КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добра вечер на всички! Изчезнах от няколко дни, днес бях примряла от ужас, но няма как, нали сме баби,  още повече готини...
Днес оперираха пИятеля,  извадиха му пироните от ръката, която счупи през септември. Знам за датата от две седмици, гледахме се вкъщи, за да е здрав за днес. Към 14 ч. си беше в стаята, не се беше оправил още от упойката.,,Егати гадните доктори,,  е  бил първият коментар. В момента си играел в коридора на болницата с някакво момченце, тази вечер ще спят там.
Сега стискайте палци утре всичко да е наред, за да го изпишат. Докато не го гушна у нас, все ще го мисля.

# 661
  • София
Ениса, всичко ще е наред и утре ще гушкаш пИателя.
Няма страшно,  минава им като на кученца.
Фло, може утре кметчето да клекне и да се размине стачката.
Да мислим позитивно все пак.
https://btvplus.bg/produkt/novini/66108/btv-novinite-v-17-chasa-15-05-2025
тук, от 1.09 м. е интервюто с племенницата на Пламен - Деси.
Обяснява защо не искат да приемат плащане на бонуси.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 21:57 от Aisha

# 662
Миличкото! Скоро да си го нагушкаш!
     В събота и неделя ще гледаме и внуците. В чуденка съм как да съчетая с прабаба и прадядо, но ще измислим нещо забавно за всички. Сърце да е широко Heart

# 663
  • някъде другаде
Eниса , да се оправя пИятеля. Всичко ще е наред и ще го нагушкаш.
Направих аз програмата за юни , но не за Видин местата са заети.
Утре отново съм при ЛЛ. Направлението е неточно. Трябва да го смени. Отиде ми деня.

# 664
Ениса, всичко ще е наред!

# 665
  • Вила Великула
Утре като се прибере пИателя и го нагушкаш, го доведи при Жана и ние да го намачкаме малко /ако ни разреши/.
Не ми се мисли какво е в София в момента. Не искам и да припаря до там. В понеделник обаче няма да ми се размине. Утре се надявам като ММ кацне привечер в 19,00 да няма много движение, че трябва да хване такси до офиса му, за да си вземе колата от там и да се прибере на село.
Тетка, сигурна съм, че ще измислите нещо така, че и на прабаба и прадядо и на внучетата ще им е забавно.
Танче, стискам палци след втората процедура да си супер.

# 666
  • някъде другаде
Станах преди алармата и пия кафе. След това с автобуса на физиотерапия. Ще се редя и в аптеката , че ми свършват лекарствата за кръвно. След обяд при ЛЛ.
Навън е облачно и студено. За сега не вали.
Да ви покажа Теди от изпращането миналата година

Скрит текст:

# 667
  • София
Добро утро, дружки!
Вчера се ядосвах, сега ми е минало. След малко ще видя дали мога да се придвижа с метрото до кабинета.
Денят ми започна с красивата усмивка на едно наше дете. ТОНИ, много ти е хубаво момичето! Дано има късмет в живота!
ЕНИСА, то вече всичко е минало. Днес ще се гушкате и ще записваш бисери. Минали сме го това. Преди години Сладичка на няколко пъти си чупи ръчичката, та последния път и нея я коваха.
ТЕТКЕ, играйте на развален телефон, дечковците могат да изнесат концерт за прабаба и прадядо - песнички, стихотворения, балет.
АЙША, обиколих кварталните магазини. Има много хубави неща.
ПИПИ, току що казаха, че метрото ще работи и то на по-кратки интервали.
Време ми е да тръгвам.

# 668

И в най-дъждовния ден има светлина! Просто трябва да я носиш със себе си.

Добро утро 💐

Ениса, пИятеля е юнак и ще се прибере с готовност за нови подвизи.
Тетка, весело ще е у вас Simple Smile
Фло, емоционално ще ти е - добре че все пак метрото работи.
Тони , ти нали се закани на ЛЛ - действай. Много ти е хубаво детето - да има късмет и да успява във всичко!

Спокоен ден на всички Flowers Hibiscus

# 669
Добро утро!
              Още не съм си отворила очите и съм вече на метлата. МОН отново ни прати в 10-та глуха. Току що видях разпределението на у-щата за ДЗИ и детето ни трябва да обиколи София за да се яви на изпитите. Чакам да се събудят, че да ги "зарадвам". Получи се нещо, като обиколи София за да я обикнеш. Едното у-ще се намира някъде между Надежда и Връбница сама няма как да стигне до квартал, за който вероятно даже не знае камо ли да е ходила там. Не мога да разбера тези "умни" решения хвърлящи в стрес, паника родители и деца. Ще зарадвам зетя и ще го предупредя, че трябва да си освободи тези дни за да заведе детето и след това да си го прибере.
              Ениса, гадно е, но ще се оправи бързо пИателя. Неда беше абонирана за гипс със счупена няколко пъти ръчичка и като капак и краче. Дъщерята взе да се притеснява дали и няма нещо, че толкова лесно си чупи ръчичката и то все една и съща.
              Макавели, то метрото работи, но от нас до най-близките спирки има по няколко спирки с ГТ. Сега в дъжда става само с кола. Двамата зетьове го играят такси до спирките на метрото. Не коментирам как се стига до там с кола като гледам колите в две плътни редици пред прозореца ми. София е задръстена и докато не падне кмета май така ще е. Шофьорите ще видят увеличение на куково лято, просто ги използват по-най гадния начин за да си върнат Сф обратно. Ако кмета падне ще пият по една студена вода и...толкова.
             Вчера ходих на фризьор и съм навъртяла над 12000 крачки в двете посоки. До фризьорката е първата спирка на метрото от нас - считай го около 6 000 крачки и 5 спирки на ГТ.
             Отивам да пусна машинката да меси тесто, че хич не ми се излиза в това гадно време.
             Спокоен ден и бъдете здрави!

# 670
  • Вила Великула
Добро утро от мен в този мрачен и мокър ден. Усмивката на Теди ме стопли приятно. Да е здрава и много успешна. Казали сме го и е вярно - няма лошо дете или внуче от КГБ.
Аз днес малко се поуспах, но с това време навън е нормално. Допивам си кафето и отивам да напазарувам с близкото градче. Поръчала съм и ще взема кюфтета. Съсед ми каза, че е открил някакво малко цехче за кюфтета и кебапчета, тип семеен бизнес и били страхотни. Направо истински. А като гледам цената - определено е ниска. Свършват много бързо. Аз бях във вторник по обяд и вече нямаше останало нищо. Поръчах за днес и довечера ще посрещна ММ като му изпека кюфтета. Дано да ги одобри. За мен ще има също кюфтета, но от тиквички.
Дидия, безумия са това, което правят от МОН. Не стига,че не се знае докога ще продължи стачката, а и не влагат глам мисъл в решенията си. Там също е "Куче влачи, диря няма". Свидетел съм как има назначени хора на високи позиции, които въобще не ходят на работа, само им се носят документи за подпис и си получават заплатата.

# 671
Тони, толкова съм ядосана, че пропуснах да пожелая успех и късмет на пракрасното ти момиче! Да е жива и здрава и да ви носи много гордост и радост!
                И да ви покажа нашето дете на изпращането от вторник! На снимката е с класната си, която преподава японски език.
Скрит текст:

# 672
  • София
Хубави деца, няма как да е другояче, млади са!
Ениса, минало е вече, дано няма повече ексцесии с пиятеля!
Вчера 2 часа ни отне пътуването от Божурище до Младост. И за капак още 20 минути търсехме място за паркиране!
Днес бях отпуск, за да продължа лечението на зъба. Още един път поне ще трябва да се виждам със зъболекаря по този повод. Днес само 2 часа седях с отворена уста, по-добре беше. Ходих дълго пеша, защото метрото е далеч. И пак добре, че има метро, че ако и то спре трябва да си останем у дома.
Дано да ви е по-приятен деня от моя! Желая ви слънце!

# 673
Красиви деца! Много им се радвам!

# 674
  • Кубрат/ Пишурка
Наше лошо няма! Черно и бяло - прекрасни млади хора!
И при нас е мръчкаво. Още не вали, но на там отива.
Ениса, прибра ли си детиту? Съгласна съм с него за гадните доктори!
Съчувствам на софиянци за липсата на транспорт. И ми е странно - какво пречи учениците да провеждат изпитите в своите училища?! Не може ли квесторите да се преместят? Няма никаква логика.

Общи условия

Активация на акаунт