Тя е толкова упорита, че вярвам ще постигне всичко, за което мечтае.
Кассс, пробвай това, което ти казва Фло - може пък да помогне.
Тони, успех в борбата с ЛЛ. Стискаме палчета.
Клечи, радвам се, че си изкарваш много хубаво по любимите на теб места. В Златоград ще биеш всички по тен.
Борянчице, скоро спохождала ли те е музата. Като гледам наближава времето на новата тема. Наближава и юни - може пък ако те споходи музата да публикуване нещо ново от теб.
Белла, за теб прегръдки и за всички останали неспоменати момичета.

# 619
Добро утро. Днес няма да има учебен процес заради стачката. Но имам да проверявам контролни.
Аз имам само една снимка от времето, когато бях бременна, но дори не ми личи. Дъщеря ми пита защо не съм се снимала. И аз не знам защо. Но много обичах да гледам снимки у баба ми. Тя имаше много. Свекърва ми също има много снимки. Аз предпочитам да имам и на хартия спомените ни, затова гледам да изваждам по няколко. Но повечето ни снимки са в облака. Сега и на бебето имаме на хартиен носител.

# 620
Добро утро, не обичам да се снимам. То не е виновен фотографът, каквото застанало е излязло, не се харесвам.  А бременна да се снимаш  не беше ок по наше време. Срамотно.
 Но ми е пред очите  отражение във витрина , аз с една лилава рокля с голям кьошк/тераса/,  второто раждане. Пресрочих датата, съседът почина ,че няма лекар  да му помогне,   уплаших ли се и  отидох в родилното да съм там, но преди това ядох сладолед и  се оглеждах във витрините.  То пък съм познала , роди се вечерта  след 22, малко поседях.

Ще измислим за юни нещо, като не идва музата ,ще я повикаме.
 Синът е тук,  отивам да пазарувам, че трябва  ядене. Имам още по нещо ,като за мен, но не е достатъчно.
  И съм писала  какво  ,че все забравям.
 Не коментирам, че темата е Златоград повече, няма какво, другото съм прочела, пожелала успех.

# 621
Добро утро! Пия се кафето във ваша компания.
                   Фло, и аз нямам бременни снимки. Само няколко от свадбата на зълва ми. Там съм бременна с Цвети в 8 месец и .... не удържах та си поиграх и хоро. Бабите изпаднаха в потрес да не ми стане нещо. Ами нищо не ми стана. Yum
                   Кассс, намери си ортопедични стелки. За твоята диагноза много помагат. До колкото знам правят се индивидуални по поръчка.
                   Красива Белла, където и да са важното е, че винаги намират дома си. Да са здрави, всичко друго е без значение.
                   Днес всички софиянци  до обяд сме пешеходци. Вчера бях решила да се обадя на фризьорката, но се отказах. Шестото чувство ми е подсказало. Не, че не можех да отида пешком. На няколко спирки е от нас.
                   Спокоен и слънчев ден!

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 09:27 от Didia

# 622

Хубаво е, когато сутрин станеш да имаш посока, която да те отведе до нещо красиво. Да имаш мечта, която да следваш. И още по-хубаво е, когато имаш поне сто причини да се усмихнеш!

Добро утро 💜☕💜

Хайде да изпием по едно "усмихнато" кафе и да започнем новия ден Simple Smile
Тони, успех на всички фронтове днес Hands Plus1
Кассс, опитай зелевия лист - помага, от опит зная. Не пренебрегвай лекаря обаче - иди на ортопед, пък ако не ти хареса това, което ти каже - прави каквото знаеш.
Дидиа, успех на Неда във всички начинания - тя е упорито дете, нека успява във всичко Flowers Four Leaf Clover
Клечи, приятна почивка и "слънцеулавяне" Nature Sunny
Белла,
Ние също имаме много снимки - и на хартия, и в компютъра, и в облака. Някои съм архивирала на  дискове и външна памет. От години ги подреждам в компютъра в папки по месеци и години. От време на време сменям снимките, които са по стените в къщи и при бабата. Гледаме си децата и внуците, като не са при нас ...

Спокоен ден на всички - слънчево е днес, да е такова и в душите ви

# 623
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен.
Дидия, поздрави за Неда! Сега й е най - запомнящото време - след време ще разказва на своите деца.
И аз имам много албуми, поне 7 - 8. Когато разчиствах къщата на майкини намерих и техния - огромен и пълен с купчини снимки между страниците. Налепих ги. Децата обичаха да разглеждат, внуците и те. И аз имам доста в облака и все се каня да ги смъкна на флашка, но понеже сега съм само с таблет няма как да го направя сама. Дано стане някога.
Борянке, аз имам едно малко тефтерче и там съм записала всички пароли. Галена го знае и ще може поне да ми прекрати профилите след време.
Макавели, Анжела е родена във Варна и имат апартамент там. Сега ще си дойдат за 20 дена. Баща й обикновено я пуска за няколко дни насам. Ама то 2 дена при мен, поне един при дядо си и 1 при леля й и то времето минава.

# 624
Моите момичета в Гърция са усетили земетресението в Крит и малко са се поизплашили. Особено Мими. Била е на работа по това време.
                Янче, ще си имаш радост и тя ще те топли до следващи срещи. Какво записа да учи Анджи , взе ли книжка, че май съм пропуснала този момент.

# 625
Здравейте момичета! Докато разходя кучето, заведем на градина внуците, измерим кръвното, раздам лекарствата, сервирам закуската и ей го, обяд почти дошъл. Добре ми се отрази стачката на шофьорите, подкрепям ги!
Допивам второто кафе, сутринта зетко ме посрещна с капучино. Heart След малко ще готвя гъбена крем супа и мусака. Студено ми е на терасата и цигарата не ми върви.
Да ви се похваля, нощес спахме Simple Smile Пу-пу!
Трябва да ходя до общината, но ще е следобед, ако всичко е наред у дома.

# 626
  • Вила Великула
На 31 май е Празникът на розата.
На 21 юни - Празник на лавандулата
Вижте какво намерих. Фирмата е ТА Иркатур irkatur.com
Трябва да се направи запитване на мейла. Мисля, че цената е по-изгодна (дори с ДДС) 660 км х 1.80 лв = 1188
300 лв командировъчни - около 1500 лв. Ако се договорим да е без ДДС, - още по-ниска става цената.

Автобус под наем –  Mercedes Sprinter СВ4588РР

Места 16 места + 1 място за шофьор
Цена за наемане 1,50лв/км (Цената е без ДДС)

Командировки шофьор: 100лв командировка шофьор в България и 85 евро за чужбина

климатик
CD
Мамси, няма да се съгласят да е без ДДС, защото имат документи за транспорта и се следи. Разликата е 100 лв. , т.е. по около 7 лв. на човек. Ако решите, че е ок - пиши на фирмата. Аз нямам нищо против. Не съм обвързана по никакъв начин с тези, с които говорих от Смолян. Километрите в едната посока, без отбивки до Бачковски манастир и т.н. е 333 х 2 - 666 км.*1,80 - 1206+300-1506лв. Ако се ходи до Ксанти - 58км*2-116*1,8 - 208,8+166,25 командировъчни - 375,05лв.
парно отопление.

# 627
Добър ден!
Мен и тази сутринта пътят ме отведе  на стадиона. А  около него борове, зеленина, радост за очите! Направих 8 обиколки, после до един далечен магазин, обратно у дома и се раздвижих яко. От началото на април много често, а напоследък почти всеки ден,  ходя там и се чувствам много добре. Имам си и редовна компания от 3 познати жени.
Ходим и си говорим. Така правим неусетно по 8, а съм стигала и  до 12 обиколки.
Сега обяд и после работа до към 18 ч.

Диди, казах ли,че Неда е  много чаровна?! 
Хубав следобед на всички!

Пипи, отписвам се от Ксанти!

# 628
  • в сърцата на любимите ми хора
ПИПИ, нямат свободен бус (такъв, който става за нас) за тези дати. Така че, този вариант отпада. Действайте с хората от Златоград.

# 629
  • София
Днес се провали лекцията ни заради стачката. Щяхме да си говорим за гнева и завистта.
Станах рано, сготвих рано, обядвахме рано, малко одмор и сега тръгвам по задачи - отивам да внеса първата такса за уроците на малката внучка по БЕЛ и математика. Започва подготовката за матурите догодина. После ще резервирам в едно ресторантче срещу нас места за неделя. Ще се съберем с племеника и ще почетем братчето ми - на 21.май стават 10 години, откакто отлетя към звездите. Ако имам настроение ще обиколя кварталните магазини за дрехи. Ако ли не, и утре е ден.
КРАСИВА БЕЛЛА, много минорно звучиш. Опитай се да намериш макар и по пшеничено зрънце нещо хубаво и добро във всичко заобикалящо те. Ти се познаваш - на едни хора им е по-добре да са сред шумна и весела компания, а други се чувстваш добре в уединение и в тишина. Всеки си избира стратегията за справяне със стреса и депресията. Права си - не всичко на всяка цена. От мен прегръдка. Hug
КАГ, дай някоя и друга хилядарка крачки, но безвъзмездно. Не ги искам на заем, защото знам, че няма да мога да ти ги върна. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАМСИ, до къде стигна с фигурките? Покажи ни ги, моля.
ТЕТКЕ, добри новини от теб. Радвам се. Дано все по-добре да са вашите " пациенти".
ПИПИ, кога ще трябва да капарираме?
ДИДИА, дано да няма повече земетръси. Неприятно е.
ЯНЕ, чудесна новина! Уговори си с Анжелка да постои повече дни при теб. Не вярвам баща й да й прави графика къде по колко да бъде. Все пак според мен ти си № 1 в списъка й.
МАКАВЕЛИ, днес ни оцвети в лила. Една от стоте причина да се усмихвам през деня, са твоите зареждащи "уводни" думи сутрин. С благодарност. Hug
ЛУННО ЦВЕТЕ, вчера се видяхме с твоето момче. Поздравих го за това, че вече е дядо на внук адаш. Не съжалава, че е дядо, но съжалява, че спи до баба! Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧИЦЕ, нарамвай чувала с прегръдките. Днес са за теб! Hug
КЛЕЧИЦЕ, поздрави на топлите страни!
Тръгвам по задачите.

Общи условия

Активация на акаунт