Прагове на толеранс в двойката

• 7 880
  • 157
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Няма толеранс. В началото на връзката се изяснява всичко за всички и, ако не се спазва това, което са се разбрали - край. Започнат ли компромиси, отстъпване и такива неща дори и заради децата става по-зле.

Евала, ако в началото на връзката се сетиш за всички възможни казуси и точки на сътресение, които могат да възникнат в една връзка Joy Аз не съм убедена, че и компютър може да изчисли всички вероятности.

Ревоукър, викаш разкъсва се на 100 места, ама има време да жули бири Laughing Всяка история си има и друга страна. Това, че някоя използва някой, не значи, че друга би го търпяла. Използвачката го иска, защото е лесен за използване, а свестната няма да го иска, защото обикновено такива мъже не могат да действат, когато това се изисква от тях. Абсолютно същото важи в обратната конфигурация, между другото. В повечето случаи хората напълно си заслужават партньорите.

# 46
Основата се гради на уважение и приятелство. Тогава дори пеперудите да отлетят, а те отлитат в един момент, остават точно уважението и приятелството. Бурните страсти преминават постепенно в тиха и спокойна обич, а човекът до теб е най-добрият ти приятел, на когото можеш винаги да разчиташ за всичко.
Това са важните неща, които задържат хората заедно. И тогава дребните недостатъци и дразнещите навици могат лесно да се преглътнат, вместо да станат повод за раздяла.

А в примерите на Revoker аз не открих нито уважение, нито приятелство.

# 47
  • Обран бостан ;)
Напоследък четем доволно дискусии относно изневери, предателства, липса на съвместимост, липса на отговорност, доводи "за" и "против" раздяла в подобни ситуации. С деца, без деца, в дълги бракове/връзки или по-кратковременни.

Какъв е вашият или според вас прагът на толеранс да си с един човек?
Какво можете и не можете да понесете, и в какви граници и дози?

Ако не знам - много, да не кажа всичко.

Ако науча - зависи от конкретния случай Wink

# 48
Няма толеранс. В началото на връзката се изяснява всичко за всички и, ако не се спазва това, което са се разбрали - край. Започнат ли компромиси, отстъпване и такива неща дори и заради децата става по-зле.

Евала, ако в началото на връзката се сетиш за всички възможни казуси и точки на сътресение, които могат да възникнат в една връзка Joy Аз не съм убедена, че и компютър може да изчисли всички вероятности.

Ами, ако малко помислиш, ще се сетиш. Нещата не са много, които трябва да се правят.

# 49
  • София
А, супер, значи няма да е трудно да ми ги изброиш Relieved

# 50
Най-важно ми е доверието. Лъжа не мога да простя. Изневяра, евентуално, бих могла, но не и лъжа, трябва да знам. Обяснила съм и на любимия. Ако дойде и каже: "Скъпа, случи се нещо. Изневерих ти и ужасно съжалявам. Сбърках, няма да се повтори." - това бих могла да преглътна. Ще има сръдни и караници, ще си влошим отношенията за известно време, но няма да го напусна затова и ще простя. По същия начин бих постъпила и аз. Ако изневеря, на друг мога да не кажа, но на него ще. Ако ме излъже, обаче, и крие (а винаги се разбира, рано или късно), няма да мога да имам доверие повече и ще се разделим.

# 51
  • София
Само дето дали на теб ще ти простят, ако изневериш и си признаеш? Wink

# 52
Е, щом си убедена, че прощаваш изневяра, ако той си признае, направо обявявай, че си съгласна на отворена връзка, с правилата да не се зафтаряте с третите и т.н. Grinning

# 53
  • Out of the Mix
Лъвичка, човекът с бирите ги жули вечерно време, през деня и да иска не може, нищо, че не ходи на работа, постлал си е, има пари бол, снове между огромната къща на майка си, която иска поддръжка за какво ли не, бедна ти е фантазията, развозванията на децата по всичките им ангажименти, спортове, школи, езици, тениси, жена му работи нещо в офис колкото да не скучае, сладка офис работа на климатиче, кафенца и раздумка, абе има работа, ама е между другото.

Категорично съм съгласен със Сийка за уважението и приятелството.
За мен е изключително важно да съм отбор с жената до мен.

Само че сякаш ще минат много години докато се стигне само до уважение и приятелство, защото съм много млад все още, и това колкото и да е важно и част от здравословните отношения, точно сексът и тръпката са ми най-важни в момента и все още, характерът също, естествено.

Относно изневярата питам всички, Клотилде и теб - защо и при какви обстоятелства мъжът да не може да си задържи ципа закопчан, а "дамата" крачетата под прилепнатите по тялото дънки, или ефирното рокле затворени? Rolling Eyes

Edit: Hazel, многократно съм казвал, не крия. Повечето се знаем на колко сте/сме години, даже мога да ви изброя, ама няма смисъл. Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 15:55 от Revoker

# 54
Бях останала с впечатление, че си над 40 ревокър

# 55
Не си разбрала. Само жените в темата са стари. За него.
И как ще абим такъв млад жребец за лелите тука. Joy
//
Рф, майсторлък си е, да. Нема се объркваш.

# 56
Само дето дали на теб ще ти простят, ако изневериш и си признаеш? Wink

Предполагам, че ще е същото, но дано не разберем. С моя мъж сме вече от много години заедно, познаваме се добре. Не си изневеряваме. Имала съм възможност, даже и желание съм имала... Ами, въздържала съм се. Чак толкова сложно не е. Точно това съм си представяла. Как му казвам и как се чувства той.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 12:10 от Clotilde

# 57
Един въпрос към тези, които толкова лесно биха простили изневяра - човек, който е допуснал да изневери и после не е имал последици освен някой друг скандал, не мислите ли че след година, 5, 10 отново би го направил?
Бих допълнила към темата, че за съжаление, хората се променят и дори да сме се събрали с мъж мечта, то нямаме гаранция в различните етапи от живота дали няма нещо да му щукне.

# 58
Като няма гаранция най-добре не се събирайте, така няма да има никаква опасност от изневяра, чиста работа.

# 59
Clotilde, леле, ти за кемпера си се вледенила, пък уж изневяра щяла си да прощаваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт